esim uyusturucu kullaniyormus !!

mozzy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
1.719
1.580
248
İstanbul
Selam hanimlar
Uzun sureden beri siteye girmiyordum.Ustesinden gelemedigim bir donemdeyim. Bana ancak kk hatunlari yardim eder dusuncesiyle solugu burda aldim.

Soyle ozetliyeyim. İki cocuk annesiyim ve bir suredir issizim. Esimle (aslinda eski esim desem daha dogru olur ) problemli bir evliligim vardi. Bir muddet sonra dayanamayip resmi olarak bosandim. Fakat cocuklar, maddi kaygilar, aile destegi olmamasi gibi nedenlerle resmi nikah yapmadan bir araya tekrar gelmistik. Can cikip huy cikmiyormus hakikaten.. Eski donemde sadece alkol sorunu olan adam birde uyusturucuya baslamis ve farketmem zaman aldi. Gece isi yaptigi icin kacis noktalari cok olan bir insan. Yani takip etmek, kontrol altinda tutmak vs gibi seyler mumkun olmadi hicbir donem hayatimizda.. Bu sebeple donem donem; aldatma, siddet vs gibi seylerde yasamistim. Ama cocuklar icin donem donem susup oturdum. Artik dayanacak gucum kalmadi. Evden onu kovdum, uzaklastirma karari cikarttirdim. Simdi cocuklarla tehtid mesajlari yolluyor. Ve tabi korkuyorum. Aslinda tek korkum bu da degil. Becerememekten, iki cocukla hayata tutunamamaktan da korkuyorum. Ozguvenim yerle bir. Bu noktada susup oturmak gibi birseyi asla kabul edemem. Bu tarz seyler yasamis yada cevresinde olmus atlatmis olanlar bana tavsiyede bulunabilir mi ?? Tabi kanunen baska yapilmasi gerekenler hakkinda bilgileri olanlarda yardimci olursa cok sevinirim

Dip not: telefondan yaziyorum. Anlasilmaz karisik gelebilir. Kusura bakmayin

Savcılığa şikayet etmen gerektiğini zaten biliyorsun,
Ayrıca tek başına çocuklarla bal gibi hayata tutunursun,kendi annem buna örnektir,babamı hiç tanımıyorum düşün.Annem de eğitimli vs değildir.Sadece ona yapılan haksızlığa göz yummayan cesur bir kadındır.Çalmadığı devlet kapısı kalmadı çünkü gerçekten istemiyordu babamı.Öyle eğitimsiz bir kadın bunu başarabilmişse sen neden yapamayasın,korkmayın lütfen.
Savcıya anlatın her şeyi.

Alkol,uyuşturucu,aldatma,tehdit herşey var.
Hayata tutunamamaktan çok bu adamla yaşamaktan korkmalısın,çocuklarına bunu mu reva görüyorsun?
Mesleğin varsa gir bir işe çalış,ailen yakınındaysa destek al. Eğitimin yoksa bile insanlar neler neler başarıyor yeter ki kararlı ol.

Ayrılıp sonra birlikte yaşamak nasıl bir mantıktır anlayamadım. Bu insanın nasıl biri olduğunu biliyordunuz tekrar aynı evde kalmayı nasıl kabul edersiniz. Aileniz yanınız da değil miydi. Tek başınıza çocuklarınıza bakmak zor geldi galiba size o yüzden tekrar barıştınız. Eşinden ayrılıp çocuklarına bakan bir sürü insan var. Olay artık tehdit boyutuna geldiyse şikayette bulunun savcılığa bildirin.

Yani bu adamdan korkmayıp hayata tutunamamaktan mı korkuyorsunuz gerçekten?

Keşke böyle bir adama ikinci şans vermeseydiniz.

İş konusuna gelince iyi bir iş bulana kadar geçici işler yapmalısınız? Tezgahtarlık falan deneyin, mesleğiniz var mı? Nafaka aldınız mı, eviniz var mı? Durumunuzu söylerseniz daha iyi akıl verebiliriz sanırım.

Tek başınıza yaşamak bu adamla yaşamaktan bin kat daha kolay.Alkol ve uyuşturucunun çok kullanıldığı bi alanda sağlıklı düşünce yapısı olması imkansız.Uyuşturucunun etkisiyle adamın ne yapacağı zaten belirsiz.Sürekli evin içinde bu kadar tehlike kapasitesi olan bir adam uzaktan uzağa tehdit etmelerinden çok daha kötü.Bide havlayan köpek ısırmaz o yüzden korkmayın.Gerçekten karşısındakine zarar veren insanların hiç biri ''zarar vericem'' demiyor.Diyende yapmıyor.Bir mesleğiniz olmasa dahi mutlaka biryerde çalışabilirsiniz diye düşünüyorum.Umarım aileniz yakınınızdadır çocuklarınız konusnda size yardımcı olabilirler.Çocuklarınızın kaç yaşında olduklarını yazmamışsınız ama sanırım çok küçük değiller buda sizin için bir artı. Ben kendi hayatınızı kurabileceğiniz kanaatindeyim.Ayrıca eşinizden nafaka alıyorsunuzdur umarım.buda ek olarak gelir olur.Ödememe gibi bir lüksü yok, şayet nafakayı düzenli olarak ödemezse icraaya başvurup ödemek zorunda bıraktırabilirsiniz.

Bosandiktan sonra bir araya gelmeniz büyük bi hata olmus.

Adamda her halt var. Daha ne evliligi Allah askina?

Baska bi yere tasinma sansiniz var mi? Rahatsiz etmemesi icin. Calisiyormusunuz?

