- 7 Haziran 2021
- 30
- 3
- 6
- 23
- Konu Sahibi HATAY_KIZI
-
Ters ilişki istemek başlı başına bir ayrılık sebebi, anında boşanırsınız.
Onu geçtim, siz istemeden büyükler bununla (hemde akraba) evleneceksin demişler, böyle evlilikmi kaldı. Aileniz ev vermis hani nerede hala kayınvalide ile kalıyorsunuz
Neden ters ilişkiyi istemediğinizi anlatın, müslümansanız günah olduğunu, değilseniz saglik açısından problemler olabileceğini anlatın.
Bebek yapmayın bir süre
Geçenki konuya istinaden “Divorce teams”diye bir topik açmak lazımBoşan...
Danışmanlık ücretli olduğu için buralarda cevap veremiyoravukatımız bu konuya yorum yapsaya gelip.buda mı boşanmalık değil buda mı?
şuan eşime çok bağlandım iyiki evlenmişim diyorum ama ailesi sıkıntı
Uzun zamandır bu tarz konuları okumuyordum ama artık bu başlık adı altında çok sık konu açıldığını görüyorum . Herşeyi geçtim ama cinsellik konusunda eşler böyle dayatma ile istemediğiniz şeyleri nasıl yaptırmaya çalışıyor ve siz bu konuda nasıl çaresiz kalıyorsunuz ki kalkıp buralara konu açıyorsunuz . Çıvdıvıcaammyok kuzum.bunlar kötü örnekler.çok güzel evlilikler var korkma evlilikten okuyup okuyup
Bence korksun ve beklentilerini yüksek tutmasınyok kuzum.bunlar kötü örnekler.çok güzel evlilikler var korkma evlilikten okuyup okuyup
Afedersiniz de ilişkinin de b*kunu çıkarttılar.
B** yolundan ilişkiye girmek mi zevk veriyormuş?
Büyük konuşmayayım da, çatıyı başına yıkarım.
Benim için de boşanma sebebi.
Ona bakarsan erkek nimettir , ne yapsa yarabbi şüküravukatımız bu konuya yorum yapsaya gelip.buda mı boşanmalık değil buda mı?
nefes alsın yeter kadın arayanlar gibi başımda olsun yeter denen erkekler bunlar da.keşke önce birey olabilsek sonra evlensek .nerdeeeeOna bakarsan erkek nimettir , ne yapsa yarabbi şükür
Yaşı çok küçük, hiçbir şeyin farkında değil, muhtemelen ne derlerse yapıyor öyle görmüş çünküOna ve bedenine saygi duymayan bir adamdan ne diye bebek istiyor onu da anlamiyorum. Hata üstüne hata
ewett bendeBu boşanma sebebidir benim için. Ayrıca aileniz ne diye ev falan veriyor ki buna? Anladığım kadarıyla ailenizin verdiği evde değilsiniz. Ben olsam bu evliliği kesinlikle sürdürmezdim. Altınlar sizdedir inşallah..
Bu boşanma sebebidir benim için. Ayrıca aileniz ne diye ev falan veriyor ki buna? Anladığım kadarıyla ailenizin verdiği evde değilsiniz. Ben olsam bu evliliği kesinlikle sürdürmezdim. Altınlar sizdedir inşallah..
teşekkür ederim gerçekten sen beni anlıyorsun ama bazıları yorumlarda ters cevaplar veriyoCanim o aliskanlik inan.
Kafa yapinizin uymadigi seni arkadan iliskiye zorlamasindan belli.
Senin icin hicbir sey yapmamasindan belli..
Yine de duzelene kadar; eger umudun varsa duzeleceginden; cocuk yapma.
ewett bende
teşekkür ederim gerçekten sen beni anlıyorsun ama bazıları yorumlarda ters cevaplar veriyo
çoğu kez düşündüm ama yapamadımYaşı çok küçük, hiçbir şeyin farkında değil, muhtemelen ne derlerse yapıyor öyle görmüş çünkü
Ayrılığın aklının ucundan gelmediğine o kadar eminim ki
Evet hem dinen hem de kanunen boşanma sebebi ayrıca kadın için büyük rahatsızlıklarin sebebi olabiliyor.Bana göre ters ilişki karşı taraf istenmediği sürece boşanma sebebi. Lamı cimi yok.
gerçekten kanun da yeri var mı? bilmediğim için soruyorum. yani hakime ters ilişki istiyor dediğimizde boşuyor mu hemen?Ters ilişki istemek başlı başına bir ayrılık sebebi, anında boşanırsınız.
Onu geçtim, siz istemeden büyükler bununla (hemde akraba) evleneceksin demişler, böyle evlilikmi kaldı. Aileniz ev vermis hani nerede hala kayınvalide ile kalıyorsunuz
Neden ters ilişkiyi istemediğinizi anlatın, müslümansanız günah olduğunu, değilseniz saglik açısından problemler olabileceğini anlatın.
Bebek yapmayın bir süre
yasaklı kelime kullanma hapse girersin vallaBoşan...
Evet boşanma sebebi diye biliyorum.gerçekten kanun da yeri var mı? bilmediğim için soruyorum. yani hakime ters ilişki istiyor dediğimizde boşuyor mu hemen?
yasaklı kelime kullanma hapse girersin valla
Bir alet ile önce eşinize deneyin sizden istediği şeyi
Eğer memnun kalırsa bu bile boşanma sebebi olur en azından sapık olduğunu kanıtlamış olursunuz
ailemi suçlamak istemm bndede suç varAileniz 17 yaşındaki kızlarını akrabalarına gelin vermeye karar mı verdi?
Yaşınız 19 görünüyor, 2 yıllık evlilik demek 17 yaşında evlenmek demek.
Akrabalar arasında ne gibi bir alışveriş vardı da 17 yaşındaki kız sevmediği biriyle evlendirildi?
Eşinizde sizden büyüktür Allah bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?