- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Perşembe günü olucak canım hazırlayım kalsıneşya için acele etmeyin bence biz ameliyatta gitmeden önceki akşam hazırladım eşyaları çoğu şeyi kullanmadan geri getiriyorsun çünkü
Bende vajinal muayene olunca spermiogram sonucuna falan bakarken eşim koridorda bekliyordu doktoruma hocam benim eşim evet 2 yilliyillikta olsa üniversite okudu ama yinede biraz düşüncesi değişik biraz cahilce düşünüyor eğer ben dersem sen benim erkekligime nasıl laf edersin diyip bana tepki verebilir siz konuşsanız olur mu dedim tabiki dedi doktor kendisi konuştu bunda korkacak birşey yok üroloji doktoruna gidin o daha iyi anlar mesela suan sperm az ilaç verir spermini çoğaltır ve hamile kalabilirsiniz ama mesela bazen erkek yumurtasinda tıkanıklık olabiliyor küçük bir operasyonla o tıkanıklığı açıyorlar yani küçük birşey korkacak birşey de yok üzülecek birşey de yok suan eşinizi stopluyorum siz bir ürolojiye gidin ne derse uygulayıp 3 ay sonra bana tekrar gelin dedi ve bu herşeyi o kadar kolaylaştırdı ki eşim kendisi dedi hadi geç kalmadan üroloji ye gidelim diye gittik ssk yoktu yaptırdik çok şükür hayırlısıyla inşallah ta ameliyat olacakbende 3 yıllık evliyim ve hiç korunmadık 5 ay öncesine kadar eşimi doktora gitme konusunda ikna edememiştim ,bende gittim sorun yok dedi doktor eşinin de gitmesi lazım dedi buna rağmen diretti eşim sonunda abisi ikna etti ve ummadığımız şekilde bu sonuçla karşılaştık
İyi olur inşallah canımBende vajinal muayene olunca spermiogram sonucuna falan bakarken eşim koridorda bekliyordu doktoruma hocam benim eşim evet 2 yilliyillikta olsa üniversite okudu ama yinede biraz düşüncesi değişik biraz cahilce düşünüyor eğer ben dersem sen benim erkekligime nasıl laf edersin diyip bana tepki verebilir siz konuşsanız olur mu dedim tabiki dedi doktor kendisi konuştu bunda korkacak birşey yok üroloji doktoruna gidin o daha iyi anlar mesela suan sperm az ilaç verir spermini çoğaltır ve hamile kalabilirsiniz ama mesela bazen erkek yumurtasinda tıkanıklık olabiliyor küçük bir operasyonla o tıkanıklığı açıyorlar yani küçük birşey korkacak birşey de yok üzülecek birşey de yok suan eşinizi stopluyorum siz bir ürolojiye gidin ne derse uygulayıp 3 ay sonra bana tekrar gelin dedi ve bu herşeyi o kadar kolaylaştırdı ki eşim kendisi dedi hadi geç kalmadan üroloji ye gidelim diye gittik ssk yoktu yaptırdik çok şükür hayırlısıyla inşallah ta ameliyat olacak
Ne kadar oldu canım sizin ameliyat olalıbenim eşiminde %80 hareketsiz
Aynısını üroloji doktoru bize de dedi önce bir ameliyat olun bir bakalım zaten sonuç veriyor normal hamile kalırsınız ama önce bir tedavi olun dedi olmadiginizda zaten tüp bebek dediYanı canım aynı bana jinekolog 10milyon altıyla hiç uğraşmıyorum direk tüp bebek dedi 6milyondu sayımız bi ürologa gidin öle karar verin dedi işte sonu gidince anladık varikosel olduğunu ve üroloji doktoru kesınlıkle Suan aşılama yada tüp bebek önermiyorum dedi bi tedavinizi olun çünkü çoğu hastada sonuç alıyoruz dedi ben dersemki eşin için yapacak bişe yok öyle yaparsınız aşılama yada tüp dedi
İyi olucak inşallahAynısını üroloji doktoru bize de dedi önce bir ameliyat olun bir bakalım zaten sonuç veriyor normal hamile kalırsınız ama önce bir tedavi olun dedi olmadiginizda zaten tüp bebek dedi
Kolay gelsin unuttuklarim varsa hatırlat bana : ) kolonya ıslak mendil kağıt havlu tuvalet kağıdı bak yukarıda siraladim bildiklerimiİnşallah canım su malzemelerı hazırlayım bende iyi akıl ettin valla
Hayırlısıyla inşallah biran önce evlatlarımızı kucaklarımıza alırızKızlar bu arada benim teyzemin oğluda oldu bu ameliyat dan 7milyonmuş sayısı ameliyattan sonra 110 milyon olmuş ve Suan eşi 4.çocuga hamile bizlere umut olsun diye paylaşmak istedim
Ben çok unutuyorum o yüzden herşeyi hallediyirum bir yandan evi temizleyip çamaşır falan bir sürü iş çıkıyor o yüzden herşeyi son güne bırakmak istemedim herşey hazır olsun da bu arada biz perşembe günü saat kaçta alacaksiniz ameliyata dedim o belli olmaz sabah sünnet olacakları erken alıyoruz ki daha fazla aç kalmasinlar diye o yüzden yetişkinleri ondan sonra öğlen sonu falan alıyoruz kimin hangi saatte olacağı perşembe belli olur kaç çocuk sünnet olacak ona bağlı dedieşya için acele etmeyin bence biz ameliyatta gitmeden önceki akşam hazırladım eşyaları çoğu şeyi kullanmadan geri getiriyorsun çünkü
Internette okuduguma göre banyo için 1 hafta beklemek gerekiyor yazıyordu4.gün banyosunu yaptı enfeksyon kapmadı şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?