İnsan evladının evinde böyle huzursuz olmasına nasıl sebebiyet verir anlamıyorum.
iyice yüzsüzlüğü ele aldı.
haddini aşıyor bazen öyle laflar ediyor ki.. hakkımı nasıl ödeyecek bilemiyorum
ailesiyle konuştum olmadı beni suçladılar hep. daha ne yapayım bunlara bilmiyorum
çok şey bekliyorsun dünürlerden eşine bakolur mu öyle şey. hangi normal aile dünürü ameliyattayken arayıp sormayı bırak gezmeye eğlenmeye gidip boy boy videolar resimler atar .insanlık bu değil bence
ah yarabbim ya ne büyük haksızlık daha 9 aylık evlisin bence bidaha düşün derim..çocuğun oldumu annene ihtiyacın olucak ozaman dahada üzülür kahrolursun...bende dön bu yoldan...aile çok önemli çook...hiç bilmezdim evlenmeden önce aman aile önemli değil derdim ama en az kendi evliliğin kadar önemli aileler...Merhabalar ,
eşimin ailesiyle başından beri çok sorunlar tartışmalar yaşadım. ailelerin birbirleriyle tartışmaları olmadı ama kaynanam olayları bu noktaya getirdiği için bana kötülükler yapıp benim aileme laf ettiği için gerçek yüzünü ortaya çıkardı
suçlu oldukları halde kaynanam kayınpederim bir kez olsun ne annemi ne de babamı sormaz onlarla ilgili konu geçse bilerek konuyu değiştirirler. kaynanam ailemin benim evime gelmesinden de rahatsız olup eşimi dolduruyor.
ben eşimin ailesine eskisi gibi olmasa da yine de gidiyorum. fakat gel gelelim eşim türlü bahanelerle benim aileme gitmiyor (9 aylık evliyim neredeyse 2-3 aydır hiç gitmedi)
bir düğün davet kandil vs gibi bir şeyler olduğunda da beni yalnız bırakıyor gelmiyor. hem aileme hem çevreme mahcup ediyor. yakın zamanda ailem umreye gitti eşim aramadı bile onları yolcu etmeye de karşılamaya da gelmedi.
fakat o gelmediği için bende onun ailesine gitmeyince eşim kavga çıkarıyor kıyametler koparıyor sen gelinsin mecbursun gitmeye ben istersem gitmem diyor. bir iki hafta gitmesem kaynanam kapıya dayanıyor neden gelmiyorsun diye kavga çıkarıyor
bu haksızlığa tahammül edemiyorum artık kaynanamın bana onca kötülüğüne rağmen ben arada gidiyorum fakat eşim annesi onu doldurduğu için benim aileme tavır alıyor gitmiyor. üstelik kendi gitmeyince kimsenin çıtı çıkmıyor ben gitmeyince kavga gürültü
bu durum ailemi çok üzdüğü gibi beni de üzüyor. bu şekilde hayal etmemiştim ailem evime bile rahatça gelemiyor . ne yapmalıyım ?
Merhabalar ,
eşimin ailesiyle başından beri çok sorunlar tartışmalar yaşadım. ailelerin birbirleriyle tartışmaları olmadı ama kaynanam olayları bu noktaya getirdiği için bana kötülükler yapıp benim aileme laf ettiği için gerçek yüzünü ortaya çıkardı
suçlu oldukları halde kaynanam kayınpederim bir kez olsun ne annemi ne de babamı sormaz onlarla ilgili konu geçse bilerek konuyu değiştirirler. kaynanam ailemin benim evime gelmesinden de rahatsız olup eşimi dolduruyor.
ben eşimin ailesine eskisi gibi olmasa da yine de gidiyorum. fakat gel gelelim eşim türlü bahanelerle benim aileme gitmiyor (9 aylık evliyim neredeyse 2-3 aydır hiç gitmedi)
bir düğün davet kandil vs gibi bir şeyler olduğunda da beni yalnız bırakıyor gelmiyor. hem aileme hem çevreme mahcup ediyor. yakın zamanda ailem umreye gitti eşim aramadı bile onları yolcu etmeye de karşılamaya da gelmedi.
fakat o gelmediği için bende onun ailesine gitmeyince eşim kavga çıkarıyor kıyametler koparıyor sen gelinsin mecbursun gitmeye ben istersem gitmem diyor. bir iki hafta gitmesem kaynanam kapıya dayanıyor neden gelmiyorsun diye kavga çıkarıyor
bu haksızlığa tahammül edemiyorum artık kaynanamın bana onca kötülüğüne rağmen ben arada gidiyorum fakat eşim annesi onu doldurduğu için benim aileme tavır alıyor gitmiyor. üstelik kendi gitmeyince kimsenin çıtı çıkmıyor ben gitmeyince kavga gürültü
bu durum ailemi çok üzdüğü gibi beni de üzüyor. bu şekilde hayal etmemiştim ailem evime bile rahatça gelemiyor . ne yapmalıyım ?
ah
ah yarabbim ya ne büyük haksızlık daha 9 aylık evlisin bence bidaha düşün derim..çocuğun oldumu annene ihtiyacın olucak ozaman dahada üzülür kahrolursun...bende dön bu yoldan...aile çok önemli çook...hiç bilmezdim evlenmeden önce aman aile önemli değil derdim ama en az kendi evliliğin kadar önemli aileler...
evet aile çok önemli gerçekten de kaç kez şans verdim eşime ama hiç kıymetimi bilmediÇok üzgünüm ama eşin şu zihniyeti değiştirmediği sürece birşey yapamazsın.
Ancak yeni evlisin biraz zamana yayın derim.
Onunki aile seninkiler at kestanesi mi ? Her gittiğinde sen kavga çıkar? Özellikle kaynamaya cemkir. Senin yetiştirdigin evlat bu kadar olur diye.Merhabalar ,
Siz gene 9 ayın hatrına zamana bırakıp zaman gösterin.evet aile çok önemli gerçekten de kaç kez şans verdim eşime ama hiç kıymetimi bilmedi
çok yazık ediyor herşeyee
aynen öyle hatta benim ailem hayatta değilmiş gibi davranıyor hepsi eş kişisi de dahilOnunki aile seninkiler at kestanesi mi ? Her gittiğinde sen kavga çıkar? Özellikle kaynamaya cemkir. Senin yetiştirdigin evlat bu kadar olur diye.
evet ailem çok üzüldü kırıldı. annem yine de umreden ona hediye almış fakat gelmeyince vermedi tabiBenim ailem umreye giderken eşim aramayacak,gelmeyecek uğurlamaya.. bunun üstüne zaten o eş artık benim eşim olamaz üstüne bir de ben onun ailesine gitmedim diye kavga çıkaracak ha..
kimileri zamana bırak der ama bunlar zamanla tamamen düzelecek şeyler değil benceSiz gene 9 ayın hatrına zamana bırakıp zaman gösterin.
Kesinlikle didiklemeyin,mümkünse bahsini bile açmayın.
Muhakkak açacaktır size bir şekilde.
Ailenize de sabır göstermesini bunun için üzülmemelerini söyleyin.
2. üyelikten banlanmış. aynı şeyleri yazan başka biri vardı sen o musun 2. üyelikmi aldın dicektim, çemkirir diye vazgeçtim
belki yanılıyorumdur diye yapmadım ben, iyi yapmışsın. ilk üyeliğiyle açsa yine tepki alırım diye korktuysa demek aynı şeyleri 2. üyelikle yapıyo.sanki yapılan yorumlar farklı olcaköyle yazmadan direk 2. üyelik diye kib ledim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?