- 4 Kasım 2017
- 1.572
- 829
- 123
- 28
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #4.181
Aaa tebrik ederim kuzum YÜCE RABBİM hayırlısıyla ınşallah kucağına almayı da nasip etsin canım benimSağol cnm tüp bebek yaptım nasip işte annemde kalıyorum sağolsun yaptırmıyor iş amin inşallah bi kalbını duysam rahatlıcam bıraz daha
Kuzum pazar günü düşürdüm bebeği :/Aaa tebrik ederim kuzum YÜCE RABBİM hayırlısıyla ınşallah kucağına almayı da nasip etsin canım benim
Olur mu kuzumm ne kusuru. Herkes kendi telasesinde.cok normal asıl ben girip yazamiyorum hic siz kusura bakmayinKuzum coook uzun zaman oldu nasılsın ikizler nasıl hiç soramadım kusura bakma
Allah razı olsun canım evet üzüldüm ama rabbim hayırlısını versin maşallah kuzularim kocaman olmuşlar op benim yerime dualarında beni unutma olurmuOlur mu kuzumm ne kusuru. Herkes kendi telasesinde.cok normal asıl ben girip yazamiyorum hic siz kusura bakmayinikizler iyi baya baya yoruyolar artik annelerini. 8 aylik oldular ve dur durak bilmiyo tırtıllar :) rabbim tez zamanda kaybettigin bebeginin yuzu suyu hurmetine hemen bir tane daha nasip etsin insallah. İlerki sayfalardaki yazdiklarini okudum
Cok uzuldum. Ama biliyorsun hersey bi sinav. Bu kadar beklemenin sabretmenin karsiliginda bos cervirir mi rabbim guzel kullarini. Daha cok yönel Mevla’ya.. etmezsin biliyorum ama cok zor bi sürec oldugu icin olaki sakın isyan etme.. hepimizin sınavı farkli kuzum. Bu mubarek gece de senin icin dua edip yaticam Rabbim tez zamanda doldursub insallah kucagini
Rabbim yardimcin olsun kuzum etmem mi hic.Biz de seni cok opuyoruz. Beslenmene kendine iyi bak ki bebis supriz yaptigi zaman gücün olsun.Allah razı olsun canım evet üzüldüm ama rabbim hayırlısını versin maşallah kuzularim kocaman olmuşlar op benim yerime dualarında beni unutma olurmu
Canım benim çok üzüldüm suan bendede durumlar kötü eşimin sonuçları yine berbat sonucu görür görmez doktora bile görünmedi aldık geldik benden çekindi sanırım yanımda aglamadi ama hemen bastı gaza gitti gözleri dolmuştu ikimizdede psikolojik durum olarak vahimizKuzum pazar günü düşürdüm bebeği :/
Asla üzülme çünkü öbür dunyada bizleri o melekler cennete götürecek hayırlısıyla inşallah sağlam dur canım benim hayırlısıyla inşallah bu günleri atlatıp yeni güzel haberler alırsın inşallah çok üzüldüm mesajı görünce biliyorum ki kötü haberle üzülsekte ALLAH C.C yeni güzel haberlerle sevindirir biziAllah razı olsun canım evet üzüldüm ama rabbim hayırlısını versin maşallah kuzularim kocaman olmuşlar op benim yerime dualarında beni unutma olurmu
Amin canımArkadaşlar ameliyattan ziyade hacamat sülük tedavisi tavsiye ederim Allah şifa versin herkese
Malesef canım belki başka kişiler vardırArkadaslar trabzonda önerebılcegınız varıkosel ameliyatı yapan ürolojı dr var mı
İnşallah olanlar yazarMalesef canım belki başka kişiler vardır
Merhaba duzelme olanlar hangı urolojı doktoruna varıkosel amelıyatı olduCanimmm ama bu varikosel inanki 6 ayda düzeliyor bu topiktekilerin hepsinde düzelme oldu 3.aylarda sabır canım 3. Ayinizi doldurduğunuzda tekrar test yapın bu arada sende rahim filmini falan cektir bizler öyle yaptık bı atabetul beklemedi ama onun sayısı biraz düşüktu haklı olarak denedi aşılama sabır canım bende 32 yaşındayım nolcak hiç bişe olmaz
Hangı doktora ameliyat oldunuzCnm eşim varikosel ameliyatı oldu 6. Ayımızdı. Çok şükür oldu. Bakalım devamı da gelirse inş çok mutlu olacağız. Darısı tüm isteyenlerin başına inş
Canım bizim sayı bi çıkıyor bi iniyor şuan 13 milyon ml de ama hareket hep aynı yukselmıyor malesefMerhaba duzelme olanlar hangı urolojı doktoruna varıkosel amelıyatı oldu
Bizimki 21 milyondu tekrar spermiogram verdi ve 13 milyona düşmüş suan macun aldık bitkisel macun hayırlısıyla inşallah olumlu sonuçlar alirizCanım bizim sayı bi çıkıyor bi iniyor şuan 13 milyon ml de ama hareket hep aynı yukselmıyor malesef
Merhabalar ınsaallah hala aktıfsınızdırAy cok pahaliii ben sakaryada cektirdim anestezili 300 tl verdik canim
Merhaba 10 gun olmus siz yazali ama insallah gorursunuz msjimi:) dr. Nurhan ozdemir e gidiyodum ozel muaynanesine. Gebe kalmaya calistigim zamanlardi. Rahim filmi cekilmesi gerekince onun anlasmali oldugu hastane beyhekimde cektirdim. Dr kendisi cekti zaten. Sanirim dr anlasmasi nedeniyle uygundu. Hastaneyi arayip disardan gelicem ne kadar diye sordugumda anestezili 850 tl demislerdi cunku.Merhabalar ınsaallah hala aktıfsınızdırwe beni gorursunuz rahim filmini Sakarya da 300 e nerde cektırdınız acaba tabi 2 sene olmus ama suan adatıpa sordum 1000 diyor siz nerde cektrmıstıniiz girin ve bana donun lutfeenn
Evet buralardayım :) tamam bende bir arastırayım bakayım cok tesekkur ederımmmMerhaba 10 gun olmus siz yazali ama insallah gorursunuz msjimi:) dr. Nurhan ozdemir e gidiyodum ozel muaynanesine. Gebe kalmaya calistigim zamanlardi. Rahim filmi cekilmesi gerekince onun anlasmali oldugu hastane beyhekimde cektirdim. Dr kendisi cekti zaten. Sanirim dr anlasmasi nedeniyle uygundu. Hastaneyi arayip disardan gelicem ne kadar diye sordugumda anestezili 850 tl demislerdi cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?