Merhaba kızlar
Haber vereyim dedim , bilmeyenler içinde kısa öz eşimle 3 senelik evliyiz ve babasının içten merdivenli dubleks evinde oturuyorduk 1 hafta önce ailesi ile ortak bir evde yaşamak istemediğim o da ailesinin gelmesini istediğini inatla söylediği için kavga ettik zaten geçmiş günlerdede ediyorduk hafta sonu görümcemin düğünü olmasına rağmen kavga ettiğimiz gün evden çalıştığı işide bırakıp çıktı gitti telefonlarını kapattı bir daha ne aradı ne sordu sadece gittiği akşam ablası aradı ve onlara ailesini istemediğimi gelemedikleri için üzüldüğünü şart olarak onlarla yaşamayı kabul etmemi etmezsem boşanacağını söylemiş bende kabul etmiyorum boşansın dedim kapattık telefonu o gece şok içinde evde bekledim ertesi sabah kıyafetlerimi toplayıp baba evime geldim.
Düğünlerini yaptılar eğlenmişler gördüm.
Beni ve ailemi ne arayan ne soran oldu.
Onlar köydeyken bende gittim neyim var neyim yok çeyizdir iğnedir ipliktir herşeyi aldım yatak odasınıda satıyorum 2.elciye. Şimdi dava açmasını bekleyeyim mi ben gidip avukat mı talep edeyim ?
Bir de benim bu olur olmadık zamanlar da hep iyi yönlerini düşünüp sanki beni terketmemiş gibi ağlayıp zırlamalarım yürek yangınım tahmini ne zaman geçer