eşim tripkolik

insallah hersey yoluna girecekdir cocuk varmi peki ve ya hamilelik?

malesef canım birde bu sorunum beni delirtiyor pkoluymuşum egzersiz diyet falan çocuk için uğraşıyoruz işte. zaten çocuğumuz olsa beni kimse ne üzer nede yıkar çünkü ömrümü evladıma adarım gerisi vız gelir tırs gider.

aynen canim bu fikirine katiliyorum... pkoluysan gel sogan kuru kullananlar bolumune bizim topik cok neseli bir yer dualar yapiyoruz biraz acilirsin uzaklasirsin bazi konulardan hemde sana kur yapmak mutlaka lazim pkoya cok iyi geliyormus benimde cocugum yok doktorlar herseyin iyi dediler yinede ben kur kulandim bu ay da basladim 2 cisine bakalim insallah yavrum gelicekdir tez zamanda ama taktir Allahdan o ol deyince olucakdir insallah

aminnn canım inşallah Rabbim kucağımıza hayırlısıyla sağlıklı evlat verir. ben 2 kez soğan kürü yaptım ama birincisinde işe yaramıştı ikincisinde olamadım. yarın gelirim o bölüme birazdan eşim gelir yemek çay vs derken akşamları girmiyorum pek

tamam tatlim kocana iyi bak bitanem sana kalan bir o olur birde gelecek cocuklarin herseyin herkesion bir zamani var bu hayatda

tamam tatlim kocana iyi bak bitanem sana kalan bir o olur birde gelecek cocuklarin herseyin herkesion bir zamani var bu hayatda

haklısın canım kızsakta darılsakta bi onlardan fayda var bize. ben çıkıyorum şimdilik Allaha emanet olun sağlıcakla kalın iyi akşamlar. Rabbim hepimizin yüzünü daima güldürsün inşallah :80:

Alttan alma canımm..benim kocam benim pesimde dolanır evde mesela ben asla taviz vermem..küstüğü zaman konusma gerekırse 2 gün konusmayın ama yinede trip yapamasın sana..Aile için böyle bişey yapmaması gerekiyo..Sonucta artık seninle evli aile kimki aile için seni kırıyo..Çok sinirlerim bozuluyo böyle seylere ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…