- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #4.161
Kuzum coook uzun zaman oldu nasılsın ikizler nasıl hiç soramadım kusura bakmaBence ameliyattan sonra bir müddet beklenmeli ve doğal yollardan da takviye yapilmali. Bem de ameliyattan 3 ay sonra hamile kaldim ve saniyorum proxeed plus cok iyi bir takviye. Bizde onu kullandiklillypot ta kullanmis. Herkes biraz once alir insallah bebislerini kucagina. Hep dua ediyorum
Amin çok tskeserim hangi hastane ve doktor , varıkosel için iyi foktor arıyotumEşim rahatsızlığı öğrendikten iki hafta sonra mikrocerrahi yöntemiyle araştırma hastanesinde ameliyat oldu. Ayrıntılı yazıyorum ki ameliyat için gereksiz paralar ödemeyin. Ameliyatın 6.ayında hamile olduğumu öğrendim. Çok geçmiş olsun. Darısı başınıza inşallah
Kac dkka demlenme 20 dkka sadecd kecıboynuzunu yapıyorduk2-3 keçi boynuzu yarım soğan ve yarım elma 5 dakika kaynatıp demlenince içerdi.soğan elma dilimlenip keçi boynuzu küçük küçük kırılacak
Cok sagol keci boynuzu ozu iciyrdu soguk sıkım takviye ilaclar vs aldik olmadi yine kromozom hasari testiyaptik birtek dna hasari kaldi bizim degerler nisanda ameliyat oldu ocakta düzeldiSanırım aynı doktor benim eşimi de ameliyat etti. Biz de çok şükür hiç ilaç kullanmadan doğal yolla çözdğk sorunumuzu. 5. Ay da gebe kaldım ameliyattan sonra. Kısmetse nisanda da bebişimizi kucağımıza alıcaz.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Tavsiyelerim kesinlikle keçi boynuzu kürü.. hiç ihmal etmeden.. düzenli bir şekilde içilmeli.. sonra kırkkilit otu.. bunların kullanımıyla alakalı biz ibrahim saraçoğlunun yöntemlerini dinledik. Eşim hap olarak sadece evicap içti. İnşallah size de şifa olur.
Nerde oldu ameliyatı acabaCok sagol keci boynuzu ozu iciyrdu soguk sıkım takviye ilaclar vs aldik olmadi yine kromozom hasari testiyaptik birtek dna hasari kaldi bizim degerler nisanda ameliyat oldu ocakta düzeldi
Merhaba hangi dr ameliyat oldunuz acaba 5 ayda netıce almıssınız ne guzelSanırım aynı doktor benim eşimi de ameliyat etti. Biz de çok şükür hiç ilaç kullanmadan doğal yolla çözdğk sorunumuzu. 5. Ay da gebe kaldım ameliyattan sonra. Kısmetse nisanda da bebişimizi kucağımıza alıcaz.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Tavsiyelerim kesinlikle keçi boynuzu kürü.. hiç ihmal etmeden.. düzenli bir şekilde içilmeli.. sonra kırkkilit otu.. bunların kullanımıyla alakalı biz ibrahim saraçoğlunun yöntemlerini dinledik. Eşim hap olarak sadece evicap içti. İnşallah size de şifa olur.
Istanbul medipolNerde oldu ameliyatı acaba
Hangi doktor?Istanbul medipol
Rahim hoca doçenttiHangi doktor?
Evet hep aklımdasın biliyor musun. Çok şükür iyiyiz bebeğimle. Ona her bakışımda dualar ediyorum. Rabbim tez zamanda nasip etsin sana ve isteyen herkeseBayadir yazilmiyordu buraya nasilsin canım bebeğin nasıl duygulandım sayfayı görünce :)
Biz Rize'de araştırma hastanesinde yaptırdık. Burda hastaneler kalabalık değil. İlgileniyorlar hem mikrocerrahi de yapıyorlarAmin çok tskeserim hangi hastane ve doktor , varıkosel için iyi foktor arıyotum
Aaa süpermiş hangi doktor yaptı ameliyatı memnun kaldınız mıBiz Rize'de araştırma hastanesinde yaptırdık. Burda hastaneler kalabalık değil. İlgileniyorlar hem mikrocerrahi de yapıyorlar
Trabzonlu musun yoksa :) mustafa ozan horsanalı yaptı. Memnun kaldık esim hemen çalışmaya başladı sonrasında da sıkıntı yaşamadık. Cift taraflı olmuştu artık son aşamaydı epey ilerlemiş 6 ay sonra bebek bebek bekleyin dedi tam 6.ay hamile kaldım çok şükür. Uzun uzun da konuştuk öncesinde ilgili biriAaa süpermiş hangi doktor yaptı ameliyatı memnun kaldınız mı
Rica ederim inşallah güzel geçer ameliyat ve hayırlı haberi tez zamanda alırsınız. Büyük şehirlerde ameliyat icin cok fazla bekleniyor. Bizi hemen ameliyata aldı. Yalnız doktorumuz ilaç yanlısı biri degildi. Fizyolojik bir probleminiz vardı ortadan kaldırdık ilaca gerek duymuyorum zaten iyilesince bebek olacak demisti ama biz yine de takviye kullandik 3.aydan sonra 1,5 ay kadar proxeed plus, combi fertil klomen ve proviron kullandiEvet Trabzonluyum eşim bursalı ve şuan Trabzondayız:) siz ,, harıkasınız ozaman ben ondan randevu alayım çook çook tskederımmm
Amin inşAllah,, peki bu ilacları baska ürolojı doktoru mu önerdıRica ederim inşallah güzel geçer ameliyat ve hayırlı haberi tez zamanda alırsınız. Büyük şehirlerde ameliyat icin cok fazla bekleniyor. Bizi hemen ameliyata aldı. Yalnız doktorumuz ilaç yanlısı biri degildi. Fizyolojik bir probleminiz vardı ortadan kaldırdık ilaca gerek duymuyorum zaten iyilesince bebek olacak demisti ama biz yine de takviye kullandik 3.aydan sonra 1,5 ay kadar proxeed plus, combi fertil klomen ve proviron kullandi
Allah razı olsun canım 5+2 olduk ama daha kese görmedim dua et bana olurmu...evin cennet kokuyordur şimdi çok seviyorum bebek kokusunu :)Evet hep aklımdasın biliyor musun. Çok şükür iyiyiz bebeğimle. Ona her bakışımda dualar ediyorum. Rabbim tez zamanda nasip etsin sana ve isteyen herkese
Yaa maşallah bilmiyordum hayırlı olsun çok çok sevindim. Dikkat et kendine iş filan yapma ben hic yapmadım inan yapılıyor bir sekilde. Cennet kokusunu sağlıkla kucağına al İnşallahAllah razı olsun canım 5+2 olduk ama daha kese görmedim dua et bana olurmu...evin cennet kokuyordur şimdi çok seviyorum bebek kokusunu :)
Sağol cnm tüp bebek yaptım nasip işte annemde kalıyorum sağolsun yaptırmıyor iş amin inşallah bi kalbını duysam rahatlıcam bıraz dahaYaa maşallah bilmiyordum hayırlı olsun çok çok sevindim. Dikkat et kendine iş filan yapma ben hic yapmadım inan yapılıyor bir sekilde. Cennet kokusunu sağlıkla kucağına al İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?