- 7 Haziran 2021
- 30
- 3
- 6
- 23
- Konu Sahibi HATAY_KIZI
-
E siz konuyu yaziyosunuz biz yorumluyoruz yani ne var ki bunda ozamn konu acmayino sizin düşünceniz aileye geldim çünkü eşim cinsellikten oralara getiriyo bir şeyi tam dinlemeden yargılamayın
Sen korkma kuzum, böyle hayvan herkese rast gelmez. Böyle yapılan evlilikten adam çıksa şaşardım zatenYa gerçekten evlilik böyle bir müessese mi?
Konu kuşa dönmüş yalnız, tepki geldiköe düzenliyor konuyu, kızım yapma bak ceza yiyeceksineşim ters ilişki istyor ben istemiyorum bu yüzden bana soğuk davranıyor sinirleniyor bazen ilişkiye girerken laf söylüyor bitirmeden arkasını dönüp yatıyor bu arada 2 senelik evliyiz hâla kaynanam gille yaşıyoruz
Eşine söyle aparat ile sen ona yap o ölmezse sende yaparsınakraba olduğumuz için biliyodum ama severek evlenmedik bi anda karar verildi eşime neden istemediğimi anlatıyorum ama anlamıyor yapsan ölcekmisin diyor
Zaten isim soy isim olunca acabami dedirtiyor. Gerçek isede sen eşine sor bakalim önce ben bir sende dedim sen zevk alirsan demekki zevkliymis bende cesaretlenirim ölürmüsun bee de .... b.k var sanki dicem o yerde deTers iliskiden altinlara nasil gectiniz?
Konu inandirici degil.
Ben fake oğlu fake diyorum yokmu artiranYeni üye
Isim soyisimle açılmış üye
Alengirli konu
Ben fake diyorum
Helal daire denildigini ilk defa duyuyorum vay be daha ne olarak anilacakTövbe bismillah helal daire nesine yetmezmiş.
Hemide 2+1 dldlflfşdHelal daire denildigini ilk defa duyuyorum vay be daha ne olarak anilacak
Zorla olmasa iş hakime zaten gitmez hakime gittiyse zorla olduğu içindirZorla olmadiktan sonra hakime ne ki?
Küçücük yuva daire de oldu valla helal olsunHelal daire denildigini ilk defa duyuyorum vay be daha ne olarak anilacak
Konforlu puhahahahaHemide 2+1 dldlflfşd
Yağğnii en konforlusu bencedeKonforlu puhahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?