- 7 Haziran 2021
- 30
- 3
- 6
- 23
- Konu Sahibi HATAY_KIZI
-
Hangi konu da yardımcı olalımeşim ters ilişki istyor ben istemiyorum bu yüzden bana soğuk davranıyor sinirleniyor bazen ilişkiye girerken laf söylüyor bitirmeden arkasını dönüp yatıyor bu arada 2 senelik evliyiz hâla kaynanam gille yaşıyoruz daha bir faydalarını görmedik sadece düğünü yaptılar benim ailem herşeyimizi aldı ev veriyor bir sürü altın taktılar yinede eşimin gözünde ailem kötüler sizce ne yapmalıyım
Net boşanma sebebi. Evlendiniz diye vücudunuzun her açıklığından faydalanacağı anlamına gelmez. İğrenç bir şey bana göre. Bildiğim kadarıyla nikah da düşüyor.eşim ters ilişki istyor ben istemiyorum bu yüzden bana soğuk davranıyor sinirleniyor bazen ilişkiye girerken laf söylüyor bitirmeden arkasını dönüp yatıyor bu arada 2 senelik evliyiz hâla kaynanam gille yaşıyoruz daha bir faydalarını görmedik sadece düğünü yaptılar benim ailem herşeyimizi aldı ev veriyor bir sürü altın taktılar yinede eşimin gözünde ailem kötüler sizce ne yapmalıyım
bence fedakarlık yapmak istemiyor, istemeden yapacak belki ama hakketmediğini düşünüyor bence .Ters iliskiden altinlara nasil gectiniz?
Konu inandirici degil.
Esiniz ve ailesi nankor allah yardmcniz olsn bi sure sakin cocuk yapmayin. Bence
o sizin düşünceniz aileye geldim çünkü eşim cinsellikten oralara getiriyo bir şeyi tam dinlemeden yargılamayınCinsellikten girip kaynanalardan çıktık. Nasıl konu bu başı ayrı sonu ayrı.
şuan eşime çok bağlandım iyiki evlenmişim diyorum ama ailesi sıkıntıAileler nasil boyle birsey yapiyor aklim almiyor
Bir akrabaya; ustelik kizin gonlu yoksa apar topar zorla nasil satiyorlar!
Sonra cek yavrum cek bu hayati..
Arkadan da ister, yapmazsa dover de, kayinvalide zulumu de bitmez, elinden altini evi de alinir, kole gibi de kullanilir bu kiz..
Aile cok onemli faktör cooook..
Sahip cikamayacaginiz cocuklari dogurmayin arkadasim.
avukatımız bu konuya yorum yapsaya gelip.buda mı boşanmalık değil buda mı?Boşan...
Canim o aliskanlik inan.şuan eşime çok bağlandım iyiki evlenmişim diyorum ama ailesi sıkıntı
yok kuzum.bunlar kötü örnekler.çok güzel evlilikler var korkma evlilikten okuyup okuyupYa gerçekten evlilik böyle bir müessese mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?