Ben derdimi gayet saygı çerçevesinde yazdım herkeste anladı ne hakaret ettim nede kötü bir söyledim.o zaman sizde söylemeyeceksiniz burda çoğu kişi derdini anlatıyor ama bazen sizin gibi sürekli karsıyı suçlayan insanlar cıkıyor cok gördüm . Analamaya yönelik değil sizde eleştirmeye yönelik.lütfen baştan okumadığınız konu hakkında yorum yapmayın.ayrıca alıntılarına bakın sizi kaç kere uyardım sorularınıza 2 dakika önce siz sormadan verdiğiniz cevaplarlar cevapladım...haddimi mi bileyim?
bence siz haddinizi bilin de konu açıp da sonra yazılanlara karşı hararet yapmayın.
neyse size iyi paylaşımlar.
Bende..Bende sorunu kendini kullandıran ,aranızdaki dengeyi kuramayan eşinizde gördüm.
ilk olarak bu kadar üzülüyorsun bebişinide üzüyorsun yapma ne olur .. Allahlarından bulsunlar bu tarz insanlar .. bence sen bu tavrını koru eşin asla senin barışmayacağını bilmeli senin tavrın devam ettiği sürece eninde sonunda senin dediğine gelecek eşin .. sadece yapılan olayları eşine hatırlat asla ve asla karakterlerine ve şahsiyetlerine hakaret yada küfür ederek konusma bu ters tepki yapar eşine daha çok onlara itersin .. ama en azından bebişini doğurup sütten kesene kadar bu kötü insanların seni üzmesine izin verme .. Allah her zaman masumların yanındadır eninde sonunda adalet yerini bulacak ..Arkadaşlar biz 4.5 yıllık evliyiz neler çektim bu abileri yüzünden herşeyime karıştılar.
Kısır dediler.saygısız dediler.kayınvalideme gelinlerin konuşma dediler.ben bıktım
Bize maddi manevi çok yanlışları oldu eşim abisiyle ortaktı hiçbirşey almadan cıktı yeni ofis kurdu.
Ve benim ailem hep destek cıktı.eşim başta sinirlenir ama sonradanda onları korur.
Ben de diyorumki paran yokken neden ben de paran varken sürekli onları savunuyorsun.
Ben gercekten bıktım ben benim hatalarım yok demiyorum ama benim ailem kendisine bu kadar destekten sürekli Abi'm bana şöyle yardım eder istesem yok aslında böyle iyi niyetli..sürekli böyle.allah içimi biliyor ne zaman böyle dese yemin ediyorum ki bir olay oluyor allah gösteriyor.ben şimdi ne yapayım siz söyleyin asla barışmak istemiyorum çünkü tüp bebekle hamile kaldım zor buldum sürekli eleştirecekler ve ben bebeğimden olucam bu sefer yazarken ağlıyorum gerçekten çok zor .ben istiyorumki eşim kendisine destek olanı tutsun köstek olanı atsın.ben mecbur değilim benim ailem mecbur değil.
Ama bugün söylicem hadi abinden borç al hafi bize ev alsınlar dicem kendi aileme olan borcunuda isticem bu nasıl nankörlük bilmiyorum.ki eşim gercekten iyi niyetli bana karsı iyi ama konu bu dedikoducu abileri olunca beni sinir krizine sokuyor.siz olsanız ne yaparsanız?
ilk olarak bu kadar üzülüyorsun bebişinide üzüyorsun yapma ne olur .. Allahlarından bulsunlar bu tarz insanlar .. bence sen bu tavrını koru eşin asla senin barışmayacağını bilmeli senin tavrın devam ettiği sürece eninde sonunda senin dediğine gelecek eşin .. sadece yapılan olayları eşine hatırlat asla ve asla karakterlerine ve şahsiyetlerine hakaret yada küfür ederek konusma bu ters tepki yapar eşine daha çok onlara itersin .. ama en azından bebişini doğurup sütten kesene kadar bu kötü insanların seni üzmesine izin verme .. Allah her zaman masumların yanındadır eninde sonunda adalet yerini bulacak ..
