Eşim tokat attı

Ya aileni ara gelip seni alsınlar ya da kocan işteyken bebeğini de al kaç git.

Annem de şiddet gördükten snra boşanmaya karar vermiş ama bunu onlara söylememiş.Çünkü izin vermeyeceklerini ve üstüne kapı kilitlicekleirni biliomuş.O yüzden barışmış gibi yapmış,kaynanasına da "haklısın annecim,her evlilikte olur vs" gibisinden saçmalamış,snra da ilk fırsatta ailesine ziyarete gidiomuş gibi yaparak beni alıp kaçmış (bi de altınlarını hdsjfhsljfırkd)

O evlilikten hayır gelmez artık.Emzirirken şiddet gösteren adam değil şeytandır.Terapi de alsa Kurana el de bassa düzelmez ki zaten mahlukat pişman bile değil.Azıcık aklın varsa bebeğini de kendini de kurtar.

Bu arada o pisliğin peşinden gideceğine direkt polisi aramalıydın,seni götürürler ve darp raporu alırdın.Şimdi de geç değil aslında ama cesur olman lazım.Bir sürü seçenek var hangisi sana kolay geliorsa onu yap ve o evden git.Korkma,mahkum da tutsak da değilsin. Annesin sen,aradığın bir güç varsa içinde zaten.Bol şans.
 
Son düzenleme:
Ellerim kırılsın insallah. Peki eşin ailesi içinde şiddet görerek mi büyümüş. Muhtemelen öyle. Ailede ne görürse onu tekrarlıyor. O kayınvalide kayınpeder de azcık insan olsalar oğullarının ağzına tükürürlerdi.
 
Arkadaşlar şu an kendimi çok kötü hissediyorum uzak bir yerde tutsak gibiyim Yarın oğlumsünnet olacak. Az once çok sinirli bir şekilde Ortalığı ayağa kaldırdım herkes beni sakinleştirmeye çalışıyorum ama sadece beni sakinlestrmwk için yapıyorlar kimse Tamamen benim yanımda değil
 
Kayınpederiniz duyarsa ne olur ?
Kayınpederim anlattm hiçbir şey olmadı eşim tehdit etmiş Güya eşim onu çok dinler ya. Babam hayatta değil annem ise şu an ablamın düğünü için ablamın taşınacağı yere gittiler ev temizliği yapıyorlar ve çok Mutlular. Ve şu an çıkıp gidebileceğim Bir yerde değilim köy yerindeyim.
 
Ben bu aileden ne gorduyse onu yapıyor, kesin kucukken onuda dovduler mantığını dogru bulmuyorum. Alımden zalim dogar diye bir soz var hepimizin bildigi.
Bazen aılen melek olur ama fıtratın kotudur kotu olursun, soft kotusundur. Insanlar ve hayat sana iyi davranır ama besin kaynagın kotuluk olur boyle beslenırsın, hatta iyilere enayi gozuyle bakarsın. Yok mu boyle insanlar? Dolu.

Kaldırımda emziren kedi gorsek yere ineriz rahatsız etmemek icin, bolmemek ıcın. Ama bu adam hayat arkadasına kendı evladı emerken ustelık, tokat atıyor
Bu adam katıksız kötü. Ailesiyle ilgili oldugunu asla sanmiyorum.
 
Sen önce sakin ol canım benim. Otokontrolünü asla yitirme. Sakin sakin konuş, haklıyken haksız duruma düşürme kendini. Dua et içinden tamam yarın olsun, oğlun sünnet olsun, geciştir şimdilik sinirini belli etme onlara. Evinize gidin ondan sonra bilinçli hareket et ve mümkünse de ailenin yanına dön.
 
Şu an ailenize haber verip gitmemeniz hata. Adam da pişmanlık bile yok diyorsunuz. Kendinizi avutacak sineye çekecek bir durumunuz da yok.
Kv anne gibi anne olsaydı oğlunun ağzının payını verirdi hesap sorardı. Evlenmeden önce söylediğiniz sözü yutmayın derim.
 
Öncelikle Sakin ve planlı olmalısın. Alelacele bir karar verme.. Bu evliliğin sürdürülebilir bir yanı yok gibi görünüyor.
Evlendiğinden beri sana psikolojik şiddet uyguluyor, tehdit ediyor, fikirlerine önem vermiyor, zorla istediğini yaptırıyor.. Bu şekilde bir evliliğin ne kadar ömrü olabilir ki..

Sen şimdi hiç onla konuşma, çocuğunla ilgilen.. Ve delil biriktir sakin kalarak..
 
İkindiden beri Çocukla ilgileniyorum odada sadece Az önce sinir patlaması yaşadım herkese karşı Kayınvalidem sen böyle değildin Ne oldu sana diyor ben de sinirlendim Oğlun bana tokat attı Daha ne olacak ki dedim ağladı bana sarıldı yapma böyle falan diye Biz ona çok kızdı kızcaz da dediler ama ben biliyorum ki eşim onları dinleyecek bi insan değil yarin oflum sunnet olsun, aileme habwr vericem birazdan
 
Aileniz yok mu sizin?
Cagirin annenizi atsin tokati ona
Yani biri benim kizima vuracak, adami esim de bende oyle bir paralirim ki uc ay hastaneden cikamaz
Ya ben sinir oldum burda siz orda sinmis oturuyorsunuz , pesss
Annesi ne yapabilir ki ? İkisine de zarar verdiğinde ne olacak ?
 
Eşin ve ailesinin yanında konuşman zor olabilir

Yaşadıklarını mesaj ile anlat annene, ablana, abine
Kaynanam gidip gelip annene anlatma uzulur o da benim gibi diyip duruyor. Sanki annemi tanimiyorm. Asla onun gibi degil. Duyar duymaz ortaligi kaldircak ama suan bebek uyumadan bir sey yapamiyorm
 
Dikkat edin de telefonu elinizden almasınlar. Daha büyük bir kavga gelecek gibi hissediyorum umarım yanılırım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…