Eşim üstüme çok geliyor

Bu cook yanlis birincisi ikinizdede sorun yoksa yada varsa bilmiyorum bunun acisini sizden cikarmak yerine caresine bakmali ikincisi isyan etmek hem cok gunah onun yerine dua etmeli vs

Hayati cekilmez hale getirmek ve sizi uzmek yerine oturup konussaniz sorunlari birlikte cozmeye calissaniz sert tavirlar sergilemek yerine siznle beraber cozum bulmaya calissa keske

Ask evliligi yapmissiniz ustelik siz herseye ragmen yani cocuk olamama ihtimaline ragmen evlenmis kabul etmissiniz esinizin sizin bu fedakar halinizi ve askinizi goz onunde bulundurmasi gerek bence

Siz her koşulda yanında olduğunuzu hissettirin ama bunu kullanmasına da izin vermeyin. Tedaviye devam etsin ve birlikte aşacağınıza inandırın eşinizi. Allah yardımcınız olsun...

Peki esiniz cocuk istiyormu gercekten ? Siz ona bu konuda baski yapmis olabilirmisiniz ? Ben burdaki yorumlari objektif bulmuyorum malesef ayni durumda siz olsaydiniz suanda esiniz taslanirdi hak bile verilmezdi.. kisi zor bir surecten geciyor inannin o hormon ilaclari sandiginiz kadar basit birsey degil ama ben kaldiramiyorum derseniz anlasip bosanin

Yaa ailesi yada iste olan sorunlar varsa yada cocuk meselesi yuzunden demek istedim

Annesi 7-8 ay önce rahmetli oldu. Çok hastaydı.Ben daha evlenirken de annesi hastaydı. Neden evlilikte acele ettiğini sonradan anladım. O zamanda çok kavgalarımız oldu.Baba desen işinden dolayı eve çok uğramaz. İstediği sevgi ve desteği almıyor.

Ask evliligi yapmissiniz ustelik siz herseye ragmen yani cocuk olamama ihtimaline ragmen evlenmis kabul etmissiniz esinizin sizin bu fedakar halinizi ve askinizi goz onunde bulundurmasi gerek bence
Göz önünde bulundursa kavgalarımız olmazdı. Her türlü anlattım.

Siz her koşulda yanında olduğunuzu hissettirin ama bunu kullanmasına da izin vermeyin. Tedaviye devam etsin ve birlikte aşacağınıza inandırın eşinizi. Allah yardımcınız olsun...
İnandırmaya çalıştığım için yanındayım hala. Ailem olsun herkesin içinde azarlıyor. Ailem de lafını esirgemediği için susup oturdu. Onların yanında bana bir daha laf söylemedi. Ailemden her türlü destek alıyorum. Allah razı olsun.

Tabi ki size öyle gelebilir. Aslında baskı yapmıyorum. Çocuk konusunda ısrarcı olsam çocuk sahibi olabileceğim daha garanti biriyle evlenirdim. Ya da hemen boşanır birisini bulur çocuk yapardım.

Tabi ki size öyle gelebilir. Aslında baskı yapmıyorum. Çocuk konusunda ısrarcı olsam çocuk sahibi olabileceğim daha garanti biriyle evlenirdim. Ya da hemen boşanır birisini bulur çocuk yapardım.
Belki esinize uzuldugunuz icin evlenmis olabilirsiniz yada o oyle anlamis olabilir ama yine diyorum karsi taraf icin zor surec katlanamayacaksaniz her ikiniz icinde diyoeum yipratmayin kendinizi

İyi olmuş ailenizden çekinsin en azından...

Sizi tek sanmamasi guzel ailenizin yaninizda oldugnu bilmesi yani. Demek ki anlamak istemiyor kafasinda bir kalip var ve bu kalibi asamiyor bence bir psikiyatriste gitse cok daha iyi olacak cunku bu boyle olmaz yani

Bir erkek için çok zor kabullenmesi bu durumu.geriye attığı bu sorunu çocuk isteyerek siz tekrar gün yüzüne çıkardınız ona göre ve oda öfkesini haksız olarak sizden çıkarıyor siz eşinizi bırakmayın bu herhangi birinin suçu değil ki sağlık sorunu her insanın başına gelebilir anlayışla karşılayın ve bence evde çocuk tedavi konusunu çok dile getirmeyin olağan birleşmiş gibi bahsedin hani siz çok isterseniz ve başarısızlıkla sonuçlanırsa çok daha büyük sıkıntı olabilir eşiniz açısından allahım kimseye aratmasın evlat diye

Valla kusura bakmayin.Eşiniz size bu durumu en basta söylemiş..Şimdi ne onun psikolojisini bozmaya nede bu durum icin kendinizi uzmeye hakkınız yok..Emin olun bu durum zaten esiniz icin çok zordur

Benim eşim de azospermi hastası. Biz de en başta her şeyi konuştuk. 3 yıl oldu, çok şükür mutluyuz. Biz de Kaan Hoca ile tedavi görüyoruz. Şu an sperm oluşup oluşmadığını bilmiyoruz ama eşimin hormonları büyük oranda düzeldi.
Sizi şu açıdan anlayabiliyorum : Benim eşim çok uysal bir insan. Rahatsızlığı olduğu için iki kat üzerime düşüyor. Bu eksikliği (benim için eksiklik sayılmasa da o öyle görüyor) başka yönlerden kapatmaya çalışıyor. Ama böyle uysal bir insan bile Kaan Hoca ya gitmeden önce, ilaç kullanmıyorken birkaç ay bahsettiğiniz gibi ufak şeylerden kavga çıkarıyordu. Uzun zaman anlayamamıştım sebebini. Sonra oturup konuşunca bunun kendini eksik hissetmesinden ve buna bağlı olarak beni kaybetme korkusu oluştuğundan kaynaklandığını anladım. Şu anda tedavinin etkisi ile kendini daha iyi hissettiği için psikolojik olarak da daha güçlü ve iyi.
Azospermi hastası bir eşe yoldaşlık etmek kolay değil. Eşimizi motive etmek, moral vermek için büyük rol düşüyor bize. Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…