- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.325
- 208
- 37
- Konu Sahibi Ruhum Buruk
Hanimlar pazar gunu esim kivrana kivrana abim arabayi birkac defa annemlere gitmek icin istedi fakat ben vermedim dedi.Ee dedim sonra elimde musteri varken aradi gene istedi israrina dayanamadim tmm vereyim dedim dedi.Sonra icime sinmedi yolda kaza yapar ya canina ya malima bir sey olur diye dusundum.Aradim abi olmaz sonra beraber gideriz dedim dedi.Bende yeni gittik geldik 1 gun icin coluk cocuk nereye kardesinin sozune gidecegiz zaten bosver dedim.Tama o zaman siz gelmeyin ben 1 gunlugune abimi goturup getireyim dedi.Şok oldum su yolumu bu 4 5 saatlik yol binsin otobuse gitsin gelsin ben 2 cocukla hamile halimle gittim o niye gidemiyor dedim.Biliyorsun kafasina takmis(abisi pek normal degil)arabayi vermek zorunda kalacam falan bende gidip goreyim dedi.Tamam git bana bulasma dedim.Ama gunlerce istemeden de olsa esime mesafeli davrandim sonucta ben zorda kalmasam bir pazara bile gel arabayla al beni dememm.Kendimi keriz gibi hissettim.Bunun yaninda kvde kac defa gel gel dedi.Kadin gelmedi simdi diyorum acaba prensesi alip getirmeye mi gidiyor?Sabah pazar gunu gidecez dedi.Yok askim sacma bisey kardesinin sozune beraber gideriz dedim.Birden gozler buyudu oyun mu bu ben abime tamam dedim kukredi agzimdan o sinirle uygunsuz sekilde git cikti.Yedik birbirimizi hem neden pazar dedim pazar gunu haric fulll calisiosun baska seni adam akilli gordugum gun mu var dedim.Bana,her pazar gezdiriom yediriom o zamanin iyiyim demi?Aman bir pazar kendime ayirmayayimla devam etti bu arada once ki pazar arkadaslariyla hamam sauna masaj vs gitmisti.Dedim dogru soyluyorsun seni 6 gun bu evde 3 cocukla bekleyen ben haftanin 1 gunu seninle disari cikmis yemis gezmis ne buyuk sey herkes karisina yapar ama senin ne gozune batiyormus.Kalktim sofradan o da gitti tam ailesinden kurtuldum derken simdi abisi basima bela oldu esimi surekli kahve,kus,ucurma salak sacma seylere cagirio.Kendisi kumarbaz simdi birakmismis. Milyarlarca borcu var bi evlenmio duzen bilmio