Eşim ve Aile

ailesine hiç değinmiyorum bile onlar hepten saygısız insanlar da neyse

evet annem umreden yine de eşime hediye getirmiş fakat karşılamaya bile gelmedi eşim. çok üzülüyorlar eşiminse umrunda değil sen benim aileme gideceksin diyor hala

neden gitmiyomuş paşazade. ayrıca beyni yokmu annesinin dolduruşuna niye geliyo, mantıklı düşünemiyomu

Yok ben gayet iyi anladım derdinizi, kavga gürültü çıkıyorsa bir sizi rahatsız etmez sanırım. Evde huzur istiyorsa eşiniz de özen göstermek zorunda tek taraflı olmaz diyorum.
Şu an şiddete maruz kalıyorsunuz,onların istediği şeyi yapmayınca huzursuzluk çıkarıp sürekli kavga çıkarıyor demekki. İlla fiziksel şiddete maruz kalmanız gerekmiyor. Çekin karşınıza konuşun, sen istemediğin şeyleri yapmıyorsun ben problem çıkarmayacağım, ben de istemediğim şeyleri yapmak zorunda değilim sen de problem çıkarmayacaksın. Ha benden beklediğin şeyler varsa önce onları bir sen yap sonra ben iki katını zaten yaparım deyin.

neden gitmiyomuş paşazade. ayrıca beyni yokmu annesinin dolduruşuna niye geliyo, mantıklı düşünemiyomu
hayır düşünemiyor. dediği şey annesi zamanında çok üzülmüş benim yüzümden .... o yüzden de gitmeyecekmiş ne zaman isterse o zaman gidecekmiş.

evet böyle konuşunca tamam yapıcam bende gidicem diyor beni kandırıyor. hadi aileme gdelim haftasonu da sizinkilere gideriz diyor tamam diyorum gidiyorum onlara . fakat haftasonu gelince hoop bir bahaneyle kavga çıkartıyor ve ben gelmiyorum sen tek git diyor

yani benimle resmen dalga geçiyor. tamam sende gitme banada karışma diyorum onu da kabul etmiyor o kadar saçma bir durum ki cinnet geçiricem bir gün

Şu lafın üzerine bence evliliğinizi gözden geçirin.
Çünkü eşinizin önceliği siz değil ailesi
bende öyle düşünüyorum.
bir kere kavga esnasında bana 'annemin gönlü olacak ailemi seversen mutlu edersen bende anca o zaman senii mutlu ederim ' demişti .tabi sonra sinirle söyledim dedi ama yersen

Dilimin ucuna neler geldi de neyse yazmayayım...
Bir daha böyle söylerse ilk olarak benim ailemden başlıyoruz ziyarete,işine gelirse beni çocuk gibi kandıramazsın artık dersiniz.
Bu ne ya böyle evlilik mi olur düşman gibi haneye ben bunu yaptım sen yapmadın diye yazyorsunuz. Bu ne rekabet aranızdaki? Siz hayatı paylaştığınızdan emin misiniz?

Eski eşimi gördüm resmen yazdıklarında

bende öyle düşünüyorum.
bir kere kavga esnasında bana 'annemin gönlü olacak ailemi seversen mutlu edersen bende anca o zaman senii mutlu ederim
2 demişti .tabi sonra sinirle söyledim dedi ama yersen
Niye siz şaklabanmısınız da ailesinin gönlünü eyleyeceksiniz ne münasebet!
Kocanız tabiri caizse "anasının gözü"
Ezdirmeyin kendinizi

Bence o cinneti geçirin.
Çok sinir oldum eşinize.
Çocuk da yapmayın bu adama.
Zira evliliğiniz hiç oturmamış.
Ve gitmeyin.
Dövecek mi?
Dövsün,bahaneniz olur vurup kapıyı çıkarsınız.
Hariçten gazel okumak gibi olmasın ama benim için bu evlilik ' evlilik' olmazdı...

Niye siz şaklabanmısınız da ailesinin gönlünü eyleyeceksiniz ne münasebet!
Kocanız tabiri caizse "anasının gözü"
Ezdirmeyin kendinizi
malese f öyle işte kendimi ezdirmiyorum diye böyle deliriyor eşim dediklerini yapmıyorum diye iyice kuduruyor

bir gün bile beni anlamaya çalışmadı varsa yoksa annem diyo

biz hayatı paylaşmaktan ziyade annesinin etrafında dönüyoruz. dönmezsek sıkıntı başlıyor

evet hiç oturmadı hala evli olduğunu anlamış değil...

işte öyle kavgalar ediyor ki bıktım artık bu durumdan

evet hiç oturmadı hala evli olduğunu anlamış değil...

işte öyle kavgalar ediyor ki bıktım artık bu durumdan
Çok haklısınız.
Valla ciddi ciddi konuşun.
Madem siz de böyle kendini ezdirmeyen tiptesiniz.
Resti çekin.
Ya aileme geleceksin,adam olacaksın.
Ya da ben seninkilere adım atmıcam diye.
Sizi oyalamasına da izin vermeyin.
O akşam hrmen götürün.
Gelmiyorsa gitmeyin siz de,çirkinleşin olabildiğince.
Böyle insanlara saygı duyamıyorum,duyulmasın istiyorum......

Hay onun anasına....
he oldu canım.
azıcık dişini göster. o benim aileme gelmezse bende onun ailesine gitmem. hastayım. işim var. başım ağrıyor. bahane mi yok.
iyice yüzsüzlüğü ele aldı.

haddini aşıyor bazen öyle laflar ediyor ki.. hakkımı nasıl ödeyecek bilemiyorum

ailesiyle konuştum olmadı beni suçladılar hep. daha ne yapayım bunlara bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…