- Konu Sahibi kelebek2207
-
Evet. İrdeleyememin acısını çekiyorum. Yoğun bir psikolojik baskı yapıyor. Soluk alamıyorum.Kabul ederken bunun sonuçlarını yeterince irdelemeyemişsin sanırım.
Kendi yetersizliğini seni psikolojik baskı altına alarak kapatmaya çalışıyor.
Kendisi için de çok zor bir durum ama kendiyle başedemiyor sanırım.
Zor ikiniz içinde.
Zaten bu ortamda saglikli yani psikolojik olarak saglikli bir evlat buyutmek pek kolay olamaz bana gore ama sen bilirsin tabii
Benim bununla ilgili konum var. Esinizin size yaşattıklarını ben eşime yaşattım ara ara geliyor yine. Üstelik bizde az da olsa eşimde de problem var ama en sıkıntılı ben olduğum için çok farkli hareketlere duygu durum bozukluklarına giriyorum. Ne diyeyim bu beraber aşacağınız bir şey.
Sorun şu ki eşinizin karakteri bu şekilde mi yoksa olaylar yüzünden mi böyle davranıyor? Olaylar yüzündense normal kendisini eksik hissediyordur. Çocuğunuz olunca yada kabullenince düzelecektir sadece zaman alır. Karakteri böyleyse evet o ortamda çocuğa yazık olur. Sizede yazık olur.
Fıtratına oturmuş. Her sorun da hedef ben oluyorum. Benimle aşmak varken harcanan ben oluyorum.Yetersizlik hissindense çocuk olunca düzelir
Ama yok değilde fıtratı böyleyse sorun büyük
Bebeği zorla alıp benden bile ayrılır diye düşünmeye başladım . Kendimi kiralık anne gibi hissediyorum.Bebek kucukken tamam daaa biraz buyuyunce ailedeki huzursuzluk vs. Onu hayata saglikli bir birey olarak hazirlamaniz biraz imkansiz gibi hemde bu surecte sizde cok fazla yipranacaksinizdir cunku hem bebekle hemde esinizle ilgilenmek sorunlar vs
Dışarıda da kavgacı ve sinirli olarak görüyorlar. Kısa bir sürede evlendiğimiz için bunun bu derece olduğunu bilmiyordum. Sorunlar yaşadıkça daha çok gün yüzüne çıktı.Onemli olan disari deil size karsi asil olan tavridir kendi yapisindan deil galiba cunku yapisi oyle olan disarida da az cok oyle olur
sorun bu nereye kadar böyle gidecek diyeFıtratına oturmuş. Her sorun da hedef ben oluyorum. Benimle aşmak varken harcanan ben oluyorum.
Haklarımı tabi biliyorum. Hatta ona göre feministim.O kadara da hakki yok kiralik anne de neymis kendinizi o kadar da ezdirmeyin kadinlar olarak haklarimizi bilmemek bizim ayibimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?