Eşim ve abileri !

Esinizden olan borcu istemeyi dusunmussunuz bi yabancı gibi. Isteyin ve gorun ne duvsrlar oruluyo araniza. Kendi elestirdiginiz seyin daha beterini yapmis olacaksınız.

Val
vallahide öyle başına gelmeyen bilmez uzaktan bakınca ay ne kadar mülkim kesin kızda suç var derler

Esinizden olan borcu istemeyi dusunmussunuz bi yabancı gibi. Isteyin ve gorun ne duvsrlar oruluyo araniza. Kendi elestirdiginiz seyin daha beterini yapmis olacaksınız.
Abilerim abilerim diyor versinler canım.ne olacakki görelim nasılmış hergün ördüğü 2 tane abisi.

Peki siz öyle dediğinde "Hı hı tabi eminim yapar. Görüyoruz yaptıklarını" falan dediniz mi? Ya da "Evet evet yapıyorlardı da o yüzden ortaklıktan ayrıldaın hiç bir şey almadan değil mi?" dediniz mi?

Val

vallahide öyle başına gelmeyen bilmez uzaktan bakınca ay ne kadar mülkim kesin kızda suç var derler
hayır evlat muhakemesi yapmak kayınlarınıza mı kalmış yoksa hanımları mı kışkırtıyor anlamadım rabbim ne güzel evlat vermiş küçük kardeşlerine adam sağlıklıymış yiğenlerimiz oldu diye kucak açacaklarına onların çocuğu var diye tavır takınmak bence çok günahtır..bence şimdilik eşinizede karşılık vermeyin sinirlerinizi harabetmeyin evladınıza odaklanın zaten yarın çocuğunuz doğunca size ve eşinizede tavır alacaklar kökten kurtulacaksınız yani..

Bak bebeğine tüp bebekle sahip olmuşsun yani istedin ama olmadi uzun bir çaba dönemi gecirdin dmeek bu. Bence birak bunları ve allahin sana hesiyesine sarıl onunla ilgilen onunla ilgili düşün. Yani abilerin fitneligi hem sana hem bebene zarar. Onlarda ayni sorunu yasiormus. Birde öyle bi yazmissinki ohh der gibi. Lutfen gecmisimizi unutmayalım ve sukredip hayatimiza devam edelimm.
Ayrica tekrar söylüyorum kardes kardeştir. Iyi günü kotu olmaz kardes kardestir...

4 yılım bunları söyleyerek geçti.baktım aynı.şimdi iste dicem görelim.aslında bende onlardan birşey isteme taraftarı değilim hemen bende derim dur annemden isteyelim yada dur altınımı satalım dilleri olmasın eşim övmesin diye.ama yok sanki onlar iyimiş gibi.gercekten çileden cıktım dün gece

Evet küçük kaynımda hiç konuşmuyorlar hiçbir şekilde.hatta biri kaybımın eşine hakaret etti kız hastanelik oldu bu bayramda.uzaktan yargılamak kolay.ama insan başına gelince bilir.bugün bütün ipleri kapatıcam kendisi eşime cok laf söylediler demiyor bugün görecek bakalım nasılmış aileyi korumak âileyi övmek.kayınvalidemede gercekleri görüyor görümcemde ama birşey yapamıyorlar huyları bu deyip geçiyorlar sorun onlarda değil benim kocamda ben biliyorum

bu arada buralarda hep söylüyorum stres iyi değil bebeğinin kesesini kasıyorsun 3 ay oldu ben evladımı stresten gerginlikten kaybettim..bak çoğumuz demiş şu an odaklanacağın tek şey evladın olsun..eşinede söyle ne düşünürse düşünsün senin yanında isimlerini anmasın geriliyorum bebek için zarar Allah muhafaza de.

Biri size kısır derse senin çocuğun olmuyor derse ve sen hamile kalınca ilk aklına gelicek bu sözler değil bunları söyleyen inanınki hiç acıma duygusu bırakmadılar varki benim günahım süründüm dört yıl boyunca varsın onlarda sürünsün.kim kime ne yaşattıysa allah onada aynısını yaşatsın kimsenin ahı kimsede kalmaz.

Ben eşime hep diyorum onların eşi hamile olsa senin adını anmazlar eşleri strese girmesin diye sende hep benim zayıf anımı yakalıyorsun onları övmek için.ama anlamıyor.çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda versin sana bir evlat.

