- Konu Sahibi atlasirmak
-
Bende bu durumla ilgili birşey soylemek istiyorum ben her defasında birşey isterken hayırlısıyla inşallah derdim 2 buçuk yıl önce namaz kılmak istiyordum ama bir türlü olmuyordu bu sefer inşallah az kilacam inşallah diyip durdum çünkü namaz zaten hayırlı birşey neden hayırlısıyla inşallah diyeydiyeyimki diye düşündüm ALLAH ım bana namaz kılmayı nasip et inşallah inşallah diyip durdum ve sonra ne oldu biliyor musun erkek arkadaşım vefat etti yani eski erkek arkadaşımdı cenazeye de gidemedim çok değişik bir durum vardı onu suan burda yazamıyorum o an sadece elimden namaz kılmak geldi namaz kıldım dua ettim o anları unutamıyordumki eşimle tanistim ve evlendik çok şükür o günleri atlattım çok zor günlerdi bir süre haberleri izleyemiyordum çok agliyordum yani bundan şu dersi çıkardım kendime ne kadar iyi birşey olursa olsun hayırlısıyla inşallah demeden konuşmadım benimde böyle bir deneyimim oldu böyle birseyle öğrenmiş oldum her şer de bir hayır var derlerya aynen ışteHayırlısı diye dua ediyorum hep ısrar etmiyorum çok ,çünkü bir yakımın çocukları olmadı çok ısrar ettiler aşılama olmadı tüp bebek denediler o tuttu ikiz oldu ama ikizlerden birisi engelli doğduo yüzden Rabbim herşeyin hayırlısını ver ,evladımız olursa da sağlıklı olsun diye dua ediyorum
Aa ne güzel bizde öyle yapalım o zaman boş yere 1 hafta beklemeyelimdoktor iki gün sonra yıkanabilirsin dedi bize estetik dikiş yaptım dedi sıkıntı olmadı
Aynen canım çok haklısın çok dikkat etmemiz gerekiyorÜzüldüm yaşadıklarınıza ama herşey bizim için ,inanarak yaptıktan sonra Allah herşeyin mükafatını veriyor . Benim eşimde çocuklardan nefret ediyorum ben seslerini duymaya dayanamıyorum diyordu ama nasıl bi durumla imtihan edildi bunu ona diyemiyorum tabi şimdi benden çok istiyor olsun çocuk diye ,ağzımızdan çıkan her lafa dikkat etmemiz gerekiyor
Yok canım yok nerdeee nasıl israrlar ettim bir bilsen kıyamet kopsa bile asla içmem dedibirde keçiboynuzu pekmezi soğuk pres çok yararlıymış ben eşime içiriyorum sabah akşam denemenizi tavsiye ederim
Hayırlısıyla inşallah canım ya size de tekrardan çok geçmiş olsun bu arada birşey daha sormak istiyorum çok afedersin birlikte ne zaman olunması gerekiyorçocuk istiyorsa ameliyattan sonra içer canım merak etme yeterki değerlerim düzelsin diye her verdiğini yer içer rahat ol bu konuda
Haklısın canım merak ettiğim olursa yine rahatsız edebilir miyiz seniTeşekkür ederim canım sizlere de şimdiden geçmiş olsun diliyorum , kendini iyi hissettiği an birliktelik olabilirmiş biz 15 gün bekledik zaten sperm 3 ayda oluşuyormuş hemen hamile kalırsak mucize gibi birşey olur galiba
Canım naptin merak ediyorum hazirladinmiİyi olucak inşallah
Çok sagol çok teşekkürler iyi ki konuyu açıp sende yorum yaptin cok teşekkürlerTabiki sorabilirsin rahatsızlık ne demek
Canım ilk evi temizledim bi süre yapamam die iç çamaşırı aldım Peçete kolonya çorap bu kadarCanım naptin merak ediyorum hazirladinmi
Amin canım hayırlısıyla inşallahAmeliyat öncesi böyle bilenlerle konuşmak gerçekten insanı rahatlatıyor sizi çok iyi anlıyorum ,inşallah çok güzel sonuçlar alırız hayırlısıyla
Canım ameliyat dan sonra balın içine fındık fıstık ceviz döv karıştır hergün sabah akşam yedir ben öle yapıcambirde keçiboynuzu pekmezi soğuk pres çok yararlıymış ben eşime içiriyorum sabah akşam denemenizi tavsiye ederim
Kuzum yüz havlusu terlik penye sort bunları koymayı unutmaCanım ilk evi temizledim bi süre yapamam die iç çamaşırı aldım Peçete kolonya çorap bu kadar
Hemen kalkıyorum unuttum bak onlarıKuzum yüz havlusu terlik penye sort bunları koymayı unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?