- 21 Ekim 2011
- 1.037
- 748
- 323
- Konu Sahibi petitjoueur
-
Daha önceki konularınızı bilmeyenler için(benim gibi) konuyu özetlerseniz sevinirim.selam kızlar,daha önceki konularımı okuyanlar bilirler.eşim yargılanmakta idi.dün tutuklanmış.ne desem bilmiyorum ki Allah ım hakkımızda hayırlısını versin demekten başka...şimdi ne yapmalıyım boşanmalı mıyım yoksa eşimi beklemeli miyim?tek bildiğim,küçük bir bebeğim var ve onun için güçlü olmalıyım.
Konuyu şimdi okudum arkadaş çok haklı uzak dur çok tuhaf hareketleri var suç üstüne suç yarın öbürgün senin, çocuğunun da başı ağırır.Eşiniz hiç tekin biri gibi değildi zaten. Pazardan meyve alır gibi çocuk almaya kalkıyordu.
Tutuklanmasına gelince; cezası neyse çekecek tabi ki ama bence siz eşinize bel bağlamayın. Bu adamla geleceğiniz yok gibi.
selam kızlar,daha önceki konularımı okuyanlar bilirler.eşim yargılanmakta idi.dün tutuklanmış.ne desem bilmiyorum ki Allah ım hakkımızda hayırlısını versin demekten başka...şimdi ne yapmalıyım boşanmalı mıyım yoksa eşimi beklemeli miyim?tek bildiğim,küçük bir bebeğim var ve onun için güçlü olmalıyım.
Size bu adamı nerden buldunuz demeyeceğim. Bunları yargılamak bana düşmez ama eşiniziden bu kadar bihaber olmanıza anlam veremiyorum. Sorsam %100 hangi suçtan hüküm giydiğini bile bilmiyorsunuzdur. Eşinizin anlattığı keçi muhabbeti olduğunu varsayıyorsunuzdur. Eşiniz ne iş yapar onu bile bilmiyorsunuz. Ortada bir çocuk var mı bilmiyorsunuz. Çocuğunuzun iyiliği için biraz daha ayakları üzerinde duran, biraz daha hayattan haberdar biri olmalısınız. Çocuğunu bunu hakediyor çünkü.
Size bu adamı nerden buldunuz demeyeceğim. Bunları yargılamak bana düşmez ama eşiniziden bu kadar bihaber olmanıza anlam veremiyorum. Sorsam %100 hangi suçtan hüküm giydiğini bile bilmiyorsunuzdur. Eşinizin anlattığı keçi muhabbeti olduğunu varsayıyorsunuzdur. Eşiniz ne iş yapar onu bile bilmiyorsunuz. Ortada bir çocuk var mı bilmiyorsunuz. Çocuğunuzun iyiliği için biraz daha ayakları üzerinde duran, biraz daha hayattan haberdar biri olmalısınız. Çocuğunu bunu hakediyor çünkü.
selam kızlar,daha önceki konularımı okuyanlar bilirler.eşim yargılanmakta idi.dün tutuklanmış.ne desem bilmiyorum ki Allah ım hakkımızda hayırlısını versin demekten başka...şimdi ne yapmalıyım boşanmalı mıyım yoksa eşimi beklemeli miyim?tek bildiğim,küçük bir bebeğim var ve onun için güçlü olmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?