Eşine de ki hamileyim ve gerginlikle bebek büyütmek istemiyorum bu günden sonra ne ben ailem sunu etti bunu yaptı diyeceğim ne sen aman abimler şöyle iyidir böyle yardim eder demeyeceksin.
İkimiz de evimizde sakin sakin gecinip gidelim dile dökmeye gerek yok ikimizde biliyoruz kimin ne olduğunu diyin ve konuyu kapatin..sizde soz verin esinizde versin

Tasinma falan böyle ani kararlari siz hamileyken almasin dursun durduğu yerde

Tek derdim bu işte.hep böyle anlaşıyoruz sonra abisiyle konuşunca 180 derece dönüyor.giderse gitmem zaten burda yardımcı oldularda orasımı kaldı allah aşkına.hiç sakin sessiz hayat sürelim istemiyorlar.eşimin aklına söküyorlar ben biliyorum geçen sene neden böyle birşey yoktu.çünkü hamile değildim ve moralimi bozacak birşey yoktu
Ben artık bilmiyorum bugün kıyameti koparıcam ne olacaklarda olsun bu bebek sadece benim değil kendininde düşünmesi lazım ne yapayım ömür boyu böyle gitmez

Sen haklisin canım bencede ailene olan borcunu iste abileri bakalim vercekler mi ahh bu erkekler nerdeyse hepsi ayni ailesi yüzünden ettiğimiz kavgalarin sayısını unuttum ama yine ailesini korur neyse canım allah yardincin olsun bebisijide ins hayirlisiyla kucağına alırsın

Allah razı olsun canım.öyle yapıcam bugün bana karnındaki bebeğin ismini abisiyle hitap ediyor ne varki koyalım diyor,bende diyorumki bu bebeği yaptırırken dönüş paramız kalmamıştı abinden al dedim niye almadın diyorum.nşye lafa gelince padişahlarda icraat gelince ben birşey görmüyorum.ama allahta biliyor muhtaç etmedi etmesinde inşallah eşimde biliyor niye böyle yapıyor anlamıyorum acaba aileyi bir arada tutmak derdindesin ama bu tek taraflı olmaz farkında değil galiba.bana deseki Abi'm farkında sende farkındasın barışın ben yok demem.ama bir duyuyorumki kayınvalideme o senin evin pis diye çocuğunu evine sokmaz demiş,neden benim hakkımda yorum yapıyor ben kayınvalideme böyle birley diyemem çok ayıp.doğmamış çocuğun ben neyin havasını atayım zaten zar zor bulmuşum.ayrıca benim adımı niye ağzına alıyorsun git derdinde uğraş.ben yorum yapmam.kayınvalidem oğlum o ağzını açmaz niye böyle yapıyorsun demiş kaynanama bağırıp hep onu tutuyorsun demiş,ben napim şimdi düşman ben oldum durduk yere,kapatsaydım ağzını ortada benim suçum yok birşey dememişim alev yüzünden annesine bağırdı oldu deli olucam ya kafayı yiycem

İsi gücü birakip marasa tasinma amaci ne peki?

İsi gücü birakip marasa tasinma amaci ne peki?
Buradaki kiralar pahalı ordaki ucuz bende diyorumki işini değiştirsen ev alsan bu hayatımdan farklı bir hayatım olsa giderim ama olmayacak biliyorum.olmadık şeyler söküyorlar ben bilmiyorum cıkıp annemlere gidesim var bilmiyorum

madem eşin ne olursa olsun abisinden vazgeçmiyor ailen de desteğini çeksin.
ama sen de neler yaşandıysa o kadar lafı yutup sindirmişsin, insanlar ne kadar ilginç ki kardeşlerinin eşine hakaret edebiliyor. nasıl bir cürret bu?
Allah büyük konuşturmasın ama yani o noktaya gelmek ve sonrasında devam etmek de meziyet ister.

Çekti zaten annemde farkında.bende altta kalmadım onlar birşey dediğinde bu yüzden sindirebiliyorum.onların da kusurlu yanları var yokmu.e benimde ağzım dilim var öyle sus pusta değilim.ay ne bilim
Bende isterdim sorunsuz bir hamilelik geçirmek pat diye olmadı çocuk 35 iğne yedim göbeğim mormon oldu sabaha kadar acıdan kıvrandık mükafatım buymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…