Bu adamla yapabildiysen kendin rahatlıkla hayata tutunursun bence şikayet et uzaklaştırma kararı al ve çocuklarıda uyuşturucu kullanıyor diye gösterme mahkeme kararı alabiliyorsun diyebiliyorum

Ailem cocuklarini birak gel demekten baska birsey bilmiyor malesef. İki cocukla yalniz kalinca tutunacak bir dal ariyor insan yani destek demeliyim. Tek basima cocuklara bakmak zor geldi evet sabah 8, aksam 7 calisiyordum aldigim maas bu tempoya gore cok azdi. Ha kolaya kacmak evet kabul ediyorum ama insan yoruluyor belki degismistir diye kendini kandiriyor. Denemeden bilemezdim. İnanmadigim icin tekrar nikah yapmamistim bu arada malumun ilani gibi oldu .Aptallikti kabul ediyorum

çocuklarınızı bırakamayacağınıza göre ailenizi ikna edin. en azından çalışıp belli bi birikim yapana kadar onlarla kalmak zorunda olduğunuzu bilsinler. ne demek çocukları bırak gel. uyuşturcu kullanan adama devlet bile bırakmaz çocuğu.

komşumuz okuma yazma bilmiyor
ama 4 çocukla ortada kalmış
kocası (köyde evlendiklerinden resmi nikah da yok) bunları ist.a getirmiş bir iki gün eve gelip ortadan kaybalyormuş kadın çok üzülüyor sonra da adamın sevgilisi olduğunu öğreniyor kadın anlatırken bile hala ağlamaklı olur en küçüğü 1-2 yaşlarındaymış...
kadın çaresizdim ne yapacağımı bilmiyordum komşularım çalış bak bu böyle olmaz derdi.. derlermiş...
sonra adam kadını getirince kadın elde avucda yok büyükler okulda küçükler evde ne yapabilirim deyip ağlayarak günlerim geçerdi bir gün komşum gel bak şurada iş var demiş öylelikle işe başlamış
şimdi en küçüğü 24 yaşında kadın ev aldı... kadın tabi cahillik ve çaresizlikten 15 yıl sigortasız çalışmış siz öyle yapmayın sigortanız olsun... ileride emeklilikiçin çok gerekecek şimdi 4x4 lük kız everdi, büyük kızının çocukları okula gidiyor
gelin kaçtığı için 4x4 lük olmasa da herşeyini yapmaya çalıştı... Ama kadın ilk yıllar aşırı ezilmiş çekmiş sonradan şükür diyordu... bizlere de hep söylediği birşey var ben okuma yazma bilmeyen halimle zaman alsa da baş kaldırdım sizin okumanız var yapamayacağınız şey yok çaresizlik diye birşey olsaydı ben ağlayarak zırlayarak evde oturmuş arada o oros. bana gelip hava basmasını izleyerek çocuklarımın önünde ezilerek koca olacak adam oros. sunun bakmadığı eve komşularım birşeyler getirecekte çocuklarım yiyecek diye bakakalmıştım der

çaresizlik diye birşey yok.... emin olun bu günler geçecek

Bu adamla yapabildiysen kendin rahatlıkla hayata tutunursun bence şikayet et uzaklaştırma kararı al ve çocuklarıda uyuşturucu kullanıyor diye gösterme mahkeme kararı alabiliyorsun diyebiliyorum
Oyle bir sansim olmadigini soyledi uzaklastirma karari cikartan gorevli polis memuru. Aile ici siddet onleme biriminden cikarttim karar. Daha once bosanma sartlarinda gecerli gunlerde cocuklarini gorme hakki varmis. Bunu engelleyemiyolarmis. Yaslari 14 ve 12 bu arada. Onlara zarar vermedigi yada verme ihtimali bulunmadigi bidi bidi bir suru sey soylediler .Onlara dolayli yoldan zarar verip psikolojilerini bozdugunu soylememde yeterli olnadi malesef

Uzun uzun yazip moral oldugunuz icin tesekkurler. Boyle hayatlari duyunca azim geliyor bana. Zaten benimde basarmaktan baska carem yok illaki zor olacak. Tek korkum kontrolden cikip bana zarar vermesi su noktada. Tabi mumkun oldugu kadar onlemimi alacagim .Tekrar tesekkurler

Ailem ikna olmuyor olmazlarda. Ablam 2 yasindayken oglunu birakip dondu baba evine. Simdi o yaptiysa sende yapacaksin senin ondan ne ustunlugun var gibi bir tavir icindeler.

Ailem ikna olmuyor olmazlarda. Ablam 2 yasindayken oglunu birakip dondu baba evine. Simdi o yaptiysa sende yapacaksin senin ondan ne ustunlugun var gibi bir tavir icindeler.

peki siz bunu yapabilecek misiniz?

Allah yardimcin olsun.cocuklarinizla birlikde bu adamdan ayri bir hayat kurun kendinize.kendinize guvenin basarabilirsiniz.uyusdurucu kullanan bir baba ne sizi ne de cocuklarini hak etmiyordur.

aile nasil cocuklarini birak gel diye soyleyebiliyor insan canini niye biraksin aile demek bumu ya ..mecburiyetten kotu sartlarda yasamak zorunda kalan kadinlara cok uzuluyorum.Allah hayirlisiylan bi cikis yolu gostersin tez zamanda.

baradan bir avukat bulup dava acip mahkemede eski esinizin uyustirucu kullandigini kanitlarsaniz her sey degisir belki belki cocuklari polis goztiminde gormesini saglarsiniz gerci ben hukukcu degilim hukukcu arkadaslar daha iyi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…