- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
Kayınpederim anlattm hiçbir şey olmadı eşim tehdit etmiş Güya eşim onu çok dinler ya. Babam hayatta değil annem ise şu an ablamın düğünü için ablamın taşınacağı yere gittiler ev temizliği yapıyorlar ve çok Mutlular. Ve şu an çıkıp gidebileceğim Bir yerde değilim köy yerindeyim.Kayınpederiniz duyarsa ne olur ?
Ben bu aileden ne gorduyse onu yapıyor, kesin kucukken onuda dovduler mantığını dogru bulmuyorum. Alımden zalim dogar diye bir soz var hepimizin bildigi.Ellerim kırılsın insallah. Peki eşin ailesi içinde şiddet görerek mi büyümüş. Muhtemelen öyle. Ailede ne görürse onu tekrarlıyor. O kayınvalide kayınpeder de azcık insan olsalar oğullarının ağzına tükürürlerdi.
Sen önce sakin ol canım benim. Otokontrolünü asla yitirme. Sakin sakin konuş, haklıyken haksız duruma düşürme kendini. Dua et içinden tamam yarın olsun, oğlun sünnet olsun, geciştir şimdilik sinirini belli etme onlara. Evinize gidin ondan sonra bilinçli hareket et ve mümkünse de ailenin yanına dön.Arkadaşlar şu an kendimi çok kötü hissediyorum uzak bir yerde tutsak gibiyim Yarın oğlumsünnet olacak. Az once çok sinirli bir şekilde Ortalığı ayağa kaldırdım herkes beni sakinleştirmeye çalışıyorum ama sadece beni sakinlestrmwk için yapıyorlar kimse Tamamen benim yanımda değil
Öncelikle Sakin ve planlı olmalısın. Alelacele bir karar verme.. Bu evliliğin sürdürülebilir bir yanı yok gibi görünüyor.Kayınpederim anlattm hiçbir şey olmadı eşim tehdit etmiş Güya eşim onu çok dinler ya. Babam hayatta değil annem ise şu an ablamın düğünü için ablamın taşınacağı yere gittiler ev temizliği yapıyorlar ve çok Mutlular. Ve şu an çıkıp gidebileceğim Bir yerde değilim köy yerindeyim.
Annesi ne yapabilir ki ? İkisine de zarar verdiğinde ne olacak ?Aileniz yok mu sizin?
Cagirin annenizi atsin tokati ona
Yani biri benim kizima vuracak, adami esim de bende oyle bir paralirim ki uc ay hastaneden cikamaz
Ya ben sinir oldum burda siz orda sinmis oturuyorsunuz , pesss
Eşin ve ailesinin yanında konuşman zor olabilirCocuk huysuzlaniyor onunla ugrasiyorm anneme laf anlatacak bi halde degiljm. Babam zaten hayatta degil
Kaynanam gidip gelip annene anlatma uzulur o da benim gibi diyip duruyor. Sanki annemi tanimiyorm. Asla onun gibi degil. Duyar duymaz ortaligi kaldircak ama suan bebek uyumadan bir sey yapamiyormEşin ve ailesinin yanında konuşman zor olabilir
Yaşadıklarını mesaj ile anlat annene, ablana, abine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?