Eşim ve Abisi

ya valla adama üzüldüm ben. Sizden tırsıyor gibi sanki.. Bi "arabayı abime verecektim" demek için bile bayağa zorlanmış.

Dünyayı dar etmeyin basit şeyler için.

demek bu muameleyi hak etmişler , konu sahibine ne yaptılarsa ,
elini verince kolunu koparıyorlar

Ay adam abisiyle bi yere gidecekken de bu kadar eğilip bükülmesin isterseniz ya. Araba için bile korka korka açmış konusunu. Sanki parayı siz kazanıyorsunuz o kadar da uzun boylu değil sizi aç açık bırakmıyor neticede. Azıcık hudut bilmek lazım.
Evet benim evimin kirasi aliyor.1 Kere o para elime gecmedi.Direk hesaba yatar sormam bizim icin harcanio ya da birikiyor.Sorun para degil senin benim yapmam ben.Kardesinin nisani olacak 2 aya beraber gidecez zaten.Hem bana aa daha gecen yil memleketine gittinn demeyi biliodu.2 ay olmus geleli ne bu hasrett

İstemeden nasıl mesafeli davrandığınızı anlamadım. Gayet bile isteye tavır yapmışsınız. Sinirle Çıkmış olması mazaret değil aynı uygunsuz kelimeyi eşiniz size söylese ne tepki verirdiniz? Hayatı kendi kendinize gereksiz yere zorlaştırmışsınız. Bir seferlik meseleyi çok büyütmüşsünüz. Ek olarak sizin eşinizi çağırmamanız tamamen sizinle ilgili bir durum siz de çağırın madem ihtiyacınız olduğunda. Aynı şekilde haftanın 6 günü evde üç çocukla oturmanızın sorumlusu da eşiniz değil.
Gidecegini soyledikten sonra kafamda olan biten ne varsa depresti askim canimla yaklassamda mesafeli oldum.Ama ben ona askim bosver beraber gideriz dememle kukreyince cikti agzimdan.Ben ailesiyle ilgili cok sorun yasadim onlar soz konusu olunca gozum dönuyor.Burada tek akrabam yok bir kac arkadas ve ogrencim harici yoksa onu mu bekler miyim?3 cocukla oldugu kadar cikabiliomm

Canimm adam bizim dugunumuzde arabayi gelin arabasi yapacaz diye dugune 3 gun kala satti.Gelen giden misafirler vardi.Emanet aldik amcasindan.Karisi lafini bile yapti.Adam esimi kendi gibi sorumsuz yapio kahve bilmeyen adam kahveye gider oldu.Sagliksiz davranisi olsaydi oncesinde yavas yavas kopardi ama simdi simdi basladi.Kiyamiomuss icinde kaliomus ben hamile halimle 28 saat yol gittim 2 cocukla.Ben icinde kalmis miyim?Icimdekiler depresti resmen 😞Ama haklisiniz bundan sonra aloo yoruldum gel diyecem

Bak canım vuracağın noktaları iyi belirlemen lazım. Araba konusu kötü seylere alıştırmak yanında sinek kalır. Esini yalnis işlere bulaştıriyorsa o zaman orda kopart firtinayi. Çocuklarınız var. Sen orda tepinirken eşinin ne işi var kahvede orda burda? Sorumlularını bilsin. Ya doğru dürüst işlere vakit ayırsın yada otursun asaga. 3 çocuk söz konusu. Sen orda yırtınırken kimsenin kahvelerde işi yok

Otobuse binsin gitsin yahu tek basina gidiyormuş zaten derdi ne, eşinde araba olmasa ne yapacakmiş?
Şu insanlarin kendini taşıtma meragini anlayamacagim. 🙄
Evet bu iste.Arabayla ne kadar otobusle ne kadar bu adamin milyarlarca borcu var bidee

