ailesine hiç değinmiyorum bile onlar hepten saygısız insanlar da neyseAma sizin aileniz adına üzüldüm yaşlı insanlar sizden bekledikleri bir güleryüz ne damat arıyor ne damadın ana babası çok onur kırıcı bir durum.
Benim böyle bi kızım ve böyle damadım olsa kırılırdım.
Yok ben gayet iyi anladım derdinizi, kavga gürültü çıkıyorsa bir sizi rahatsız etmez sanırım. Evde huzur istiyorsa eşiniz de özen göstermek zorunda tek taraflı olmaz diyorum.anlatamadım derdimi :) zaten zorla götüremez kimse.
gitmem dedim mi gitmiyorum zaten fakat evden kavga eksik olmuyor gitmeyince eşim çok kırıyor beni çok üzüyor.
daha önce tartışma çıktı zaten ailesine gereken cevabı da verdim ama hala laftan anlamıyorlar. eşimin gitmeyipte benim gitmemi istemesi ve gitmiyorum diye hayatı zehir etmeye çalışması beni çileden çıkarıyor
hayır düşünemiyor. dediği şey annesi zamanında çok üzülmüş benim yüzümden .... o yüzden de gitmeyecekmiş ne zaman isterse o zaman gidecekmiş.neden gitmiyomuş paşazade. ayrıca beyni yokmu annesinin dolduruşuna niye geliyo, mantıklı düşünemiyomu
Şu lafın üzerine bence evliliğinizi gözden geçirin.
hayır düşünemiyor. dediği şey annesi zamanında çok üzülmüş benim yüzümden .... o yüzden de gitmeyecekmiş ne zaman isterse o zaman
gidecekmiş.
evet böyle konuşunca tamam yapıcam bende gidicem diyor beni kandırıyor. hadi aileme gdelim haftasonu da sizinkilere gideriz diyor tamam diyorum gidiyorum onlara . fakat haftasonu gelince hoop bir bahaneyle kavga çıkartıyor ve ben gelmiyorum sen tek git diyorYok ben gayet iyi anladım derdinizi, kavga gürültü çıkıyorsa bir sizi rahatsız etmez sanırım. Evde huzur istiyorsa eşiniz de özen göstermek zorunda tek taraflı olmaz diyorum.
Şu an şiddete maruz kalıyorsunuz,onların istediği şeyi yapmayınca huzursuzluk çıkarıp sürekli kavga çıkarıyor demekki. İlla fiziksel şiddete maruz kalmanız gerekmiyor. Çekin karşınıza konuşun, sen istemediğin şeyleri yapmıyorsun ben problem çıkarmayacağım, ben de istemediğim şeyleri yapmak zorunda değilim sen de problem çıkarmayacaksın. Ha benden beklediğin şeyler varsa önce onları bir sen yap sonra ben iki katını zaten yaparım deyin.
bende öyle düşünüyorum.Şu lafın üzerine bence evliliğinizi gözden geçirin.
Çünkü eşinizin önceliği siz değil ailesi
Dilimin ucuna neler geldi de neyse yazmayayım...evet böyle konuşunca tamam yapıcam bende gidicem diyor beni kandırıyor. hadi aileme gdelim haftasonu da sizinkilere gideriz diyor tamam diyorum gidiyorum onlara . fakat haftasonu gelince hoop bir bahaneyle kavga çıkartıyor ve ben gelmiyorum sen tek git diyor
yani benimle resmen dalga geçiyor. tamam sende gitme banada karışma diyorum onu da kabul etmiyor o kadar saçma bir durum ki cinnet geçiricem bir gün
Eski eşimi gördüm resmen yazdıklarındaMerhabalar ,
eşimin ailesiyle başından beri çok sorunlar tartışmalar yaşadım. ailelerin birbirleriyle tartışmaları olmadı ama kaynanam olayları bu noktaya getirdiği için bana kötülükler yapıp benim aileme laf ettiği için gerçek yüzünü ortaya çıkardı
suçlu oldukları halde kaynanam kayınpederim bir kez olsun ne annemi ne de babamı sormaz onlarla ilgili konu geçse bilerek konuyu değiştirirler. kaynanam ailemin benim evime gelmesinden de rahatsız olup eşimi dolduruyor.
ben eşimin ailesine eskisi gibi olmasa da yine de gidiyorum. fakat gel gelelim eşim türlü bahanelerle benim aileme gitmiyor (9 aylık evliyim neredeyse 2-3 aydır hiç gitmedi)
bir düğün davet kandil vs gibi bir şeyler olduğunda da beni yalnız bırakıyor gelmiyor. hem aileme hem çevreme mahcup ediyor. yakın zamanda ailem umreye gitti eşim aramadı bile onları yolcu etmeye de karşılamaya da gelmedi.
