Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bende bu durumla ilgili birşey soylemek istiyorum ben her defasında birşey isterken hayırlısıyla inşallah derdim 2 buçuk yıl önce namaz kılmak istiyordum ama bir türlü olmuyordu bu sefer inşallah az kilacam inşallah diyip durdum çünkü namaz zaten hayırlı birşey neden hayırlısıyla inşallah diyeydiyeyimki diye düşündüm ALLAH ım bana namaz kılmayı nasip et inşallah inşallah diyip durdum ve sonra ne oldu biliyor musun erkek arkadaşım vefat etti yani eski erkek arkadaşımdı cenazeye de gidemedim çok değişik bir durum vardı onu suan burda yazamıyorum o an sadece elimden namaz kılmak geldi namaz kıldım dua ettim o anları unutamıyordumki eşimle tanistim ve evlendik çok şükür o günleri atlattım çok zor günlerdi bir süre haberleri izleyemiyordum çok agliyordum yani bundan şu dersi çıkardım kendime ne kadar iyi birşey olursa olsun hayırlısıyla inşallah demeden konuşmadım benimde böyle bir deneyimim oldu böyle birseyle öğrenmiş oldum her şer de bir hayır var derlerya aynen ışte

Üzüldüm yaşadıklarınıza ama herşey bizim için ,inanarak yaptıktan sonra Allah herşeyin mükafatını veriyor . Benim eşimde çocuklardan nefret ediyorum ben seslerini duymaya dayanamıyorum diyordu ama nasıl bi durumla imtihan edildi bunu ona diyemiyorum tabi şimdi benden çok istiyor olsun çocuk diye ,ağzımızdan çıkan her lafa dikkat etmemiz gerekiyor

Aynen canım çok haklısın çok dikkat etmemiz gerekiyor

birde keçiboynuzu pekmezi soğuk pres çok yararlıymış ben eşime içiriyorum sabah akşam denemenizi tavsiye ederim

çocuk istiyorsa ameliyattan sonra içer canım merak etme yeterki değerlerim düzelsin diye her verdiğini yer içer rahat ol bu konuda

çocuk istiyorsa ameliyattan sonra içer canım merak etme yeterki değerlerim düzelsin diye her verdiğini yer içer rahat ol bu konuda
Hayırlısıyla inşallah canım ya size de tekrardan çok geçmiş olsun bu arada birşey daha sormak istiyorum çok afedersin birlikte ne zaman olunması gerekiyor

Teşekkür ederim canım sizlere de şimdiden geçmiş olsun diliyorum , kendini iyi hissettiği an birliktelik olabilirmiş biz 15 gün bekledik zaten sperm 3 ayda oluşuyormuş hemen hamile kalırsak mucize gibi birşey olur galiba

Haklısın canım merak ettiğim olursa yine rahatsız edebilir miyiz seni

Ameliyat öncesi böyle bilenlerle konuşmak gerçekten insanı rahatlatıyor sizi çok iyi anlıyorum ,inşallah çok güzel sonuçlar alırız hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…