Hanimlar pazar gunu esim kivrana kivrana abim arabayi birkac defa annemlere gitmek icin istedi fakat ben vermedim dedi.Ee dedim sonra elimde musteri varken aradi gene istedi israrina dayanamadim tmm vereyim dedim dedi.Sonra icime sinmedi yolda kaza yapar ya canina ya malima bir sey olur diye dusundum.Aradim abi olmaz sonra beraber gideriz dedim dedi.Bende yeni gittik geldik 1 gun icin coluk cocuk nereye kardesinin sozune gidecegiz zaten bosver dedim.Tama o zaman siz gelmeyin ben 1 gunlugune abimi goturup getireyim dedi.Şok oldum su yolumu bu 4 5 saatlik yol binsin otobuse gitsin gelsin ben 2 cocukla hamile halimle gittim o niye gidemiyor dedim.Biliyorsun kafasina takmis(abisi pek normal degil)arabayi vermek zorunda kalacam falan bende gidip goreyim dedi.Tamam git bana bulasma dedim.Ama gunlerce istemeden de olsa esime mesafeli davrandim sonucta ben zorda kalmasam bir pazara bile gel arabayla al beni dememm.Kendimi keriz gibi hissettim.Bunun yaninda kvde kac defa gel gel dedi.Kadin gelmedi simdi diyorum acaba prensesi alip getirmeye mi gidiyor?Sabah pazar gunu gidecez dedi.Yok askim sacma bisey kardesinin sozune beraber gideriz dedim.Birden gozler buyudu oyun mu bu ben abime tamam dedim kukredi agzimdan o sinirle uygunsuz sekilde git cikti.Yedik birbirimizi hem neden pazar dedim pazar gunu haric fulll calisiosun baska seni adam akilli gordugum gun mu var dedim.Bana,her pazar gezdiriom yediriom o zamanin iyiyim demi?Aman bir pazar kendime ayirmayayimla devam etti bu arada once ki pazar arkadaslariyla hamam sauna masaj vs gitmisti.Dedim dogru soyluyorsun seni 6 gun bu evde 3 cocukla bekleyen ben haftanin 1 gunu seninle disari cikmis yemis gezmis ne buyuk sey herkes karisina yapar ama senin ne gozune batiyormus.Kalktim sofradan o da gitti tam ailesinden kurtuldum derken simdi abisi basima bela oldu esimi surekli kahve,kus,ucurma salak sacma seylere cagirio.Kendisi kumarbaz simdi birakmismis. Milyarlarca borcu var bi evlenmio duzen bilmio 😞
Evlenmeden sizi yakmış, birde evlenip evlendiğini insanı mı yaksın istiyorsunuz? Böyleleri evlense de düzen kuramaz. Sonra boşanıp daha büyük dertler açmazsın başınıza. Ayrıca eşinize acımayın. Ne demek hamile halimle ve iki çocukla 28 saat yok yaptım. Gelevek sizi alacak ve bırakacak. O çocuklar sadece sizin değil. Eşinizin de. Yazık değil mi size. Siz zahmet olmasın derken bakın başkaları dibine kadar sömürüyor

Yav adamın ne suçu var ben anlamadım. Arabayı vermemek için mecburen gotureyim demiş napsın başka kardeşine zaten otobüsle gidecek olsa gider gitmiyor demek ki istemiş kaç defa hayır demiş bu sefer utanmış olsa gerek ki ben gotureyim demiş seni çağırmış gelmem demişsin. Adamcağızın hiçbir sucu yok pire için yorgani dövüp durma

Bak canım vuracağın noktaları iyi belirlemen lazım. Araba konusu kötü seylere alıştırmak yanında sinek kalır. Esini yalnis işlere bulaştıriyorsa o zaman orda kopart firtinayi. Çocuklarınız var. Sen orda tepinirken eşinin ne işi var kahvede orda burda? Sorumlularını bilsin. Ya doğru dürüst işlere vakit ayırsın yada otursun asaga. 3 çocuk söz konusu. Sen orda yırtınırken kimsenin kahvelerde işi yok
Firtinalarda kopardim kavgalarda.Dedigi abim kumara gidiyor.Annemgilde baska sehre tasindi ben haric kimsesi yok.Arkadaslari kotu yola cekio mecbur onunla takiliom.Esim benden gizli gidio kahveye o yakaladigimda yalancisin diye sinir krizi gecirdim.Ama yok gene de haftanin 2 gunu de olsa gidio.Kumara goturuodu abisi neler neler ya.Giciklanmam bosa degil😞

demek bu muameleyi hak etmişler , konu sahibine ne yaptılarsa ,
elini verince kolunu koparıyorlar
Ben bilmem, eşim bilir diyeceğim de, o da yok :KK70:

Sevmiyorum ben gerginliği, sinirli ortamları...insanın en yakını olması gereken eşine kendini ifade ederken korkması, ne bileyim...hele küfür, hiç oluru yok. Adam bir güncük evde olmayacağı için, ki bayıla bayıla da gitmiyor sanki. Abisine hayır diyememiş çok ısrar olunca.

Bence burda sorun eşinizin arabasını abisine verememesi,o kişi abisi yahu canı kanı yani ne var arabayı iki günlüğüne verse, al kardeşim bin dese🤷 adam kivrana kivrana istemiş kardeşim diye,o da kaç kere reddetmiş,en sonunda kendi götürmeye karar vermis.
Bence abinin yerinde olsam bı arabasını esirgeyen kardeşe mesafeli davranirdim, otobüse de biner kendim giderdim yani,vermek zorunda değil ama kardeş diyince bende sular duruyor bence başta orda ayıp etmiş eşiniz

Evlenmeden sizi yakmış, birde evlenip evlendiğini insanı mı yaksın istiyorsunuz? Böyleleri evlense de düzen kuramaz. Sonra boşanıp daha büyük dertler açmazsın başınıza. Ayrıca eşinize acımayın. Ne demek hamile halimle ve iki çocukla 28 saat yok yaptım. Gelevek sizi alacak ve bırakacak. O çocuklar sadece sizin değil. Eşinizin de. Yazık değil mi size. Siz zahmet olmasın derken bakın başkaları dibine kadar sömürüyor
Valla kizin biriyle sozlendi.Kiz her seyi de bilio maddi durumu iyi biriydi.Kaynim birakti kizi kizz agla agla geberdi.Dedim deli misin?Adam kira vermekten faturadan vs korkuo buna mi agliosun..Valla benden uzak olsun ama olmuo esime sardi bekarken evde kedi kopeklerdi simdi abicigim yazim gunah oldu🙄Esimi terk ettim o zaman 28 saat yol gittimm.Sabah icimde kaliyor abim diyince acaba bennn cocuklar dogmamis yavrum kalmis miydi dedim.Ben gittiysem o da gider dedim ama nafilee

