kaynanam kayınpederim bir kez olsun ne annemi ne de babamı sormaz
babam ameliyat oldu bir kere sormadılar
Yaparlarsa iyilikten yapmazlarsa da ona göre muamele görürler.Takıldığınız şeylere bakar mısınız? E siz de onları sormayın olsun bitsin.ailem umreye gitti bir kere sormadılar.
Siz de onun ailesine gitmeyin istemiyorsanız. Kapıya dayanıyorlarmış,sabaha kadar dayansınlar ''gelmiyorum işim var'' bitti.Zorla kolundan tutup döverek mi çıkaracaklar? Döverek çıkaracak kıvamdaysa o adamla ne demeye evlisin zaten?eşim türlü bahanelerle benim aileme gitmiyor
olur mu öyle şey. hangi normal aile dünürü ameliyattayken arayıp sormayı bırak gezmeye eğlenmeye gidip boy boy videolar resimler atar .insanlık bu değil benceSiz de gitmeyin onun ailesine aramayin sormayin. Tartisma cikarsa da her sey karsilikli deyip kestirin atin. Bence burdaki tek problem eşiniz. Kaynanangilin annengili aramamasinda bence bir sey yok. Gayet normal hatta. Ben evlendikten sonra dünür(!)lerin birbirine karsi sorumluluklari oldugunu düşünmüyorum.
Çok nadir insanlar yapar. Sizinkiler nadir insanlar arasında değil.olur mu öyle şey. hangi normal aile dünürü ameliyattayken arayıp sormayı bırak gezmeye eğlenmeye gidip boy boy videolar resimler atar .insanlık bu değil bence
Siz de gitmeyin onun ailesine aramayin sormayin. Tartisma cikarsa da her sey karsilikli deyip kestirin atin. Bence burdaki tek problem eşiniz. Kaynanangilin annengili aramamasinda bence bir sey yok. Gayet normal hatta. Ben evlendikten sonra dünür(!)lerin birbirine karsi sorumluluklari oldugunu düşünmüyorum.
Yaparlarsa iyilikten yapmazlarsa da ona göre muamele görürler.Takıldığınız şeylere bakar mısınız? E siz de onları sormayın olsun bitsin.
Siz de onun ailesine gitmeyin istemiyorsanız. Kapıya dayanıyorlarmış,sabaha kadar dayansınlar ''gelmiyorum işim var'' bitti.Zorla kolundan tutup döverek mi çıkaracaklar? Döverek çıkaracak kıvamdaysa o adamla ne demeye evlisin zaten?
bende gitmiyorum ama kadın kapıya gelip bir ton laf sayıyor eşimde hiç bişey demiyor .ben kendi kendimi savunuyorumEşin çocuk mu annesinin dolduruşuna, gazına gidiyor. Eşinin ailesine bence hiç kızma eşin saygı göstermiyor ki ailene onun ailesi göstersin. Senin annen benim babam konuşmalarını gerçekten yapmayı sevmiyorum ama madem öyle sende diyeceksin ki sen benim aileme böyle davranıyorsun benden de kendi ailene ilgi alaka bekleme.Dertleri ne ? Başta seni istemediler mi ? Seven insan böyle yapmaz sonuçta sen o insanların evladısın ve saygıyı sonuna dek hakediyorlar.
Hanimefendi bunun insanlikla ne alakasi var? Kimse kimseyi sirf zorunluluktan dolayi arayip sormaya mecbur degil. Aileler anlasir kafa dengidir giderler gezmeye eğlenmeye. Kafalari denk degildir muhattap olmazlar. Tamam bi arayip gecmis olsun diyebilirlerdi ama demediler diye de bu onlari insanliktan cikarmaz. Burda bence onemli olan eslerin karsi ailelerine karsi tutumu. Yani konu sahibinin esinin mutlaka arayip sormasi, yanlarinda olmasi gerekiyor. Ama anne ve babasi bence bunu yapmak zorunda degil.olur mu öyle şey. hangi normal aile dünürü ameliyattayken arayıp sormayı bırak gezmeye eğlenmeye gidip boy boy videolar resimler atar .insanlık bu değil bence
Bak söylediğim kısım bu değil,eşin seni madem savunmuyor geç artık bu noktayı buraya takılı kalma ne var önünde, kendini savunmak.bende gitmiyorum ama kadın kapıya gelip bir ton laf sayıyor eşimde hiç bişey demiyor .ben kendi kendimi savunuyorum
asıl sorun eşim zaten diyorum ya çok haksızlık yapıyor çok kızdırıyor beni. ailesinin doldurmasına izin veriyor. dertleri kaynanama kul köle olmamam
eşim evet ne bna ne aileme saygı duymuyor çok üzülüyorum
bende gitmiyorum ama kadın kapıya gelip bir ton laf sayıyor eşimde hiç bişey demiyor .ben kendi kendimi savunuyorum
asıl sorun eşim zaten diyorum ya çok haksızlık yapıyor çok kızdırıyor beni. ailesinin doldurmasına izin veriyor. dertleri kaynanama kul köle olmamam
eşim evet ne bna ne aileme saygı duymuyor çok üzülüyorum
zorunda demedim ama insanlıktan çıktıkları konusunda kesinlikle öyle.Hanimefendi bunun insanlikla ne alakasi var? Kimse kimseyi sirf zorunluluktan dolayi arayip sormaya mecbur degil. Aileler anlasir kafa dengidir giderler gezmeye eğlenmeye. Kafalari denk degildir muhattap olmazlar. Tamam bi arayip gecmis olsun diyebilirlerdi ama demediler diye de bu onlari insanliktan cikarmaz. Burda bence onemli olan eslerin karsi ailelerine karsi tutumu. Yani konu sahibinin esinin mutlaka arayip sormasi, yanlarinda olmasi gerekiyor. Ama anne ve babasi bence bunu yapmak zorunda degil.
anlatamadım derdimi :) zaten zorla götüremez kimse.Bak söylediğim kısım bu değil,eşin seni madem savunmuyor geç artık bu noktayı buraya takılı kalma ne var önünde, kendini savunmak.
Geç karşılarına kendini savun, sana hakaret et demiyorum. Kapına dayanıp neden gelmiyorsun derse, işim var müsait değilim diyeceksin. Koluna mı yeltenecek kadın? Baktın tersleniyor inat et çıkma yani o evden bu kadar detay vermemize gerek var mı sence? Gerekirse tartışma çıkar,çıkarsa çıksın o zaman karakterine ne uygunsa istersen cevapsız kal konuşsun gitsin istersen cevap ver sana kalmış ama istediğini yap bunu anlatmaya çalışıyorum?
tabiki bunu layık görmüyorum.Ailene bunu mu layık görüyorsun?
Yıllarca sana bakmış büyütmüş emek vermişler. Neden ezdiriyorsun aileni? Kocan ailenden daha mı değerli?
Ben gidiyorum o gelmiyor ne demek tavır koy sende.
haklısın galibaBenim için saygı sevgiden, aşktan önce geldiği için ben oturur evliliğimi değerlendirirdim.
Ama sizin aileniz adına üzüldüm yaşlı insanlar sizden bekledikleri bir güleryüz ne damat arıyor ne damadın ana babası çok onur kırıcı bir durum.tabiki bunu layık görmüyorum.
inanın ne tavırlar koydum adamın umrunda değil .annesinin gönlünü hoş etmek tüm derdi tek düşündüğü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?