- 18 Mart 2018
- 610
- 950
- 103
- 35
Yani önemi var mi sizce nicin gelmediğinin sonuçta gelmedi esimin vicdansiz yönünü bu şekilde göstermesi beni cok üzdü çocuğumun boyle bir babayı örnek alacak olmasi beni cok üzüyor bunu atlatamyacagimi düşünüyorum
Bence önemi var. Cunku o da insan. Sebepleri belki kendince cok büyük. Ve belki de yaptıginin sizin nezdinizde ne kadar buyuk yanlis oldugunu idrak edemiyor. Ayrıca konuşmadan da sorunlar kendiliginden hallolmaz değil mi?
Ote yandan atlatamayacağım diye birşey yok. Bunu ilk kez yazıyorum belki bir daha ya yazarim ya yazmam. Esim, aldatma tesebbusunde bulunmustu ben hamileyken. Kesinlikle yaptigi korkunctu. Hiç bir zaman onu hakli çıkarmayacağım. Ama sonra yillarca cabaladi. Hani Allah zinaya 'yaklaşmayın' diyor. O yaptığı hareketin zinaya yaklasmak oldugunu idrak edememis. Inanin edememis. Kendisine cok ceki duzen verdi. Hep bir kez yapan bir daha kendini alamaz dediler ama inanin bana uzerinden dort yil geçti. Aklimiza gelmiyor. Ancak atlatamam unutamam diyen birileri konusunca aklima geliyor. Eger gerçekten esiniz sizi seviyorsa ve cabaliyorsa ama gerçekten buna caba gosterirse ve siz de oyle. Atlatilmayacak sey yok