Valla kizin biriyle sozlendi.Kiz her seyi de bilio maddi durumu iyi biriydi.Kaynim birakti kizi kizz agla agla geberdi.Dedim deli misin?Adam kira vermekten faturadan vs korkuo buna mi agliosun..Valla benden uzak olsun ama olmuo esime sardi bekarken evde kedi kopeklerdi simdi abicigim yazim gunah oldu🙄Esimi terk ettim o zaman 28 saat yol gittimm.Sabah icimde kaliyor abim diyince acaba bennn cocuklar dogmamis yavrum kalmis miydi dedim.Ben gittiysem o da gider dedim ama nafilee
Zaten tüm aile ilişkileri böyledir. Evlenmeden önce anasını aramayan adamlar anneci olur. Kardeşi ile kırk yılda bir görüşenler evini bile kardeşine vermeye kalkar. Şaşırmıyorum hiç. Siz de eşinize acımayın o zaman. Kıymet bilen eş nadirdir. Geneli insanın burnundan getiriyor işte

Bence burda sorun eşinizin arabasını abisine verememesi,o kişi abisi yahu canı kanı yani ne var arabayı iki günlüğüne verse, al kardeşim bin dese🤷 adam kivrana kivrana istemiş kardeşim diye,o da kaç kere reddetmiş,en sonunda kendi götürmeye karar vermis.
Bence abinin yerinde olsam bı arabasını esirgeyen kardeşe mesafeli davranirdim, otobüse de biner kendim giderdim yani,vermek zorunda değil ama kardeş diyince bende sular duruyor bence başta orda ayıp etmiş eşiniz
Valla esimde diyor yuzsuzz ne yapayim?Keske o kadar alingan olsaa keskeee gururlu olsa.Onunla kv gittik adam benle esimi salonda yatirdi yok dedi ben icerde yatacam.Evde 2 kaynim kp var demio yengem kardesim cocuklariyla ortada yatmasin.Off diom ya normal degil..

Yav adamın ne suçu var ben anlamadım. Arabayı vermemek için mecburen gotureyim demiş napsın başka kardeşine zaten otobüsle gidecek olsa gider gitmiyor demek ki istemiş kaç defa hayır demiş bu sefer utanmış olsa gerek ki ben gotureyim demiş seni çağırmış gelmem demişsin. Adamcağızın hiçbir sucu yok pire için yorgani dövüp durma
Ya zaten 2 aya kardesinin sozune gidecem hicc gitmek istemiom ama bana yakismaz iste.Ne gerek var simdi gitmesine hele ki sanki suraya goturecek gibi baska sehre tasimasina

Ben bilmem, eşim bilir diyeceğim de, o da yok :KK70:

Sevmiyorum ben gerginliği, sinirli ortamları...insanın en yakını olması gereken eşine kendini ifade ederken korkması, ne bileyim...hele küfür, hiç oluru yok. Adam bir güncük evde olmayacağı için, ki bayıla bayıla da gitmiyor sanki. Abisine hayır diyememiş çok ısrar olunca.

aynı muhabbet pazar gecesi bizde oldu ,

babasını alıp araştırma hast götürecek ve rapor cıkarmaları gerekiyor ,
dogal olarak benım arabam altımdan alınacak , eee eşim kıvranıyor ve en sonunda patladı ,
gerçi şidi söyleyecegım şeye sinirleneceksin ama babamı hast götürmem lazım dedi , bir haftadır ertelemekten bir hal oldum ama artık mecburum dedi ,

ee ben ne yapacam dedim çünkü işe gitmek için kızın servisini beklıyorum ,

aa ben kızımı unutmuştum demez mi , :KK57: artık ondan sonrasını anlatmayım ,

bunlar böyle konu anası danasıysa herşeyi unuturlar

aynı muhabbet pazar gecesi bizde oldu ,

babasını alıp araştırma hast götürecek ve rapor cıkarmaları gerekiyor ,
dogal olarak benım arabam altımdan alınacak , eee eşim kıvranıyor ve en sonunda patladı ,
gerçi şidi söyleyecegım şeye sinirleneceksin ama babamı hast götürmem lazım dedi , bir haftadır ertelemekten bir hal oldum ama artık mecburum dedi ,

ee ben ne yapacam dedim çünkü işe gitmek için kızın servisini beklıyorum ,

aa ben kızımı unutmuştum demez mi , :KK57: artık ondan sonrasını anlatmayım ,

bunlar böyle konu anası danasıysa herşeyi unuturlar
Anladım derdi çeken daha fazla empati yapıyor hakketen. Gerçekten kıt akıl olabiliyor bu ikinci cins :D özürü kabahatinden beter, evladını unutmuş...

Eee bu kadar darlanacağına niye taksiyle götürmüyormuş ki?

Back
X