Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kuzum coook uzun zaman oldu nasılsın ikizler nasıl hiç soramadım kusura bakma

Amin çok tskeserim hangi hastane ve doktor , varıkosel için iyi foktor arıyotum

Cok sagol keci boynuzu ozu iciyrdu soguk sıkım takviye ilaclar vs aldik olmadi yine kromozom hasari testiyaptik birtek dna hasari kaldi bizim degerler nisanda ameliyat oldu ocakta düzeldi

Merhaba hangi dr ameliyat oldunuz acaba 5 ayda netıce almıssınız ne guzel

Aaa süpermiş hangi doktor yaptı ameliyatı memnun kaldınız mı
Trabzonlu musun yoksa :) mustafa ozan horsanalı yaptı. Memnun kaldık esim hemen çalışmaya başladı sonrasında da sıkıntı yaşamadık. Cift taraflı olmuştu artık son aşamaydı epey ilerlemiş 6 ay sonra bebek bebek bekleyin dedi tam 6.ay hamile kaldım çok şükür. Uzun uzun da konuştuk öncesinde ilgili biri

Evet Trabzonluyum eşim bursalı ve şuan Trabzondayız:) siz ,, harıkasınız ozaman ben ondan randevu alayım çook çook tskederımmm

Evet Trabzonluyum eşim bursalı ve şuan Trabzondayız:) siz ,, harıkasınız ozaman ben ondan randevu alayım çook çook tskederımmm
Rica ederim inşallah güzel geçer ameliyat ve hayırlı haberi tez zamanda alırsınız. Büyük şehirlerde ameliyat icin cok fazla bekleniyor. Bizi hemen ameliyata aldı. Yalnız doktorumuz ilaç yanlısı biri degildi. Fizyolojik bir probleminiz vardı ortadan kaldırdık ilaca gerek duymuyorum zaten iyilesince bebek olacak demisti ama biz yine de takviye kullandik 3.aydan sonra 1,5 ay kadar proxeed plus, combi fertil klomen ve proviron kullandi

Amin inşAllah,, peki bu ilacları baska ürolojı doktoru mu önerdı

Evet hep aklımdasın biliyor musun. Çok şükür iyiyiz bebeğimle. Ona her bakışımda dualar ediyorum. Rabbim tez zamanda nasip etsin sana ve isteyen herkese
Allah razı olsun canım 5+2 olduk ama daha kese görmedim dua et bana olurmu...evin cennet kokuyordur şimdi çok seviyorum bebek kokusunu :)

Allah razı olsun canım 5+2 olduk ama daha kese görmedim dua et bana olurmu...evin cennet kokuyordur şimdi çok seviyorum bebek kokusunu :)
Yaa maşallah bilmiyordum hayırlı olsun çok çok sevindim. Dikkat et kendine iş filan yapma ben hic yapmadım inan yapılıyor bir sekilde. Cennet kokusunu sağlıkla kucağına al İnşallah

Yaa maşallah bilmiyordum hayırlı olsun çok çok sevindim. Dikkat et kendine iş filan yapma ben hic yapmadım inan yapılıyor bir sekilde. Cennet kokusunu sağlıkla kucağına al İnşallah
Sağol cnm tüp bebek yaptım nasip işte annemde kalıyorum sağolsun yaptırmıyor iş amin inşallah bi kalbını duysam rahatlıcam bıraz daha

Arkadaşlar herkese merhaba hayırlı akşamlar bir süredir her türlü tedaviye ara vermiştik psikolojik olarak şükürler olsun bu süreç iyi geldi ve herşeye yediden başladık ALLAH C.C hepimizin hakkında en hayırlısı versin ınşallah
Doktorumu değiştirdim adanada başkent hastanesine bugün itibariyle başladık hayırlısıyla şükürler olsun
Son gelişmelerden bahsedeyim; aralık ayındaki spermiogram sonucu 21 milyondu 7 mart perşembe günü yine üroloji den randevu aldık tekrar spermiogram yaptıracak
Ve ben bugün yeni doktoruma muayene oldum çok şükür yumurtalikta rahimde iyiymis tuplerim ikiside açık doktorumun önerisi zaten 2 defa aşılama olmuş isterseniz tup bebeğe gecelim ama bunun için devlet destekli olması için aralık ayını bekleyip 23 yaşını doldurmaniz gerekiyor dedi
Bir çok hastası esra hanımı önerip memnun kaldığı için bir kere daha aşılama yaptırmaya karar verdik sizde durum ne
Suskun Ceylan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…