- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.332
- 198
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #4.141
Enisteme de aynısını söyledi doktor ve ameliyat olmadılar. Ameliyat başarılı çok iyi demek mümkün değil bence kisinin durumuna göre değişiyor. Bizde reflü akım vardı ve degerler cok düşük değildi düzelir ameliyatla dedi oyüzden ameliyatta karar kıldık. Bence bir iki doktora daha danışın madem ki hiç kalmayabilir gibi bir riskten bahsediyor.maşallah canım güzel bir ömrü olsun yavrunun benim eşimede varikosel dediler ameliyat dediler sonra hiç kalmayabilir sperm dediler tüp bebek olabilir diyorlar konya novafertilde ahmet şalvarcı varmış eşim bide o baksın diyor olmadı ankara düşünüyoruz.kafamız karışık ameliyat mı? tüp bebek mi?düşünüyoruz
bizde öyle düşünüyoruz çünkü belki ameliyattan sonra şansımız olmayacak oyüzden son şansımız gibi iyi düşünüp birkaç doktora danıştıktan sonra karar verecezEnisteme de aynısını söyledi doktor ve ameliyat olmadılar. Ameliyat başarılı çok iyi demek mümkün değil bence kisinin durumuna göre değişiyor. Bizde reflü akım vardı ve degerler cok düşük değildi düzelir ameliyatla dedi oyüzden ameliyatta karar kıldık. Bence bir iki doktora daha danışın madem ki hiç kalmayabilir gibi bir riskten bahsediyor.
Başlarda bizim de düstü degerler. Hic unutmuyorum o günü yagmur yagıyordu annemlere gidecektik. Test sonuçlarını aldık yıkıldım. Allah'ım daha kötü oldu sonuçlarımız yardım et dedim. Anneme de gidemedik üzüntüden. Sonra çook sükür düzeldi. Takviyelere ve ilaçlara devam edin inşallah nasip olacakEsim varikosel varken 50 mlyn cikti sperm ameliyattan sonra 8 ile 15 30 milyn arasi degisti ama ben cok guzel bakmistim ona ameliyattan once cok iyidi degerler herseyi yedirdim icirdim takviye ilac almadan ameliyata guvendik saldim duZelir diye düzelmedi yine takviye gidalara kürlere döndük
Ins ins isteyen herkese tez vakitte versinBaşlarda bizim de düstü degerler. Hic unutmuyorum o günü yagmur yagıyordu annemlere gidecektik. Test sonuçlarını aldık yıkıldım. Allah'ım daha kötü oldu sonuçlarımız yardım et dedim. Anneme de gidemedik üzüntüden. Sonra çook sükür düzeldi. Takviyelere ve ilaçlara devam edin inşallah nasip olacak
Amin canım hayırlısıyla inşallah çok istiyoruz bizde tüp bebeğe karar vermiştik 1 ay sonra doktora gitmeye karar verdik artık doktor ne derse ışte vede ailenle ömür boyu mutlu huzurlu bereketli günleriniz olsun hayırlısıyla inşallahSelam kızlar, ben 30 kasımda minik meleğimi kucağıma aldım çok şükür. Uzun ve meşakkatli bir yoldan geçtik sizlerle yoldaşlık ettik, dert paylaştık çözüm aradık. Çok şükür Rabbim bugünleri de gösterdi. Bekleyen arkadaşlarım var biliyorum. Rabbim tez zamanda hayırlı haberler versin inşallah sizlere, mucizelerinize kavuştursun sizleri ve isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Bebekleri doğanlara da gazsız bol sütlü hayırlı saglıklı uzun ömürler dilerim.
Devlet hastanesinde ameliyat yaptirsaydiniz iyiydi ozeller pek iyi değil diyorlarVala kızlar eşim ameliyat oldu düZelir duzelir dedik varikosel 6.ayda bile sonuclari ilkine göre düşük cikti ozelde olmuştu doktor bile şaştı iltihap odem mi oldu dedi ilac verdu kullan gel dedi 1 hafta sonra devlette tahlil verdi ben o ara devlette tedavi baslattim asilama icin onay aldik gecen carsamba asilama oldum asilama verilen sperm sonucu yine düşüktu keske ameliyt vs beklemeseydim direk ya 2 kere asilama sonra tüp yapsaydim diyorum
Canım devlette verin spermiogram testini özellerde bilerek spermleri fazla gösteriyorlarYapacak birsey yok gercekten esim amrliayt olmadan once oylesine test vermisti .Hic dusuncemz yokken .Ve toplam sperm 3 milyon mm 1 milyon sok olduk.Acikcasi ben bebek istiyordum.Yumurtlma gunlermi degerlndrmstm hep 8 ay olmayinca endise etmistm .O donemde keciye ara vermistm gerck degerler ciksin diye.Sonra tup bebek dediler direk en fazla 5 milyon olur yine olmaz .Tbi tek doktorla kalmdk hemen arastrdm yakinmzda bi doktor buldum .2 hafta sonra gittik Esim tekrar test verdi toplam sperm 19.6 cok sevindim .Fakat simdi dusunuyorm 2 haftada bu kadar fark edermi devlette vermisti ilk testi orada bekletiyolarms spermleri falan diye okumustm .Acaba diyorum ozel hastanedeki sisirme bi deger mi .Oyle yada boyle 19 milyon umut oldu bize.Ama eminin ki keci boynuzu kuru ise yariyor .Bide caksir koku kayantyrm her aksam 1 bardk iciyor gercrktn cok aci suyu daha iyi icileblrmis ama kokunun daha etki etcgni dusundm.Sabahlari bal polen ari sutu prols ve caksir tozu koyurum 1 tatli kasigida onu yiyor .z.bİncir umarim hepimize sifa olut.bunlari icmesi bile sorun bizde .Bakalim nolcak ilk 6 ayda duzelr diyolar .Siz asilamda denemsszn Rabbim yardimcinz olsun husrana ugrmk cok zor .
