- 24 Ağustos 2017
- 80
- 19
- 3
- Konu Sahibi kelebek2207
-
Sorunun temel kaynagi tam olarak ne aceba en temel kaynagi tabii
Hic yoktan yere herseyin acisini sizden cikarmasi insafsizlik olur ama cocuk vs baska seylerse orasni bilemem tabi
O zaman kendinizi kiralik anne gbi gormenize gerek yok ama size boyle hissettirdigi icin utanmali bence
Yaa ailesi yada iste olan sorunlar varsa yada cocuk meselesi yuzunden demek istedim
Göz önünde bulundursa kavgalarımız olmazdı. Her türlü anlattım.Ask evliligi yapmissiniz ustelik siz herseye ragmen yani cocuk olamama ihtimaline ragmen evlenmis kabul etmissiniz esinizin sizin bu fedakar halinizi ve askinizi goz onunde bulundurmasi gerek bence
İnandırmaya çalıştığım için yanındayım hala. Ailem olsun herkesin içinde azarlıyor. Ailem de lafını esirgemediği için susup oturdu. Onların yanında bana bir daha laf söylemedi. Ailemden her türlü destek alıyorum. Allah razı olsun.Siz her koşulda yanında olduğunuzu hissettirin ama bunu kullanmasına da izin vermeyin. Tedaviye devam etsin ve birlikte aşacağınıza inandırın eşinizi. Allah yardımcınız olsun...
Peki esiniz cocuk istiyormu gercekten ? Siz ona bu konuda baski yapmis olabilirmisiniz ? Ben burdaki yorumlari objektif bulmuyorum malesef ayni durumda siz olsaydiniz suanda esiniz taslanirdi hak bile verilmezdi.. kisi zor bir surecten geciyor inannin o hormon ilaclari sandiginiz kadar basit birsey degil ama ben kaldiramiyorum derseniz anlasip bosanin
Belki esinize uzuldugunuz icin evlenmis olabilirsiniz yada o oyle anlamis olabilir ama yine diyorum karsi taraf icin zor surec katlanamayacaksaniz her ikiniz icinde diyoeum yipratmayin kendiniziTabi ki size öyle gelebilir. Aslında baskı yapmıyorum. Çocuk konusunda ısrarcı olsam çocuk sahibi olabileceğim daha garanti biriyle evlenirdim. Ya da hemen boşanır birisini bulur çocuk yapardım.
İyi olmuş ailenizden çekinsin en azından...İnandırmaya çalıştığım için yanındayım hala. Ailem olsun herkesin içinde azarlıyor. Ailem de lafını esirgemediği için susup oturdu. Onların yanında bana bir daha laf söylemedi. Ailemden her türlü destek alıyorum. Allah razı olsun.
Sizi tek sanmamasi guzel ailenizin yaninizda oldugnu bilmesi yani. Demek ki anlamak istemiyor kafasinda bir kalip var ve bu kalibi asamiyor bence bir psikiyatriste gitse cok daha iyi olacak cunku bu boyle olmaz yani[/QUOTE
Israr edince psikiyatriste gitti ama ilaçla başlarken bi gitti sonra ilacı eczaneden aldı. Bırakmak istediği zaman son olarak gitti. Doktor ona kendisinin değişmesi gerektiğini söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?