Amin canım ..Allah razı olsun dileklerin için .. inan bana zaman en büyük öğretmen bu kötülere en iyi dersleri öğretecek .. sen Allaha bırak zamana bırak .. artık sen bir annesin bırak ne yaparlarsa yapsınlar güzel kafanı hiççç takma..çık biraz bebişe alışveriş yap .. güzel bir yemek yap bebişe kilo olsun ..oohhh sefan olsun :)Allah razı olsun haklısın barıştırmadı değişeceklerini bilsem barışım ama can cıkar huy cıkmaz.haklısın bu bebeği anne dışında kim düşünür rabbim kimseye aileden düşman vermesin diğerlerilerin iliskiyi kesersin biter.rabbim seninde gönlüne göre versin canım
ah ah hemen hemen aynı seylerı yasadım anemın bı lafı var elın ogluna yaranamazsın aynen oyle yarın aılen kotu olur abisi iyiy olur ne yaparsa yapsın senın kocanda olsa aılene el olcak zamanla gorcen yanılıyımda insallah ama böleArkadaşlar biz 4.5 yıllık evliyiz neler çektim bu abileri yüzünden herşeyime karıştılar.
Kısır dediler.saygısız dediler.kayınvalideme gelinlerin konuşma dediler.ben bıktım
Bize maddi manevi çok yanlışları oldu eşim abisiyle ortaktı hiçbirşey almadan cıktı yeni ofis kurdu.
Ve benim ailem hep destek cıktı.eşim başta sinirlenir ama sonradanda onları korur.
Ben de diyorumki paran yokken neden ben de paran varken sürekli onları savunuyorsun.
Ben gercekten bıktım ben benim hatalarım yok demiyorum ama benim ailem kendisine bu kadar destekten sürekli Abi'm bana şöyle yardım eder istesem yok aslında böyle iyi niyetli..sürekli böyle.allah içimi biliyor ne zaman böyle dese yemin ediyorum ki bir olay oluyor allah gösteriyor.ben şimdi ne yapayım siz söyleyin asla barışmak istemiyorum çünkü tüp bebekle hamile kaldım zor buldum sürekli eleştirecekler ve ben bebeğimden olucam bu sefer yazarken ağlıyorum gerçekten çok zor .ben istiyorumki eşim kendisine destek olanı tutsun köstek olanı atsın.ben mecbur değilim benim ailem mecbur değil.
Ama bugün söylicem hadi abinden borç al hafi bize ev alsınlar dicem kendi aileme olan borcunuda isticem bu nasıl nankörlük bilmiyorum.ki eşim gercekten iyi niyetli bana karsı iyi ama konu bu dedikoducu abileri olunca beni sinir krizine sokuyor.siz olsanız ne yaparsanız?
Keşkeeeeeeeeee :)Amin canım ..Allah razı olsun dileklerin için .. inan bana zaman en büyük öğretmen bu kötülere en iyi dersleri öğretecek .. sen Allaha bırak zamana bırak .. artık sen bir annesin bırak ne yaparlarsa yapsınlar güzel kafanı hiççç takma..çık biraz bebişe alışveriş yap .. güzel bir yemek yap bebişe kilo olsun ..oohhh sefan olsun :)
ah ah hemen hemen aynı seylerı yasadım anemın bı lafı var elın ogluna yaranamazsın aynen oyle yarın aılen kotu olur abisi iyiy olur ne yaparsa yapsın senın kocanda olsa aılene el olcak zamanla gorcen yanılıyımda insallah ama böle
eşler kendilerine destek olanı değilde köstek olanı tutarlar hep tutmasalarda unutuverirler benm eşimde kardeşlerinin yanlışlarını asla görmez görsede bişey olmamış gbi davranırArkadaşlar biz 4.5 yıllık evliyiz neler çektim bu abileri yüzünden herşeyime karıştılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?