- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.972
- 598
okumadım ama görümce kendisi mi saldırmış?bana veya bir yakınıma fiziksel bir saldırı olmadığı sürece asla fiziksel şekilde karşılık vermem.çünkü haklıyken haksız olurum.bu nedenle ben yinede haklı bulmazdım.tabiki görümce dövmek için ortada bir neden olduğundan eminim.
Bende bendeeeeBenim görümceyide size gönderebilir miyim ?
Eve Nasıl döndün ?Arkadaşlar bilen bilir baba evinde durduktan 2 ay sonra kendi evime döndüm Görümcem yüzünden evliligim bitiyoe
Burdan okuyabilirsiniz şu anda eşimin ailesi görümcem annesi ve babasi benimle gorumcemi dövdüm diye konuşmuyor . Şimdi eşim annemle ben baba evine dondugumde tartışmislardi ne annem eşimi nede eşim annemi istemiyor konuşmuyorlar eşimin ailesiyle nasıl barisabilirim barismalimiyim böyle aile kopukluğu ile evlilik surermi çocuğum yok bana yardimci olun
Eline sağlık iyi yapmışsın bildirmişsin haddini bırak konuşan konulsun konuşmayan konuşmasın sen zaten bışanacam diye babanın evine gittin göze almışsın zaten bir kere madem şimdi bir arkadaşınız eşinle eşin bir daha böyle bir şey yaşatmamak için uğraşsın onlarda abilerini oğullarını düşünüyorlarsa sana iyi olsunlar insanları alttan almakla da bir şeye varamıyorsun kiArkadaşlar görümce mı keyfim den dovmedin anneme bana hakaret küfür edince bide abim senden bisanicaj diyince lak diye daldım evet hata yaptım ama canımistedi de diye de dovnedin
valla eski konularınızdaki olaylar yaşandıktan sonra nasıl 2 aylık evlilikte o hale gelindi, o kadar yüz göz olundu, birbirinizin yüzüne nasıl baktınız sonra şaşırdım.eğer çok aşığız evli kalıcaz diyorsanız da tek yolu o aile apartmanından taşınmanız, her iki aileden de bağımsız uzakta bir ev bulmanız ve bir süre her iki aileyleyle de birbirinizi muhattap etmemeniz.Arkadaşlar bilen bilir baba evinde durduktan 2 ay sonra kendi evime döndüm Görümcem yüzünden evliligim bitiyoe
Burdan okuyabilirsiniz şu anda eşimin ailesi görümcem annesi ve babasi benimle gorumcemi dövdüm diye konuşmuyor . Şimdi eşim annemle ben baba evine dondugumde tartışmislardi ne annem eşimi nede eşim annemi istemiyor konuşmuyorlar eşimin ailesiyle nasıl barisabilirim barismalimiyim böyle aile kopukluğu ile evlilik surermi çocuğum yok bana yardimci olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?