Ayrılıp sonra birlikte yaşamak nasıl bir mantıktır anlayamadım. Bu insanın nasıl biri olduğunu biliyordunuz tekrar aynı evde kalmayı nasıl kabul edersiniz. Aileniz yanınız da değil miydi. Tek başınıza çocuklarınıza bakmak zor geldi galiba size o yüzden tekrar barıştınız. Eşinden ayrılıp çocuklarına bakan bir sürü insan var. Olay artık tehdit boyutuna geldiyse şikayette bulunun savcılığa bildirin.
Ailem cocuklarini birak gel demekten baska birsey bilmiyor malesef. İki cocukla yalniz kalinca tutunacak bir dal ariyor insan yani destek demeliyim. Tek basima cocuklara bakmak zor geldi evet sabah 8, aksam 7 calisiyordum aldigim maas bu tempoya gore cok azdi. Ha kolaya kacmak evet kabul ediyorum ama insan yoruluyor belki degismistir diye kendini kandiriyor. Denemeden bilemezdim. İnanmadigim icin tekrar nikah yapmamistim bu arada malumun ilani gibi oldu .Aptallikti kabul ediyorum
Oyle bir sansim olmadigini soyledi uzaklastirma karari cikartan gorevli polis memuru. Aile ici siddet onleme biriminden cikarttim karar. Daha once bosanma sartlarinda gecerli gunlerde cocuklarini gorme hakki varmis. Bunu engelleyemiyolarmis. Yaslari 14 ve 12 bu arada. Onlara zarar vermedigi yada verme ihtimali bulunmadigi bidi bidi bir suru sey soylediler .Onlara dolayli yoldan zarar verip psikolojilerini bozdugunu soylememde yeterli olnadi malesefBu adamla yapabildiysen kendin rahatlıkla hayata tutunursunbence şikayet et uzaklaştırma kararı al ve çocuklarıda uyuşturucu kullanıyor diye gösterme mahkeme kararı alabiliyorsun diyebiliyorum
Uzun uzun yazip moral oldugunuz icin tesekkurler. Boyle hayatlari duyunca azim geliyor bana. Zaten benimde basarmaktan baska carem yok illaki zor olacak. Tek korkum kontrolden cikip bana zarar vermesi su noktada. Tabi mumkun oldugu kadar onlemimi alacagim .Tekrar tesekkurlerkomşumuz okuma yazma bilmiyor
ama 4 çocukla ortada kalmış
kocası (köyde evlendiklerinden resmi nikah da yok) bunları ist.a getirmiş bir iki gün eve gelip ortadan kaybalyormuş kadın çok üzülüyor sonra da adamın sevgilisi olduğunu öğreniyor kadın anlatırken bile hala ağlamaklı olur en küçüğü 1-2 yaşlarındaymış...
kadın çaresizdim ne yapacağımı bilmiyordum komşularım çalış bak bu böyle olmaz derdi.. derlermiş...
sonra adam kadını getirince kadın elde avucda yok büyükler okulda küçükler evde ne yapabilirim deyip ağlayarak günlerim geçerdi bir gün komşum gel bak şurada iş var demiş öylelikle işe başlamış
şimdi en küçüğü 24 yaşında kadın ev aldı... kadın tabi cahillik ve çaresizlikten 15 yıl sigortasız çalışmış siz öyle yapmayın sigortanız olsun... ileride emeklilikiçin çok gerekecek şimdi 4x4 lük kız everdi, büyük kızının çocukları okula gidiyor
gelin kaçtığı için 4x4 lük olmasa da herşeyini yapmaya çalıştı... Ama kadın ilk yıllar aşırı ezilmiş çekmiş sonradan şükür diyordu... bizlere de hep söylediği birşey var ben okuma yazma bilmeyen halimle zaman alsa da baş kaldırdım sizin okumanız var yapamayacağınız şey yok çaresizlik diye birşey olsaydı ben ağlayarak zırlayarak evde oturmuş arada o oros. bana gelip hava basmasını izleyerek çocuklarımın önünde ezilerek koca olacak adam oros. sunun bakmadığı eve komşularım birşeyler getirecekte çocuklarım yiyecek diye bakakalmıştım der
çaresizlik diye birşey yok.... emin olun bu günler geçecek
Ailem ikna olmuyor olmazlarda. Ablam 2 yasindayken oglunu birakip dondu baba evine. Simdi o yaptiysa sende yapacaksin senin ondan ne ustunlugun var gibi bir tavir icindeler.çocuklarınızı bırakamayacağınıza göre ailenizi ikna edin. en azından çalışıp belli bi birikim yapana kadar onlarla kalmak zorunda olduğunuzu bilsinler. ne demek çocukları bırak gel. uyuşturcu kullanan adama devlet bile bırakmaz çocuğu.
Ailem ikna olmuyor olmazlarda. Ablam 2 yasindayken oglunu birakip dondu baba evine. Simdi o yaptiysa sende yapacaksin senin ondan ne ustunlugun var gibi bir tavir icindeler.
Cocuklarimi birakmak gibi bir durum siz konusu bile olamaz. Bu cehenneme onlari birakamam, baba sorumsuz cocuk yetistirecek kapasitede degil. Bir yolunu bulup bu durumu cocuklarimla atlaticam. Baska bir dunya yok benim icinpeki siz bunu yapabilecek misiniz?
Tesekkur ederim. Bende bunu basarabilmeyi umuyorumAllah yardimcin olsun.cocuklarinizla birlikde bu adamdan ayri bir hayat kurun kendinize.kendinize guvenin basarabilirsiniz.uyusdurucu kullanan bir baba ne sizi ne de cocuklarini hak etmiyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?