Eşim üstüme çok geliyor

Zaten bu ortamda saglikli yani psikolojik olarak saglikli bir evlat buyutmek pek kolay olamaz bana gore ama sen bilirsin tabii

Evet. İrdeleyememin acısını çekiyorum. Yoğun bir psikolojik baskı yapıyor. Soluk alamıyorum.

Benim bununla ilgili konum var. Esinizin size yaşattıklarını ben eşime yaşattım ara ara geliyor yine. Üstelik bizde az da olsa eşimde de problem var ama en sıkıntılı ben olduğum için çok farkli hareketlere duygu durum bozukluklarına giriyorum. Ne diyeyim bu beraber aşacağınız bir şey.

Sorun şu ki eşinizin karakteri bu şekilde mi yoksa olaylar yüzünden mi böyle davranıyor? Olaylar yüzündense normal kendisini eksik hissediyordur. Çocuğunuz olunca yada kabullenince düzelecektir sadece zaman alır. Karakteri böyleyse evet o ortamda çocuğa yazık olur. Sizede yazık olur.

Bebek kucukken tamam daaa biraz buyuyunce ailedeki huzursuzluk vs. Onu hayata saglikli bir birey olarak hazirlamaniz biraz imkansiz gibi hemde bu surecte sizde cok fazla yipranacaksinizdir cunku hem bebekle hemde esinizle ilgilenmek sorunlar vs

Yetersizlik hissindense çocuk olunca düzelir
Ama yok değilde fıtratı böyleyse sorun büyük

Maalesef sorun erkekte olunca herkesle konuşamıyorsun ve konuşamadığın için de bazı şeyleri iyi göremiyorsun, neler yapacağını bilemiyorsun.

Dışarı karşı çok esprilidir,samimidir,ilgi çekmeyi sever ama bir yandan sinirliymiş onu öğrendim. Daha çocuk olmadan böyleyse ve hiç olmayacaksa davranışları devam edecek mi endişesindeyim,

Onemli olan disari deil size karsi asil olan tavridir kendi yapisindan deil galiba cunku yapisi oyle olan disarida da az cok oyle olur

Bebek kucukken tamam daaa biraz buyuyunce ailedeki huzursuzluk vs. Onu hayata saglikli bir birey olarak hazirlamaniz biraz imkansiz gibi hemde bu surecte sizde cok fazla yipranacaksinizdir cunku hem bebekle hemde esinizle ilgilenmek sorunlar vs
Bebeği zorla alıp benden bile ayrılır diye düşünmeye başladım . Kendimi kiralık anne gibi hissediyorum.

Onemli olan disari deil size karsi asil olan tavridir kendi yapisindan deil galiba cunku yapisi oyle olan disarida da az cok oyle olur
Dışarıda da kavgacı ve sinirli olarak görüyorlar. Kısa bir sürede evlendiğimiz için bunun bu derece olduğunu bilmiyordum. Sorunlar yaşadıkça daha çok gün yüzüne çıktı.

O kadara da hakki yok kiralik anne de neymis kendinizi o kadar da ezdirmeyin kadinlar olarak haklarimizi bilmemek bizim ayibimiz

Hic yoktan yere herseyin acisini sizden cikarmasi insafsizlik olur ama cocuk vs baska seylerse orasni bilemem tabi

O zaman kendinizi kiralik anne gbi gormenize gerek yok ama size boyle hissettirdigi icin utanmali bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…