Evet bencede katılıyorum.iyilik meleği olup kanatlarım uçacak ben ondan ayrıldıktan sonraHata abilerden çok eşinizde..
ailesi destekmiş gibi konuşamaz bana değilmi? Konuşsun veya konuşmasın ama bana övmesin şunu yapar bunu yapar diye.ha biz zaten böyle olacagını bilseydik yapmazdım zaten hem yardım edip hem kendi ailesini phpohlayacgını bizde bilemedik ...Madem ailenin yaptigini basina kakacaktin yapmasaydi ailen. Kardes bu et tirnaktan ayrilmaz sen ne olacak sandin yani? Kendin abileriyle gorusmezsen gorusme ama esine karisamazsin. He sen onun ailesiyle gorusmezken o senin ailenle gorusur mu onu da bilmem tabii
Ikisindende genetik azospermi var hiçbir şekilde çocukları olmuyor.biri 7 yıllık evli diğeri 3 çocukları yok.benden küçük eltimin 2 çocuğu oldu ben eltimle konuşuyorum diye tavır aldılar.esas neden o eltimi sevmemeleri ama benim sorunum yokki o eltimle ve çocuklarıyla ister severim ister konuşmam yani bana zararı yok.ailecek dışlandılar kızı ben de konuşurum halende konuşuyoruz eşim bişey demedikten sonra sorun yok.allah ona nasip etmiş ne yapalım her cocuğu olanları küselimmiSizinle dertleri ne peki?
Kimse kimseye maddi destek olmak zorunda degil niye evinizde surekli bu konular konusuluyo baska muhabbet yok mu yapilacak? Ailenin durumu musaitmis borc vermis e tamam yani Allah razi olsun niye surekli bunlar gundemdeO zaman kendi
ailesi destekmiş gibi konuşamaz bana değilmi? Konuşsun veya konuşmasın ama bana övmesin şunu yapar bunu yapar diye.ha biz zaten böyle olacagını bilseydik yapmazdım zaten hem yardım edip hem kendi ailesini phpohlayacgını bizde bilemedik ...
Gayette ailemle içli dışlı görüşüyor hiçbişey yokmuş gibi.sorunu benimle değilki benim kişiliğmlede değil benim sorunum onunla.adam benden son derece memnun çünkü kime nasıl davranacağımı cok iyi biliyorumMadem ailenin yaptigini basina kakacaktin yapmasaydi ailen. Kardes bu et tirnaktan ayrilmaz sen ne olacak sandin yani? Kendin abileriyle gorusmezsen gorusme ama esine karisamazsin. He sen onun ailesiyle gorusmezken o senin ailenle gorusur mu onu da bilmem tabii
Kimse kimseye maddi destek olmak zorunda degil niye evinizde surekli bu konular konusuluyo baska muhabbet yok mu yapilacak? Ailenin durumu musaitmis borc vermis e tamam yani Allah razi olsun niye surekli bunlar gundemde
Aaaa. Ne sacma sapan bir sebepIkisindende genetik azospermi var hiçbir şekilde çocukları olmuyor.biri 7 yıllık evli diğeri 3 çocukları yok.benden küçük eltimin 2 çocuğu oldu ben eltimle konuşuyorum diye tavır aldılar.esas neden o eltimi sevmemeleri ama benim sorunum yokki o eltimle ve çocuklarıyla ister severim ister konuşmam yani bana zararı yok.ailecek dışlandılar kızı ben de konuşurum halende konuşuyoruz eşim bişey demedikten sonra sorun yok.allah ona nasip etmiş ne yapalım her cocuğu olanları küselimmi
E sorun yok o zaman mutluluklarGayette ailemle içli dışlı görüşüyor hiçbişey yokmuş gibi.sorunu benimle değilki benim kişiliğmlede değil benim sorunum onunla.adam benden son derece memnun çünkü kime nasıl davranacağımı cok iyi biliyorum
Bence sen surekli ailem bunu yapti dedigin icin kocan da zavalli altta kalmamak icin "abilerim de yapardi" diyorSürekli abilerim şunu yapar bunu yapar derse ben ne dicem ? Bizde bunu yaptık dicem doğal olarak değilmi.çünkü beni çileden çıkarıyor o iki fitnecinin yüzünden
Bunu anlatmaya çalışıyorum yemin ederim olay bu neymiş kız evlenmeden hamile kalmış olabilir sonucta kardeşiniz evlendi aldı hatta 2. Yi yaptı.olmuş bitmiş sizene herkes hata yapabilir.ama siz böyle diye diye allah yolunuza verdi işte.Aaaa. Ne sacma sapan bir sebepAllah akil fikir versin.
Kiskancliktan kuduruyorlar yani...Bunu anlatmaya çalışıyorum yemin ederim olay bu neymiş kız evlenmeden hamile kalmış olabilir sonucta kardeşiniz evlendi aldı hatta 2. Yi yaptı.olmuş bitmiş sizene herkes hata yapabilir.ama siz böyle diye diye allah yolunuza verdi işte.
arkadaşlara katılıyorum sorun eşinizde karakter kıtlığı çeken abile zaten kendilerini saklamıyorlar eşiniz fazla tutarsız..kızınca sallıyor harcıyor hepsini ama sözde sonra yine peşlerinde ..babamı hatırlattı bu tavrı eşinizinEvet bencede katılıyorum.iyilik meleği olup kanatlarım uçacak ben ondan ayrıldıktan sonra
Bence sen surekli ailem bunu yapti dedigin icin kocan da zavalli altta kalmamak icin "abilerim de yapardi" diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?