Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Co
Kolu uzun birşeyler katsammi
Çok soru soruyorum kusura bakmayın hem korkuyorum hem deneyimsiziz ne yapsak ne etsek sanki birşeyler eksikmis gibime geliyor esinizin çok ağrısı oldugunda ne kullandınız, pansuman falan eve gelince yaptınız mi yaptiysaniz kendiniz yaparken zorlandiniz mi

Canım bi
Canım bize de aynısı söyledi çünkü varikosel yani genişleyen damar spermlerin sayısını hareketini yani bütün havasını bozuyor evet ultrason ister biz karar verdikten sonra istedi canim

Rica ederim olurmu öyle şey,bende sizin gibiydim siteyi hatmettim resmen eşimin çok ağrısı oldu hastanede iğne yaptılar 2 defa ağrı kesici eve çıkınca antibiyotik ve dolorex verdi ,pansumanıda ben yaptım sabah akşam 4. gün sonunda çıkardı sargısını eşim daha çabuk iyileşir yaram dedi kendi aklınca

Canım valla iyili sordun bende birazdan hazırlık yapıcam hiç bilmiyordum bunları

Canım ben kadın doğuma gittim daha eşimin bu durumu belli değildi bilmiyorduk afedersin vajinal muayene yaptı ultrasonla bakti biraz canım acıdı kasiklarima kadar hissettim ağrıyı rahmin iyi dedi biraz daha ilerletti yumurtaliklarinda gayet iyi dedi tüplermi tıkalı acaba da hamile kalamadinrahim filmi çekelim ve klomen kullanalim dedi filmi çektirmedik klomen kullandim 5 gün tabi bu sirada esime spermiogram yaptirdik sonuçlarıni benim doktora gösterdik çok düşük üroloji doktoruna mutlaka gidin dedi ve bana tekrar alttan ultrasonla bakti ve sol yumurtan çok güzel bir şekilde büyümüş çok güzel görünüyor olursa olur olmazsa dedigim gibi mutlaka üroloji ye gidin bu şekilde aşılama yapılmaz 7 milyona spermleri cikarabilirsek tüp bebek yapabiliriz ancak dedi

ilk iki gün lavaboya filan birlikte gittik yatarken kalkarken kalkmadı destek almadan araştırdıklarıma göre zoru yaşadık biz diyebilirim

Canım valla iyili sordun bende birazdan hazırlık yapıcam hiç bilmiyordum bunları
Ayy sagol canım benim eslerimiz ameliyat ve sonrasindada mutlaka burdan konuşalım birbirimize destek olalım ne yapacaz edecez diye vede terlik hiç aklıma gelmiyordu burda yazildida gördüm hemen posete kayıp diğer malzemelerin yanına kattim

bende 3 yıllık evliyim ve hiç korunmadık 5 ay öncesine kadar eşimi doktora gitme konusunda ikna edememiştim ,bende gittim sorun yok dedi doktor eşinin de gitmesi lazım dedi buna rağmen diretti eşim sonunda abisi ikna etti ve ummadığımız şekilde bu sonuçla karşılaştık

Canım bi

Canım bize de aynısı söyledi çünkü varikosel yani genişleyen damar spermlerin sayısını hareketini yani bütün havasını bozuyor evet ultrason ister biz karar verdikten sonra istedi canim
İnşallah bir sorun çıkmayız hayırlısıyla inşallah girip çıkarlar canım benim ya

Yanı canım aynı bana jinekolog 10milyon altıyla hiç uğraşmıyorum direk tüp bebek dedi 6milyondu sayımız bi ürologa gidin öle karar verin dedi işte sonu gidince anladık varikosel olduğunu ve üroloji doktoru kesınlıkle Suan aşılama yada tüp bebek önermiyorum dedi bi tedavinizi olun çünkü çoğu hastada sonuç alıyoruz dedi ben dersemki eşin için yapacak bişe yok öyle yaparsınız aşılama yada tüp dedi

Peki daha çabuk iyileşti mi yoksa enfeksiyon falan kaptı mı

Bende 1yıllık evliyim canım eşim 6. Ayımızda gitti ürolğa hiç bişeyin yok demişti nasıl bukadar gelişti 2.dereceye vardı 6ayda analamadık

benm de eşimin sperm sayısı 132 milyon çıktı çok çok üstü dedi doktor ama hareketli sayısı %10 çok düşük bunun için ameliyat olman şart yoksa bu oranı da kaybedersin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…