Simdi canim anladigim kadaryla srn bu evliligi devam ettireceksin o zaman esinle beraber gidip baska ev tutun ha bu sirada kmsee görüşme birak o da gorusmesin istedigine küssun biraz kafanizi toplayin kendinize zaman tanıyın bu donemde cocuk dusunme sonra otur konus esinle once onun ailesini yemekle ağırla ama bak hemen degil zaman onemli 1 ay 3 ay neyse hic bir sey yokmus gibi davran snra kendi aileni cagir annen ne der bilemem tabi deArkadaşlar bilen bilir baba evinde durduktan 2 ay sonra kendi evime döndüm Görümcem yüzünden evliligim bitiyoe
Burdan okuyabilirsiniz şu anda eşimin ailesi görümcem annesi ve babasi benimle gorumcemi dövdüm diye konuşmuyor . Şimdi eşim annemle ben baba evine dondugumde tartışmislardi ne annem eşimi nede eşim annemi istemiyor konuşmuyorlar eşimin ailesiyle nasıl barisabilirim barismalimiyim böyle aile kopukluğu ile evlilik surermi çocuğum yok bana yardimci olun
Arkadaşlar bilen bilir baba evinde durduktan 2 ay sonra kendi evime döndüm Görümcem yüzünden evliligim bitiyoe
Burdan okuyabilirsiniz şu anda eşimin ailesi görümcem annesi ve babasi benimle gorumcemi dövdüm diye konuşmuyor . Şimdi eşim annemle ben baba evine dondugumde tartışmislardi ne annem eşimi nede eşim annemi istemiyor konuşmuyorlar eşimin ailesiyle nasıl barisabilirim barismalimiyim böyle aile kopukluğu ile evlilik surermi çocuğum yok bana yardimci olun
Neden dövdüğü konuyu okudunzmu?ikinizde barışmayın ailelerle ama görümce dövmek nedir umarım özür dilemişsinizdirkardeşimi eşim dediğim insan dövecek bende onunla mutlu mesut evliliğe devam edeceğim...biraz zor.ikinizde karşı tarafın ailelerini silin bir süre baktınız evlilik iyi gidiyor tüm olumsuz şartlara rağmen belki torundan sonra yumuşarlar.genelde çocuk olunca yumuşuyorlar.tabi sırf işler düzelsin diye çocuk yapmayın.eşinize evlilğinize yoğunlaşın bir süre.herkes kendi ailesini ayrı görsün.
okumadım ama görümce kendisi mi saldırmış?bana veya bir yakınıma fiziksel bir saldırı olmadığı sürece asla fiziksel şekilde karşılık vermem.çünkü haklıyken haksız olurum.bu nedenle ben yinede haklı bulmazdım.tabiki görümce dövmek için ortada bir neden olduğundan eminim.Neden dövdüğü konuyu okudunzmu?
Valla ben okuyunca çok sinirlendim görümceye
İlk kim saldırmış anlamadm ama laf sokmuşokumadım ama görümce kendisi mi saldırmış?bana veya bir yakınıma fiziksel bir saldırı olmadığı sürece asla fiziksel şekilde karşılık vermem.çünkü haklıyken haksız olurum.bu nedenle ben yinede haklı bulmazdım.tabiki görümce dövmek için ortada bir neden olduğundan eminim.
evet okumuşum ben bu konuyu ama tabi üye adı falan aklıma gelmedi.içerik görünce hatırladımİlk kim saldırmış anlamadm ama laf sokmuş
İlk sayfada etiket yapmış konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?