merhaba hanımlar. kafam çok dolu uzun zamandır. eşim ailesiyle ilgili bir konu açılsa, yorum yapsam, hemen kızıp köpürüp bana küsüyor sonrada bana trip atıyor. kendisi bana laf söylerken kendince o haklı oluyor nedense, ama ben birşey söylesem çocuk gibi küsüyor, kız gibi trip atıyor. iyi birşey desemde izah etmeye çalışıyorum ve hep ben barışmak için ilk adımı atıyorum. artık bunaldım valla sizdede varmı böyle tripkolik koca...
ilk zamanlar benimkide öyleydi, sonradan bu huyunu bıraktı. Ben çok kızdığımda bir gün annemde kalıyorum ikinci gün kafayı sıyırıyor. Trip sırası bende.
sadece trip mi atıyor? şanslıymışsınız ...
evlendikten sonra erkeklerlin son şekli böyledir sanmaki benim ki böyle , ..çoğu kadın bunu yaşıyor ondan diyoruz evlenecekseniz olgun olun yoksa tez boşanmayla sonuçlanıyor aşk evliliğide olsa ,
ne yapcan.....becerebiliyorsan politik olcan yada hergün kavga etcen ...... evlilik zor zanaat
cnm ben de senin gibi yeni evliyim. sana tavsiyem annesiyle ilgili hiç kötü bişey deme. benim eşimle hiç senin annen benim annem muhabbeti geçmez. yoksa bunun sonu ne kadar iyi niyetli olursan ol kavga demek oluyor. mesela benim gebeliğimi kayınvalidem duyduğunda hayırlamadı. çok zoruma gitti ama bişey demedim. sonra evimizi yeni dizmiştik. kendide gelmişti. daha düğün olmamıştı. konuşacak konuda bulamıyorum dedim ki anne eşyalar nasıl ev güzel olmuş mu. dudak büktü. kızı evlenecekti onun da daha hiçbir şeyi yok dedi( annem de vardı üstelik. şimdi ben eşime ne diyim hiç. evet ne eşime ne annesine bişey demedim. eşim yavaş yavaş kendi kendine anlıyor her şeyi. ve benim sözüme bakıyor hep. ama ben de onu dolduruşa getirmemeye dikkat ediyorum. öyle işte cnm. en iyisi annesine de bişey deme eşine de. sen kapıyı kapatınca hepsi dışarda. eşinin sevgisinden de şüphe teme hiç. ilerde çocuk olunca zaten anne baya bir arkada kalır bence... doğanın kanunu böyle çünkü..
cnm ben de senin gibi yeni evliyim. sana tavsiyem annesiyle ilgili hiç kötü bişey deme. benim eşimle hiç senin annen benim annem muhabbeti geçmez. yoksa bunun sonu ne kadar iyi niyetli olursan ol kavga demek oluyor. mesela benim gebeliğimi kayınvalidem duyduğunda hayırlamadı. çok zoruma gitti ama bişey demedim. sonra evimizi yeni dizmiştik. kendide gelmişti. daha düğün olmamıştı. konuşacak konuda bulamıyorum dedim ki anne eşyalar nasıl ev güzel olmuş mu. dudak büktü. kızı evlenecekti onun da daha hiçbir şeyi yok dedi( annem de vardı üstelik. şimdi ben eşime ne diyim hiç. evet ne eşime ne annesine bişey demedim. eşim yavaş yavaş kendi kendine anlıyor her şeyi. ve benim sözüme bakıyor hep. ama ben de onu dolduruşa getirmemeye dikkat ediyorum. öyle işte cnm. en iyisi annesine de bişey deme eşine de. sen kapıyı kapatınca hepsi dışarda. eşinin sevgisinden de şüphe teme hiç. ilerde çocuk olunca zaten anne baya bir arkada kalır bence... doğanın kanunu böyle çünkü..
Kadın erkek artık tamamen yer değiştirmiş durumda. Eskiden kadın, kadınlığını erkek ise erkekliğini bilirdi ama artık özenti mıdır nedir bilmiyorum. Her konuda kadın gibi davranmaya başladılar
Evin bütün sorunu kadının üzerinde ve yetmezmiş gibi Trip atan yine onlar. Nasıl kendilerine yakıştırıyorlar aklım almıyor, erkeğin de bir ağırlığı olmalı ama ya.
ben evlilikte 21 yılımı deviriyorum
kaynana sürekli eşime beni karaladı sonra kızım ergenliğe girlnce başladı onuda kontrol etmeye karalamaya sonra eşim annesiyle tarıştı ben eşime yıllar sonra annesini şikayet edlnce, eşim annesine demiş ki hadi hanımı idare edemedin kızımıda mı taktın şimdi birazda sen idareci ol büyük olan sensin demiş kızına kıyamaz , herşeyden çok sever, o vakit sevindim , en son annem geldiğinde geçen ay beni anneme şikayet etmiş annemde demişl ki ben sana hiç oğlunu şikayet ettlm mi ? (eşim anneme çok saygısızlık yapmıştı) yok demiş cadı kaynana o halde biz büyüğüz onları idare edeceğiz demiş , annem kaynanayı, kapak yapmış, arkamız olmasa daha çok ezecekler anneme "her zaman gel şu kaynananın haddini bildir" dedim, kaynananın bir ayağı çukurda utanmaz halen benle uğraşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?