Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Esim varikosel varken 50 mlyn cikti sperm ameliyattan sonra 8 ile 15 30 milyn arasi degisti ama ben cok guzel bakmistim ona ameliyattan once cok iyidi degerler herseyi yedirdim icirdim takviye ilac almadan ameliyata guvendik saldim duZelir diye düzelmedi yine takviye gidalara kürlere döndük

Enisteme de aynısını söyledi doktor ve ameliyat olmadılar. Ameliyat başarılı çok iyi demek mümkün değil bence kisinin durumuna göre değişiyor. Bizde reflü akım vardı ve degerler cok düşük değildi düzelir ameliyatla dedi oyüzden ameliyatta karar kıldık. Bence bir iki doktora daha danışın madem ki hiç kalmayabilir gibi bir riskten bahsediyor.

bizde öyle düşünüyoruz çünkü belki ameliyattan sonra şansımız olmayacak oyüzden son şansımız gibi iyi düşünüp birkaç doktora danıştıktan sonra karar verecez

Başlarda bizim de düstü degerler. Hic unutmuyorum o günü yagmur yagıyordu annemlere gidecektik. Test sonuçlarını aldık yıkıldım. Allah'ım daha kötü oldu sonuçlarımız yardım et dedim. Anneme de gidemedik üzüntüden. Sonra çook sükür düzeldi. Takviyelere ve ilaçlara devam edin inşallah nasip olacak

Ins ins isteyen herkese tez vakitte versin

Amin canım hayırlısıyla inşallah çok istiyoruz bizde tüp bebeğe karar vermiştik 1 ay sonra doktora gitmeye karar verdik artık doktor ne derse ışte vede ailenle ömür boyu mutlu huzurlu bereketli günleriniz olsun hayırlısıyla inşallah

Devlet hastanesinde ameliyat yaptirsaydiniz iyiydi ozeller pek iyi değil diyorlar

Canım devlette verin spermiogram testini özellerde bilerek spermleri fazla gösteriyorlar

Hatırlıyor musun sperm ne kadarken hamile kalmıştın

Canım devlette verin spermiogram testini özellerde bilerek spermleri fazla gösteriyorlar
Canim bide soyle dusundum .Degerlri daha kotu gosterirler ki eger oynama.yapack olsalar yani .Cunku Tedavi olmasi icin daha fazla zaman gidelim para kazansnlar diye bide boyle dusnyrm arksdmn esi ilk once bizimle ayni verdi tahlil ve yakin zmnda diger hastanede verdi.Bence esim ilk testi 2 gnluk bi pehrizle bile vermedi ikinciyi 5 gunluk pehrizle verdi onunda etkisi vardir .Sizin ne kadar zmn oldu ameliyt olali Ayrica biz ilk 3 aylik testi verdik degerler 2/ ye katlms sadce hiz ayni/20

Devlet hastanesinde ameliyat yaptirsaydiniz iyiydi ozeller pek iyi değil diyorlar
Kötu hastane degildi medipol arastirma hast docent yaptı ameliyatı esim devlette olmazdi devlettede tanidik vardi ama olmazdi bekliyip gorcez bazilarinin iyileşme uzun sürüyor mus

Amin canım hepimizin insallah

Merhabalar Bursada önerebilceğiniz iyi ürolojı doktoru var mı eşimin varıkosel 1.grade ameliyatta kararsızız yasım 34

Merhaba bnim eşimde sporcu ve varıkosel oldugunu ögrendık aneliyat oldumu eşiniz elma karısımı kürü ne oluyor acaba

Merhaba bnim eşimde sporcu ve varıkosel oldugunu ögrendık aneliyat oldumu eşiniz elma karısımı kürü ne oluyor acaba
Eşim rahatsızlığı öğrendikten iki hafta sonra mikrocerrahi yöntemiyle araştırma hastanesinde ameliyat oldu. Ayrıntılı yazıyorum ki ameliyat için gereksiz paralar ödemeyin. Ameliyatın 6.ayında hamile olduğumu öğrendim. Çok geçmiş olsun. Darısı başınıza inşallah

2-3 keçi boynuzu yarım soğan ve yarım elma 5 dakika kaynatıp demlenince içerdi.soğan elma dilimlenip keçi boynuzu küçük küçük kırılacak

Kötu hastane degildi medipol arastirma hast docent yaptı ameliyatı esim devlette olmazdi devlettede tanidik vardi ama olmazdi bekliyip gorcez bazilarinin iyileşme uzun sürüyor mus
Sanırım aynı doktor benim eşimi de ameliyat etti. Biz de çok şükür hiç ilaç kullanmadan doğal yolla çözdğk sorunumuzu. 5. Ay da gebe kaldım ameliyattan sonra. Kısmetse nisanda da bebişimizi kucağımıza alıcaz.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Tavsiyelerim kesinlikle keçi boynuzu kürü.. hiç ihmal etmeden.. düzenli bir şekilde içilmeli.. sonra kırkkilit otu.. bunların kullanımıyla alakalı biz ibrahim saraçoğlunun yöntemlerini dinledik. Eşim hap olarak sadece evicap içti. İnşallah size de şifa olur.

Bayadir yazilmiyordu buraya nasilsin canım bebeğin nasıl duygulandım sayfayı görünce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…