Hatırlıyor musun sperm ne kadarken hamile kalmıştınBurda doktor cok önemli bence. Ablamım esinde de varikosel vardı onlara beklemeden tüp bebek yapın dedi bize ise kesinlikle ameliyat olun dedi. Kisiden kisiye degisiyor bence. Biz olumlu etkisini 3.aydan sonra gördük 6.ay hamile kaldım ben. Tabiki bol bol dua ve takviyelerle...
Canim bide soyle dusundum .Degerlri daha kotu gosterirler ki eger oynama.yapack olsalar yani .Cunku Tedavi olmasi icin daha fazla zaman gidelim para kazansnlar diye bide boyle dusnyrm arksdmn esi ilk once bizimle ayni verdi tahlil ve yakin zmnda diger hastanede verdi.Bence esim ilk testi 2 gnluk bi pehrizle bile vermedi ikinciyi 5 gunluk pehrizle verdi onunda etkisi vardir .Sizin ne kadar zmn oldu ameliyt olali Ayrica biz ilk 3 aylik testi verdik degerler 2/ ye katlms sadce hiz ayni/20Canım devlette verin spermiogram testini özellerde bilerek spermleri fazla gösteriyorlar
Kötu hastane degildi medipol arastirma hast docent yaptı ameliyatı esim devlette olmazdi devlettede tanidik vardi ama olmazdi bekliyip gorcez bazilarinin iyileşme uzun sürüyor musDevlet hastanesinde ameliyat yaptirsaydiniz iyiydi ozeller pek iyi değil diyorlar
Amin canım hepimizin insallahAmin canım hayırlısıyla inşallah çok istiyoruz bizde tüp bebeğe karar vermiştik 1 ay sonra doktora gitmeye karar verdik artık doktor ne derse ışte vede ailenle ömür boyu mutlu huzurlu bereketli günleriniz olsun hayırlısıyla inşallah
Evet 17 milyondu ertesi ay hamile kaldımHatırlıyor musun sperm ne kadarken hamile kalmıştın
Merhaba bnim eşimde sporcu ve varıkosel oldugunu ögrendık aneliyat oldumu eşiniz elma karısımı kürü ne oluyor acabaBenim bebegim dogdu canim cok sukur. Esim proxeed plus ve combifertil kullandi bunun yaninda proviron isimli hormon ilaci ve klomen kullandi. İlaclari cok uzun sure kullanamadi 1,5 filan ancak kullanmistir. Keci boynuzu sogan elma karisimi kurunu ara ara icti zaten sporcu oldugu icin onceden de icerdi. Zaten spordan dolayi varikosel olmus
Eşim rahatsızlığı öğrendikten iki hafta sonra mikrocerrahi yöntemiyle araştırma hastanesinde ameliyat oldu. Ayrıntılı yazıyorum ki ameliyat için gereksiz paralar ödemeyin. Ameliyatın 6.ayında hamile olduğumu öğrendim. Çok geçmiş olsun. Darısı başınıza inşallahMerhaba bnim eşimde sporcu ve varıkosel oldugunu ögrendık aneliyat oldumu eşiniz elma karısımı kürü ne oluyor acaba
2-3 keçi boynuzu yarım soğan ve yarım elma 5 dakika kaynatıp demlenince içerdi.soğan elma dilimlenip keçi boynuzu küçük küçük kırılacakMerhaba bnim eşimde sporcu ve varıkosel oldugunu ögrendık aneliyat oldumu eşiniz elma karısımı kürü ne oluyor acaba
Sanırım aynı doktor benim eşimi de ameliyat etti. Biz de çok şükür hiç ilaç kullanmadan doğal yolla çözdğk sorunumuzu. 5. Ay da gebe kaldım ameliyattan sonra. Kısmetse nisanda da bebişimizi kucağımıza alıcaz.Kötu hastane degildi medipol arastirma hast docent yaptı ameliyatı esim devlette olmazdi devlettede tanidik vardi ama olmazdi bekliyip gorcez bazilarinin iyileşme uzun sürüyor mus
Bayadir yazilmiyordu buraya nasilsin canım bebeğin nasıl duygulandım sayfayı görünce :)Eşim rahatsızlığı öğrendikten iki hafta sonra mikrocerrahi yöntemiyle araştırma hastanesinde ameliyat oldu. Ayrıntılı yazıyorum ki ameliyat için gereksiz paralar ödemeyin. Ameliyatın 6.ayında hamile olduğumu öğrendim. Çok geçmiş olsun. Darısı başınıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?