fakat o gelmediği için bende onun ailesine gitmeyince eşim kavga çıkarıyor kıyametler koparıyor sen gelinsin mecbursun gitmeye ben istersem gitmem diyor. bir iki hafta gitmesem kaynanam kapıya dayanıyor neden gelmiyorsun diye kavga çıkarıyor
bu haksızlığa tahammül edemiyorum artık kaynanamın bana onca kötülüğüne rağmen ben arada gidiyorum fakat eşim annesi onu doldurduğu için benim aileme tavır alıyor gitmiyor. üstelik kendi gitmeyince kimsenin çıtı çıkmıyor ben gitmeyince kavga gürültü
bu durum ailemi çok üzdüğü gibi beni de üzüyor. bu şekilde hayal etmemiştim ailem evime bile rahatça gelemiyor . ne yapmalıyım ?
Niye siz şaklabanmısınız da ailesinin gönlünü eyleyeceksiniz ne münasebet!bende öyle düşünüyorum.
bir kere kavga esnasında bana 'annemin gönlü olacak ailemi seversen mutlu edersen bende anca o zaman senii mutlu ederim
2 demişti .tabi sonra sinirle söyledim dedi ama yersen
evetsenin eşininde elle tutulur hiç yanı yokmuş yahu...
diğer konunda yaptığım şişme kadın önerisini düşün bence sen..anasına giderken de koluna takar hem..
Bence o cinneti geçirin.evet böyle konuşunca tamam yapıcam bende gidicem diyor beni kandırıyor. hadi aileme gdelim haftasonu da sizinkilere gideriz diyor tamam diyorum gidiyorum onlara . fakat haftasonu gelince hoop bir bahaneyle kavga çıkartıyor ve ben gelmiyorum sen tek git diyor
yani benimle resmen dalga geçiyor. tamam sende gitme banada karışma diyorum onu da kabul etmiyor o kadar saçma bir durum ki cinnet geçiricem bir gün
malese f öyle işte kendimi ezdirmiyorum diye böyle deliriyor eşim dediklerini yapmıyorum diye iyice kuduruyorNiye siz şaklabanmısınız da ailesinin gönlünü eyleyeceksiniz ne münasebet!
Kocanız tabiri caizse "anasının gözü"
Ezdirmeyin kendinizi
biz hayatı paylaşmaktan ziyade annesinin etrafında dönüyoruz. dönmezsek sıkıntı başlıyorDilimin ucuna neler geldi de neyse yazmayayım...
Bir daha böyle söylerse ilk olarak benim ailemden başlıyoruz ziyarete,işine gelirse beni çocuk gibi kandıramazsın artık dersiniz.
Bu ne ya böyle evlilik mi olur düşman gibi haneye ben bunu yaptım sen yapmadın diye yazyorsunuz. Bu ne rekabet aranızdaki? Siz hayatı paylaştığınızdan emin misiniz?
evet hiç oturmadı hala evli olduğunu anlamış değil...Bence o cinneti geçirin.
Çok sinir oldum eşinize.
Çocuk da yapmayın bu adama.
Zira evliliğiniz hiç oturmamış.
Ve gitmeyin.
Dövecek mi?
Dövsün,bahaneniz olur vurup kapıyı çıkarsınız.
Hariçten gazel okumak gibi olmasın ama benim için bu evlilik ' evlilik' olmazdı...
Hay onun anasına....
malese f öyle işte kendimi ezdirmiyorum diye böyle deliriyor eşim dediklerini yapmıyorum diye iyice kuduruyor
bir gün bile beni anlamaya çalışmadı varsa yoksa annem diyo
Çok haklısınız.evet hiç oturmadı hala evli olduğunu anlamış değil...
işte öyle kavgalar ediyor ki bıktım artık bu durumdan
sen gelinsin mecbursun gitmeye ben istersem gitmem
Hay onun anasına....
Çok haklısınız.
Valla ciddi ciddi konuşun.
Madem siz de böyle kendini ezdirmeyen tiptesiniz.
Resti çekin.
Ya aileme geleceksin,adam olacaksın.
Ya da ben seninkilere adım atmıcam diye.
Sizi oyalamasına da izin vermeyin.
O akşam hrmen götürün.
Gelmiyorsa gitmeyin siz de,çirkinleşin olabildiğince.
Böyle insanlara saygı duyamıyorum,duyulmasın istiyorum......
iyice yüzsüzlüğü ele aldı.he oldu canım.
azıcık dişini göster. o benim aileme gelmezse bende onun ailesine gitmem. hastayım. işim var. başım ağrıyor. bahane mi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?