- 24 Ağustos 2017
- 80
- 19
- 3
- Konu Sahibi kelebek2207
-
Ne yapiyor anlamadim ?
Psikiyatrinin verdigi bazı ilaclar cinsel hayatı etkiliyor birde oyle bi etki görduyse ondan birakmstir kendini iyice eksik görmüştür. Allah yardımcınz olsun rabbim sana peygamber sabrı versın insallahSelam,eşim ile aşk ile evlendik. Evlenmeden önce azospermi hastası olduğunu ve çocuğunun olamama ihtimali olduğunu söyledi. Bende kimse danışmadan benim için kendisinin önemli olduğunu söyledim. Evlendikten sonra anladım ki bu iş öyle kolay değilmiş. Hiç korunmadık. Hamile kalmadım. Evliliğimizin 2. yılında çocuk için Ankara’daki Kaan Aydos’a gittik. İlaçlarını kullandı. Maalesef sperm oluşmadı. Yakında da ameliyat olacak. Ve bu çocuk işini düşünmeye başladığımızdan beri bana hayatı zehir ediyor. Psikiyatriste gidip ilaç kullandı fakat bırakmak istediği söyledi. Kendimi sıkışmış ve çok üzgün hissediyorum. Her şeyde kavga çıkarıyor. İyilik te kötülük arıyor. Nereye saldıracağını bilemiyor. Ailemden çok uzakta yaşıyorum. Mesleğim var yani maddi olarak kendi ayakları üzerinde durabilen biriyim. Ne yapacağımı bilemiyorum. Konuştum olmadı.
Zor bir sürecten geciyorsunuz. "Sorunun" onda oldugunu bilerek kendini eksik hissediyordur. Ama bunun acisini sizden cikaramaz. Bunu devam ettirirse bu bosanmaya kadar gidebilir.bunu anlamasi lazim
Evde her yerde sürekli kavga çıkartıyor. Her yerde beni azarlıyor. Uyusam uyumama laf ediyor, uyumasam uyu diye laf ediyor. Nefes almam bile ona yetiyor.Ne yapiyor anlamadim ?
SanırımYetersizlik hissi tüm bunları ona yaptıran...
Teşekkür ederim,inşallah. Bakalım zaman ne gösterecek.Erkekler çocuk konusunda sorun kendilerinde olunca kendilerini eksik hissedip agresifleşiyorlar sanırım.
Oysa çocuk konusunda sorun varsa bu bireysel değil,çift olarak inceleniyor,bu düşünceyi iyice empoze edin ona.
Bu ikinizin sorunu, böyle kabul etsin.
İnşallah evlat sahibi olursunuz,inşallah
Çok özür dileyerek söylüyorum.Selam,eşim ile aşk ile evlendik. Evlenmeden önce azospermi hastası olduğunu ve çocuğunun olamama ihtimali olduğunu söyledi. Bende kimse danışmadan benim için kendisinin önemli olduğunu söyledim. Evlendikten sonra anladım ki bu iş öyle kolay değilmiş. Hiç korunmadık. Hamile kalmadım. Evliliğimizin 2. yılında çocuk için Ankara’daki Kaan Aydos’a gittik. İlaçlarını kullandı. Maalesef sperm oluşmadı. Yakında da ameliyat olacak. Ve bu çocuk işini düşünmeye başladığımızdan beri bana hayatı zehir ediyor. Psikiyatriste gidip ilaç kullandı fakat bırakmak istediği söyledi. Kendimi sıkışmış ve çok üzgün hissediyorum. Her şeyde kavga çıkarıyor. İyilik te kötülük arıyor. Nereye saldıracağını bilemiyor. Ailemden çok uzakta yaşıyorum. Mesleğim var yani maddi olarak kendi ayakları üzerinde durabilen biriyim. Ne yapacağımı bilemiyorum. Konuştum olmadı.
Çocuk olması için üstüne o düşüyor. Yani çocuk olmasını o çok istiyor. Siz sanırım beni yanlış anladınız. Çocuk olmuyor diye baskı yapan o bana. Benim için hayatı kaliteli yaşamak ve vaktini güzel değerlendirmek önemli.Çok özür dileyerek söylüyorum.
Eşiniz size durumu anlatmış ve siz kabullenmişsiniz en başta. Muhtemelen çocuk istemeyeceğinizi düşünmüştür o da. Acaba gerçekten önemsizse sizin için üstüne düşmeseniz mi?
Psikiyatrinin verdigi bazı ilaclar cinsel hayatı etkiliyor birde oyle bi etki görduyse ondan birakmstir kendini iyice eksik görmüştür. Allah yardımcınz olsun rabbim sana peygamber sabrı versın insallah
Çocuğumuz olmadığı için ayrılmam. Bana davranışları ve sözleri düzelmezse ayrılırım.Peki siz hiç çocuk olmaması durumunda ayrılmayı düşünüyor musunuz ?
Hırçınlığı, hakaret, küfür ve saldırganlık yüksek düzeyde. Konuşmam da tam olarak ne diyeceğimi bilmiyorum. Böyle bir ortamda çocuğumuzun olması da bana güzel duygular yaşatmayacak. O kadar çirkef ki neler yapabileceğini tahmin bile edemiyorum.Boşuna cinsel problemi olana iktidarsız demiyorlar. Erkekliğin en büyük ispatı onlara göre cinsellik üreme becerisi. Bundan noksan olduğunu fark eden erkek kişisi hircinlasir kendini kontrol edemeyebilir bunu farklı sekilde yansıtır. Şiddet gösteren psikolojik sorunu olan erkeklerin temelinde bu problemler var derler. Bu sözlerim eşinize hak verdiğim anlamına gelmesin. İnsan evladıyız biz. Birbirimize iyi günde kötü günde destek olmak yoldaş olmak için evleniyoruz. Size böyle saldirmamasi gerekir. Siz elden geldikçe destek oluyorsunuzdur. Ciddi bir konuşma yapmanızın zamanı gelmiş. Bu durumun sorumlusu siz değilsiniz. Tedaviye devam etmesi lazım önce psikolojisinin onarılması lazım. O hallolmadan çocuk olursa evliliğiniz gül bahçesine dönmeyecek. İşiniz çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?