Eşim uyku arasında hafıza kaybı yaşıyor olabilir mi?

Hahahahha buna çok güldüm ben de çok kitap okurum böyle bir durumum olsa kesin seninle aynı olurdum

Eşim söylemese bende uykuda ne olduğunu bilmicem o derece
Hırsız girse,birisi bişey yapsa haber olmayacak yada hatırlamam.
Aşırı ağır uykuda oluyor bende,yorgun olunca daha fazla oluyor.
Lanet falan ben inanmıyorum hani eşiniz evi temizleyelim demiş ya okuyalım diye.
Ben sürekli dua okurum zaten,birde evi sirkeli su ile temizlerim ama alakası yok onlarla merak etmeyin.
Nörolojik olabilir dediğim gibi.

Çok yorgun olduğundan ve derin uyuduğundan arada uyanınca yaptıklarını hatırlamıyordur başka ne olacak ki çok sorun olacak bişey olduğunu sanmıyorum hepimizde olabilen şeyler

Benim eşim bi gece kalktı bana diyo ki kalk teyzemler bekliyo Bi de yeni evliyiz altıma ettim. Bi gece de şurada iki tane adam vardı nereye gittiler dedi. O zaman daha çok altıma etmiştim
Aaa seninki rüyalarını gerçek sanıyor olabilir mi acaba çok korkunç

Aaa seninki rüyalarını gerçek sanıyor olabilir mi acaba çok korkunç
Bu durum sadece o zman oldu. Düğün yorgunluğuydu muhtemelen, o ara ekstra yoracak durumlar da çıkmıştı.

Ama onun dışında mesela bu sene daha fazla çalışıyor sayıklamaları arttı.

İşte bi de evden çıkıp gitmişti atlet şort kapıda kalmış sabahın beşinde

Aniden telefonla uykudan uyanırsa da o konuştuklarını hatırlamadığı oluyor.

Ben geceleri tek olduğum için en ufak şeye uyanabiliyorum işitme kaybı yaşadığım halde. algılarım inanılmaz açık oluyor. Dua ederek uykuya dalarım başka türlüsü imkansız.
Ben de öyle bir şey olduğunu sanmıyorum zaten sildiğimde de sirkeli suyla falan silerim Nörolojik olması daha muhtemel, bütün gece ayakta ve sanırım bünyesi yorgun düşüyor.

Demek ki yorgunluk insana bir şeyler yaptırıp hatırlamasını da engelliyor… çok ilginç bir durum gerçekten
Tabii evden çıkması hafif bir uyurgezerlik tadı vermiş

Demek ki yorgunluk insana bir şeyler yaptırıp hatırlamasını da engelliyor… çok ilginç bir durum gerçekten
Tabii evden çıkması hafif bir uyurgezerlik tadı vermiş
Çocukluktan beri varmış. Kayınvalidem anlatır. Ben de öyleydim annem kapıları kilitler anahtarları kaldırırdı. Lisede yatılı okudum arkadaşlar hep sayıkladığımı söylerdi.

Ve iki oğlumuz var ikisi de gündüz çok yorulursa gece sayıklıyor :)

Neden benim aklıma aldatma geldi, sanki bazı karışık durumlar olursa eşimin dalgınlığı felan düşünesin,şüphelenmeyesin diye.
Benim herkes bu aldatma işine gülmüs şaşırmış ama tuhafınıza gitmiyormu es i sürekli neden esini arıyor soruyor ? Unutkan biri farkında olmaz hayatına devam eder garipsemez yaptığını.. kadın pijamasını çıkartıp yatağın üstüne koymuşsa ne olmus bunu ne diyece soracak eşi ?

Kızım bebekken aşırı yorgunluk ve uykusuzluktan yataktan sıçrayarak kalkıyordum bebek kucağımda uyuyakaldım diye. Halbuki beşiğinde olurdu. Aradaki emzirip yatırdığım dakikalar hep kayıp
Kesinlikle katılıyorum.Ben de kızım emerken ve uyumazken yorgunluktan ve uykusuzluktan kabusla sıçrayarak uyaniodum.Kizimi kucağımda uyuyo sanıp kayboldugunu düşünüp arıyodum.Yatagina bakmak aklıma en son geliodu.Esim yaptıklarımı soluodu ama ben hiçbirini hatirlamiodum.Ve bu olaylardan sonra inandım ki aşırı yorgunluk halusinasyon görmeye sebep oluyo.Esiniz de böyle bı durum yasiyo olabilir.

Benim cocuklarin yas araligi cok azdi iki bebekle uğraşırken
Kirli bezi giysi dolabına koymuşlugum, tv kumandasını buzdolabına koyma gibi bi suru durum yaşadım hic birinide hatırlamıyorum
Ama bunları ben yapmışımdır cok dalgindim
Esiniz ona hissettirmeden soyduğunuzu nasil düşündü onu merak ettim

Daha bu aksam ustu esim koltukta uyuyakaldi uykusunda aaaaaooooooooaaaa diye bagiriyordu bende konussun diye basinda bekledim meger ruyasinda kavga ediyomus ,adam uyurken bile kavgaci..Ben konussun diye boöoöoö diye sesleniyodum ona :) kizim yerlerde anne napiyosun diyodu.

Bu arada bende bebek kucagimda diye cook uyanmisimdir oysa yatagindaydi kuzum :)

Ohooo ben bunları her gece yapıyorum. Bir de bir şeyi yaptım sanıp aslında rüyamda yapıyorum sonra bi bakıyorum o iş yapılmamış.

Bi ara rüyamda tezimi yazıyordum. Gerçekten yazdım sanıp sabah bilgisayarda göremeyince ah save etmeyi unutmuşum falan sanıyordum. Sonra çaktım durumu

Yorgunluktan olabilir

Kızım ıkı uc aylıkken , her yyandıgımda kollarımı sallar pışpış derdim.kollarımda bebek yok. Bence de kamera alın ucuz zaten.esınıze soylemeyın koyun. İzleyn izleyin sorun cozulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…