Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kuzum coook uzun zaman oldu nasılsın ikizler nasıl hiç soramadım kusura bakma
Olur mu kuzumm ne kusuru. Herkes kendi telasesinde.cok normal asıl ben girip yazamiyorum hic siz kusura bakmayin ikizler iyi baya baya yoruyolar artik annelerini. 8 aylik oldular ve dur durak bilmiyo tırtıllar :) rabbim tez zamanda kaybettigin bebeginin yuzu suyu hurmetine hemen bir tane daha nasip etsin insallah. İlerki sayfalardaki yazdiklarini okudum
Cok uzuldum. Ama biliyorsun hersey bi sinav. Bu kadar beklemenin sabretmenin karsiliginda bos cervirir mi rabbim guzel kullarini. Daha cok yönel Mevla’ya.. etmezsin biliyorum ama cok zor bi sürec oldugu icin olaki sakın isyan etme.. hepimizin sınavı farkli kuzum. Bu mubarek gece de senin icin dua edip yaticam Rabbim tez zamanda doldursub insallah kucagini

Allah razı olsun canım evet üzüldüm ama rabbim hayırlısını versin maşallah kuzularim kocaman olmuşlar op benim yerime dualarında beni unutma olurmu

Kuzum pazar günü düşürdüm bebeği :/
Canım benim çok üzüldüm suan bendede durumlar kötü eşimin sonuçları yine berbat sonucu görür görmez doktora bile görünmedi aldık geldik benden çekindi sanırım yanımda aglamadi ama hemen bastı gaza gitti gözleri dolmuştu ikimizdede psikolojik durum olarak vahimiz

Allah razı olsun canım evet üzüldüm ama rabbim hayırlısını versin maşallah kuzularim kocaman olmuşlar op benim yerime dualarında beni unutma olurmu
Asla üzülme çünkü öbür dunyada bizleri o melekler cennete götürecek hayırlısıyla inşallah sağlam dur canım benim hayırlısıyla inşallah bu günleri atlatıp yeni güzel haberler alırsın inşallah çok üzüldüm mesajı görünce biliyorum ki kötü haberle üzülsekte ALLAH C.C yeni güzel haberlerle sevindirir bizi

Arkadaşlar ameliyattan ziyade hacamat sülük tedavisi tavsiye ederim Allah şifa versin herkese

Merhaba duzelme olanlar hangı urolojı doktoruna varıkosel amelıyatı oldu

Ay cok pahaliii ben sakaryada cektirdim anestezili 300 tl verdik canim
Merhabalar ınsaallah hala aktıfsınızdır we beni gorursunuz rahim filmini Sakarya da 300 e nerde cektırdınız acaba tabi 2 sene olmus ama suan adatıpa sordum 1000 diyor siz nerde cektrmıstıniiz girin ve bana donun lutfeenn

Merhaba 10 gun olmus siz yazali ama insallah gorursunuz msjimi:) dr. Nurhan ozdemir e gidiyodum ozel muaynanesine. Gebe kalmaya calistigim zamanlardi. Rahim filmi cekilmesi gerekince onun anlasmali oldugu hastane beyhekimde cektirdim. Dr kendisi cekti zaten. Sanirim dr anlasmasi nedeniyle uygundu. Hastaneyi arayip disardan gelicem ne kadar diye sordugumda anestezili 850 tl demislerdi cunku.

Evet buralardayım :) tamam bende bir arastırayım bakayım cok tesekkur ederımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…