- 25 Kasım 2012
- 1.887
- 2.042
- 333
- Konu Sahibi azicikturuncu
-
Cünkü bana tuhaf geliyor eşinin sürekli konu sahibini arayıp birseler sorması ha birseyi kaybeder unuttum nerde diye sorsa yada randevu gibi şeyleri unutsa amenna.Ne alaka yahu
Benim başıma da geldi 1-2 kere böyle olaylar. Sizin eşinizinki kadar uzun bi olay örgüsü değil ama. Mesela benim eşim de gece çalışıyor. Gece ben evde hep tekim yani. Sabah onun kapıyı açıp eve girdiğini hatırlıyorum. Sonra uyandığımda alt pijamamın çıkmış halde yatakta olduğunu gördüm. Yani ben asla çıkardığımla ilgili bsey hatırlamıyorum. E eşimin de geldiğini duydum. O geldiğinde çıkmıştı yaniSelamlar,
Şimdi konuyu olduğu kadar anlaşılır yazmaya çalışacağım. Benim eşim gece çalışıyor, gündüzleri o uyurken ben de işte oluyorum yani uyurken yalnız oluyor. Geçen gün uyanıp beni aradı, “sen pijamalarını yatağın üstünde mi bıraktın?” dedi. Hiç yaptığım bir şey olmadığı için şaşırmış ve uyanır uyanmaz beni arayıp bunu sordu. Ben de bırakmadığımı söyledim. “Peki benim kıyafetlerimi neden çıkardın?” dedi. “Ben evden çıkarken pijamalarınla uyuyordun, ne çıkarması?” dedim. Üstünde sadece iç çamaşırı varmış ve benim yeni yıkanıp kurutulmuş alt üst takım pijamam da yatağın üstündeymiş. Tahminimizce çok terleyince uykudan uyanıp pijamalarını kirliye atmış, yatağa dönerken benim terlediğimi düşünüp (ben bu sırada işteyim) benim kıyafetlerimi kurutmalıktan alıp yatağa götürmüş, benim yattığım tarafa bırakıp kendi de bir şey giymeden yatağa girivermiş. Bu bana çok komik geldi ve baya bir dalga geçtim. Ama kendisi ürktü evi okuyup üfleyeceğim falan dedi tamam dedim yaparsın.
Bugün yine uyanınca bana mesaj atmış “aşkım saatimle telefonumun şarjını neden çıkardın?” diye. Öyle bir şey yapmadığımı söyledim. İki şarjı da prizden çıkarıp komidinin üstüne koymuşsun diyor. Bunu da hatırlamıyor. Sonradan benim yapmadığıma ikna oldu.
Çok derin bir uyku halinden mi kaynaklanıyor acaba, başına böyle şeyler gelen var mı? Üçüncü bir vakada ben de endişelenmeye başlayacağım artık…
Unutkanlık, uyurgezerlik veya daha ciddi bir psikolojik durum olup farkındalığı olmayabilir.Selamlar,
Şimdi konuyu olduğu kadar anlaşılır yazmaya çalışacağım. Benim eşim gece çalışıyor, gündüzleri o uyurken ben de işte oluyorum yani uyurken yalnız oluyor. Geçen gün uyanıp beni aradı, “sen pijamalarını yatağın üstünde mi bıraktın?” dedi. Hiç yaptığım bir şey olmadığı için şaşırmış ve uyanır uyanmaz beni arayıp bunu sordu. Ben de bırakmadığımı söyledim. “Peki benim kıyafetlerimi neden çıkardın?” dedi. “Ben evden çıkarken pijamalarınla uyuyordun, ne çıkarması?” dedim. Üstünde sadece iç çamaşırı varmış ve benim yeni yıkanıp kurutulmuş alt üst takım pijamam da yatağın üstündeymiş. Tahminimizce çok terleyince uykudan uyanıp pijamalarını kirliye atmış, yatağa dönerken benim terlediğimi düşünüp (ben bu sırada işteyim) benim kıyafetlerimi kurutmalıktan alıp yatağa götürmüş, benim yattığım tarafa bırakıp kendi de bir şey giymeden yatağa girivermiş. Bu bana çok komik geldi ve baya bir dalga geçtim. Ama kendisi ürktü evi okuyup üfleyeceğim falan dedi tamam dedim yaparsın.
Bugün yine uyanınca bana mesaj atmış “aşkım saatimle telefonumun şarjını neden çıkardın?” diye. Öyle bir şey yapmadığımı söyledim. İki şarjı da prizden çıkarıp komidinin üstüne koymuşsun diyor. Bunu da hatırlamıyor. Sonradan benim yapmadığıma ikna oldu.
Çok derin bir uyku halinden mi kaynaklanıyor acaba, başına böyle şeyler gelen var mı? Üçüncü bir vakada ben de endişelenmeye başlayacağım artık…
Basit bir kaç saat kayıt yapan gizli bir kamera koyun eşinize söylemeyin bakın bilinçli mi bilinçsiz mi bu bir manipülasyon yöntemine benziyorSelamlar,
Sizde aldatmadan şüphelendiniz degilmi?Basit bir kaç saat kayıt yapan gizli bir kamera koyun eşinize söylemeyin bakın bilinçli mi bilinçsiz mi bu bir manipülasyon yöntemine benziyor
Kesinlikle katılıyorum. Eğer uyurgezerlik başlarsa acilen önlem alınmalı, çok tehlikeli olabilir. Bir tanıdığımın kardeşi kendini öldürmüştü uyurgezer sırada. Depresif ve yorgun bir dönemiymişbende gece çalışıyorum gündüz uykumdan uyanıp br şeyler yapmışsam asla hatırlamıyorum annemde gündüz işte oluyor evden çıkmadan önce mesela tuvalete giderken karşılaşıp onla konuşuyormuşum falan o an uyku modunda olduğumuz için farkında olmuyoruz gece çalışmak insanı daha da yoruyor ve tembelleştiriyor o yüzden normal
ama uyurgezer seviyesindeyse kamera koyun eşinize söylemeden gizlice izleyin kamerayı bilirse onu da kapatabilir uyku sırasında uyurgezer ise ciddi bir problem
Ay ben lohusalıkta yorgunluk ve uykusuzluk birleşince neler neler yaptımBenim eşim bi gece kalktı bana diyo ki kalk teyzemler bekliyoBi de yeni evliyiz altıma ettim. Bi gece de şurada iki tane adam vardı nereye gittiler dedi. O zaman daha çok altıma etmiştim
Bu olay nasıl olmuş bir yerden mi atlamış?Kesinlikle katılıyorum. Eğer uyurgezerlik başlarsa acilen önlem alınmalı, çok tehlikeli olabilir. Bir tanıdığımın kardeşi kendini öldürmüştü uyurgezer sırada. Depresif ve yorgun bir dönemiymiş
Ağır uyurgezermiş, tedavi olmuş bir süredir yaşamıyormuş. Evden kalkıp arabaya falan gidiyomuş uyurken, üzerine kapıyı kilitliyolarmış ya da kendi ayak bileğini bağlıyormuş iple peteğe hatta bir dönem. Sınav senesiydi ve ciddi sorunları varmış aileyle ne olduklarını bilmiyorum. Eve dönmüş kurstan uyumaya yatmış o uyutken evden çıkmışlar market vs işlerine. Mutfakta kendini asmış üzerinde pijamalar yataktan kalkmış şekildeBu olay nasıl olmuş bir yerden mi atlamış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?