Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar bu arada benim teyzemin oğluda oldu bu ameliyat dan 7milyonmuş sayısı ameliyattan sonra 110 milyon olmuş ve Suan eşi 4.çocuga hamile bizlere umut olsun diye paylaşmak istedim

eşya için acele etmeyin bence biz ameliyatta gitmeden önceki akşam hazırladım eşyaları çoğu şeyi kullanmadan geri getiriyorsun çünkü

Bende vajinal muayene olunca spermiogram sonucuna falan bakarken eşim koridorda bekliyordu doktoruma hocam benim eşim evet 2 yilliyillikta olsa üniversite okudu ama yinede biraz düşüncesi değişik biraz cahilce düşünüyor eğer ben dersem sen benim erkekligime nasıl laf edersin diyip bana tepki verebilir siz konuşsanız olur mu dedim tabiki dedi doktor kendisi konuştu bunda korkacak birşey yok üroloji doktoruna gidin o daha iyi anlar mesela suan sperm az ilaç verir spermini çoğaltır ve hamile kalabilirsiniz ama mesela bazen erkek yumurtasinda tıkanıklık olabiliyor küçük bir operasyonla o tıkanıklığı açıyorlar yani küçük birşey korkacak birşey de yok üzülecek birşey de yok suan eşinizi stopluyorum siz bir ürolojiye gidin ne derse uygulayıp 3 ay sonra bana tekrar gelin dedi ve bu herşeyi o kadar kolaylaştırdı ki eşim kendisi dedi hadi geç kalmadan üroloji ye gidelim diye gittik ssk yoktu yaptırdik çok şükür hayırlısıyla inşallah ta ameliyat olacak

İyi olur inşallah canım

Aynısını üroloji doktoru bize de dedi önce bir ameliyat olun bir bakalım zaten sonuç veriyor normal hamile kalırsınız ama önce bir tedavi olun dedi olmadiginizda zaten tüp bebek dedi

Kızlar bu arada benim teyzemin oğluda oldu bu ameliyat dan 7milyonmuş sayısı ameliyattan sonra 110 milyon olmuş ve Suan eşi 4.çocuga hamile bizlere umut olsun diye paylaşmak istedim
Hayırlısıyla inşallah biran önce evlatlarımızı kucaklarımıza alırız

Hayırlısı diye dua ediyorum hep ısrar etmiyorum çok ,çünkü bir yakımın çocukları olmadı çok ısrar ettiler aşılama olmadı tüp bebek denediler o tuttu ikiz oldu ama ikizlerden birisi engelli doğdu o yüzden Rabbim herşeyin hayırlısını ver ,evladımız olursa da sağlıklı olsun diye dua ediyorum

eşya için acele etmeyin bence biz ameliyatta gitmeden önceki akşam hazırladım eşyaları çoğu şeyi kullanmadan geri getiriyorsun çünkü
Ben çok unutuyorum o yüzden herşeyi hallediyirum bir yandan evi temizleyip çamaşır falan bir sürü iş çıkıyor o yüzden herşeyi son güne bırakmak istemedim herşey hazır olsun da bu arada biz perşembe günü saat kaçta alacaksiniz ameliyata dedim o belli olmaz sabah sünnet olacakları erken alıyoruz ki daha fazla aç kalmasinlar diye o yüzden yetişkinleri ondan sonra öğlen sonu falan alıyoruz kimin hangi saatte olacağı perşembe belli olur kaç çocuk sünnet olacak ona bağlı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…