• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve ailem

Yani önemi var mi sizce nicin gelmediğinin sonuçta gelmedi esimin vicdansiz yönünü bu şekilde göstermesi beni cok üzdü çocuğumun boyle bir babayı örnek alacak olmasi beni cok üzüyor bunu atlatamyacagimi düşünüyorum

Bence önemi var. Cunku o da insan. Sebepleri belki kendince cok büyük. Ve belki de yaptıginin sizin nezdinizde ne kadar buyuk yanlis oldugunu idrak edemiyor. Ayrıca konuşmadan da sorunlar kendiliginden hallolmaz değil mi?

Ote yandan atlatamayacağım diye birşey yok. Bunu ilk kez yazıyorum belki bir daha ya yazarim ya yazmam. Esim, aldatma tesebbusunde bulunmustu ben hamileyken. Kesinlikle yaptigi korkunctu. Hiç bir zaman onu hakli çıkarmayacağım. Ama sonra yillarca cabaladi. Hani Allah zinaya 'yaklaşmayın' diyor. O yaptığı hareketin zinaya yaklasmak oldugunu idrak edememis. Inanin edememis. Kendisine cok ceki duzen verdi. Hep bir kez yapan bir daha kendini alamaz dediler ama inanin bana uzerinden dort yil geçti. Aklimiza gelmiyor. Ancak atlatamam unutamam diyen birileri konusunca aklima geliyor. Eger gerçekten esiniz sizi seviyorsa ve cabaliyorsa ama gerçekten buna caba gosterirse ve siz de oyle. Atlatilmayacak sey yok

Merhaba arkadaşlar, ailem şehir dışından geldi be eşim eve gelmedi, ondan önce bir konu yüzünden eşimle konuşmuyorduk ama ben söyledim yine de ailemin geleceğini ama gelmedi, ben ailesiyle konuşmuyorum cok büyük sorunlar yaşadık hatırlamak istemeyecek kadar kötü şeyler yaşadım ve uzak durma karari aldım ama benim ailem gerçekten eşime karşı çok iyiler hic kalbini kırmadilar eşimin yaptığı bana cok ağır geldi boşanmayi bile düşünüyorum çünkü bunu yıllar önce birkac kere daha yaptı ama artik görmezden gelemiyorum kendimi cok degersiz hissediyorum.

Zor bi durum üzüldüm gerçekten. Misilleme yapıyor aklınca ama durum aynı değil. Sizin ailenizin eşinize hiç bir yanlışı olmamış sonuçta.

Back