- Konu Sahibi azicikturuncu
-
Hahahahha buna çok güldümYok odadan cikmamisim.hic. ama mesela uyaniyorum lamba kapali bi ton soylenip o lambayi acip yatiomusum. Ne mana. Bi de yine izledigim bi videoda sıkıca tutmusum kolunun birini diorum ki o cam kureyi bana ver. Kotulerin eline gecerse neler olur biliyo musun. O diyo ki hangi cam kure. Rolandin cadidan almaya calistigi kure diorumo hafta okudugum.bi kitabi geceleri onun ustunde gerceklestirmisim
Eşim söylemese bende uykuda ne olduğunu bilmicem o dereceAslında sizin durumunuz biraz bana teselli oldubiz hiç böyle şeyler yaşamamıştık yeni durumlar olunca ürktük. Google’da muhtemelen olması gerektiği gibi arayamadım gece 3 laneti falan saçma sapan şeyler çıktı tekrar bakacağım teşekkür ederim
Aaa seninki rüyalarını gerçek sanıyor olabilir mi acaba çok korkunçBenim eşim bi gece kalktı bana diyo ki kalk teyzemler bekliyoBi de yeni evliyiz altıma ettim. Bi gece de şurada iki tane adam vardı nereye gittiler dedi. O zaman daha çok altıma etmiştim
Bu durum sadece o zman oldu. Düğün yorgunluğuydu muhtemelen, o ara ekstra yoracak durumlar da çıkmıştı.Aaa seninki rüyalarını gerçek sanıyor olabilir mi acaba çok korkunç
Ben geceleri tek olduğum için en ufak şeye uyanabiliyorum işitme kaybı yaşadığım halde. algılarım inanılmaz açık oluyor. Dua ederek uykuya dalarım başka türlüsü imkansız.Eşim söylemese bende uykuda ne olduğunu bilmicem o derece
Hırsız girse,birisi bişey yapsa haber olmayacak yada hatırlamam.
Aşırı ağır uykuda oluyor bende,yorgun olunca daha fazla oluyor.
Lanet falan ben inanmıyorum hani eşiniz evi temizleyelim demiş ya okuyalım diye.
Ben sürekli dua okurum zaten,birde evi sirkeli su ile temizlerim ama alakası yok onlarla merak etmeyin.
Nörolojik olabilir dediğim gibi.
Demek ki yorgunluk insana bir şeyler yaptırıp hatırlamasını da engelliyor… çok ilginç bir durum gerçektenBu durum sadece o zman oldu. Düğün yorgunluğuydu muhtemelen, o ara ekstra yoracak durumlar da çıkmıştı.
Ama onun dışında mesela bu sene daha fazla çalışıyor sayıklamaları arttı.
İşte bi de evden çıkıp gitmişti atlet şort kapıda kalmış sabahın beşinde
Aniden telefonla uykudan uyanırsa da o konuştuklarını hatırlamadığı oluyor.
Çocukluktan beri varmış. Kayınvalidem anlatır. Ben de öyleydim annem kapıları kilitler anahtarları kaldırırdı. Lisede yatılı okudum arkadaşlar hep sayıkladığımı söylerdi.Demek ki yorgunluk insana bir şeyler yaptırıp hatırlamasını da engelliyor… çok ilginç bir durum gerçekten
Tabii evden çıkması hafif bir uyurgezerlik tadı vermiş
Benim herkes bu aldatma işine gülmüs şaşırmış ama tuhafınıza gitmiyormu es i sürekli neden esini arıyor soruyor ? Unutkan biri farkında olmaz hayatına devam eder garipsemez yaptığını.. kadın pijamasını çıkartıp yatağın üstüne koymuşsa ne olmus bunu ne diyece soracak eşi ?Neden benim aklıma aldatma geldi, sanki bazı karışık durumlar olursa eşimin dalgınlığı felan düşünesin,şüphelenmeyesin diye.
Ne alaka yahuNeden benim aklıma aldatma geldi, sanki bazı karışık durumlar olursa eşimin dalgınlığı felan düşünesin,şüphelenmeyesin diye.
Kesinlikle katılıyorum.Ben de kızım emerken ve uyumazken yorgunluktan ve uykusuzluktan kabusla sıçrayarak uyaniodum.Kizimi kucağımda uyuyo sanıp kayboldugunu düşünüp arıyodum.Yatagina bakmak aklıma en son geliodu.Esim yaptıklarımı soluodu ama ben hiçbirini hatirlamiodum.Ve bu olaylardan sonra inandım ki aşırı yorgunluk halusinasyon görmeye sebep oluyo.Esiniz de böyle bı durum yasiyo olabilir.Kızım bebekken aşırı yorgunluk ve uykusuzluktan yataktan sıçrayarak kalkıyordum bebek kucağımda uyuyakaldım diye. Halbuki beşiğinde olurdu. Aradaki emzirip yatırdığım dakikalar hep kayıp
Neden benim aklıma aldatma geldi, sanki bazı karışık durumlar olursa eşimin dalgınlığı felan düşünesin,şüphelenmeyesin diye.
Yok ben fazla iyiyim cia icinyarın gel cia’de işe başla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?