- 7 Haziran 2021
- 30
- 3
- 6
- 23
- Konu Sahibi HATAY_KIZI
-
Bu adamlara otur konuş iki güne yine aynılar ne diyim bilemedim.eşim ters ilişki istyor ben istemiyorum bu yüzden bana soğuk davranıyor sinirleniyor bazen ilişkiye girerken laf söylüyor bitirmeden arkasını dönüp yatıyor bu arada 2 senelik evliyiz hâla kaynanam gille yaşıyoruz daha bir faydalarını görmedik sadece düğünü yaptılar benim ailem herşeyimizi aldı ev veriyor bir sürü altın taktılar yinede eşimin gözünde ailem kötüler sizce ne yapmalıyım
Evet boşanma sebebi diye biliyorum.
Gönüllü ise kimse karışamaz ama yine de sağlıklı değil yaZorla olmadiktan sonra hakime ne ki?
Nickin isim soyisim oldugunu gorunce ben de oyle düşündüm.Ters iliskiden altinlara nasil gectiniz?
Konu inandirici degil.
Yani...Zorla olmadiktan sonra hakime ne ki?
Komik birşey yok malesef, evet boşanmak için bir sebep. Erkek kusurlu oluyor.gerçekten kanun da yeri var mı? bilmediğim için soruyorum. yani hakime ters ilişki istiyor dediğimizde boşuyor mu hemen?
yasaklı kelime kullanma hapse girersin valla
neden kusurlu oluyor ki zorla olmadığı sürece? insanların cinsel zevkleri sonuçta ne kadar iğrenç bulsak daKomik birşey yok malesef, evet boşanmak için bir sebep. Erkek kusurlu oluyor.
Çünkü her şey ters olmuş. Sevgisiz, evsiz, düzensiz bir evlilik. En azından eşi tutarlı. Adam her şeyi ters istiyorAhahha ters ilişkiden nasıl düğüne takıya aileye geldi konu
Bireyler bunu zevk alarak yapıyor ve karşılıklı rıza varsa zaten kimseyi ilgilendiren bir durum yok. Ama burada konu sahibi istemiyor.Zorla olmadiktan sonra hakime ne ki?
Kızın rızası yok.neden kusurlu oluyor ki zorla olmadığı sürece? insanların cinsel zevkleri sonuçta ne kadar iğrenç bulsak da
Zorla olduğu için mahkemeye taşınıyor. Yoksa sizin cinsel hayatınızdan mahkemeye ne?neden kusurlu oluyor ki zorla olmadığı sürece? insanların cinsel zevkleri sonuçta ne kadar iğrenç bulsak da
gerçekten kanun da yeri var mı? bilmediğim için soruyorum. yani hakime ters ilişki istiyor dediğimizde boşuyor mu hemen?
yasaklı kelime kullanma hapse girersin valla
Sen neyse de, ailen niye bu kadar verici, altından mı bu adam, seni mi savmışlar ne yani anlamadım?eşim ters ilişki istyor ben istemiyorum bu yüzden bana soğuk davranıyor sinirleniyor bazen ilişkiye girerken laf söylüyor bitirmeden arkasını dönüp yatıyor bu arada 2 senelik evliyiz hâla kaynanam gille yaşıyoruz daha bir faydalarını görmedik sadece düğünü yaptılar benim ailem herşeyimizi aldı ev veriyor bir sürü altın taktılar yinede eşimin gözünde ailem kötüler sizce ne yapmalıyım
ilk defa duyuyorum bunu, yeni bir şey öğrendimVar hatta eskilerde kadınlar utanır söyleyemezmiş. Ayakkabılarını çıkarır ters bir şekilde yere koyarlarmış hakim anlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?