• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve ailem

Siz eşinizle neden tartıştınız. Ailenizden bağımsız olarak bu tartışmanın sonucu da olabilir.

Bu arada ailelere tartışmaların belli edilmesi çok çocukça geliyor bana. Hiç olgun bir davranış değil.

Sizi daha iyi anlayabilmek için eski yarıda bıraktığınız konunuzu okudum. Başlarda anlattığınız şekilde ise kesinlikle haklısınız, eşinizin size ve ailenize kesinlikle trip atma hakkı yok.
Eşinizin yaptığı büyük terbiyesizlik ama bir insanın kişiliği tam oturmamışsa maalesef böyle oluyor.

Bahane olsun diye demedim hanımefendi sadece çok yönlü bilgi verip o şekilde fikirlerinizi belirtirsiniz diye düşündüm
Çocuk hep bahanedir hanım efendi. Siz çocuk var diyorsanız boşanmayacaksınız belli ki. O yüzdem bizim verdiğimiz tavsiyeler işinize yaramaz :KK66:

Çocuk mu bu adam? Yetişkinlerdeki bu şekilde küsme huyunu anlayamıyorum. Resti çekin. Ailenize yazık gerçekten. Aklınca misilleme mi yapıyor? İmkanınız varsa ailenizle dönün siz de.

Haklı ya da haksiz diye bir şey olamaz esimin ailesi olduğu için o bunlara her şeyi yapma hakki vermez, sizin esinizin ailesi gelip size agza alınmayacak küfürler etse yemeyip bir de üzerinize yürüse olsun eşimin ailesi deyip hayatınıza hiçbir şey olmamış gibi devam mi edeceksiniz pes yani biz sirf kadın olduğumuz için hatta insan olduğumuz icin değerliyiz yapmayın bu düşünce tarzini bir kadın olarak dile getiriyorsaniz gerçekten yazık

Yani haksızmı adam?
Benim eşim benim ailemle görüşmese-haklı yada haksız ne sebeble olduğu önemli değil, bende onun ailesiyle arama dağlar koyarım. Nekadar iyi oldukları, daha önce sorun yaşamamış olmamın hiç bir önemi olmaz.
Haklı ya da haksiz diye bir şey olamaz esimin ailesi olduğu için o bunlara her şeyi yapma hakki vermez, sizin esinizin ailesi gelip size agza alınmayacak küfürler etse yemeyip bir de üzerinize yürüse olsun eşimin ailesi deyip hayatınıza hiçbir şey olmamış gibi devam mi edeceksiniz pes yani biz sirf kadın olduğumuz için hatta insan olduğumuz icin değerliyiz yapmayın bu düşünce tarzini bir kadın olarak dile getiriyorsaniz gerçekten yazık

Eşimin ailesi bana ağza alınmayak hakaretler edecek olsaydı onlar artık eski eşim ve ailesi olurdu.
Kadın olarak kendime okadar değer veririmki, eşmiş çocukmuş dinlemem. Bana yapılan saygısızlığı affetmem. Sizede tavsiye ederim.

Eşimin ailesi bana ağza alınmayak hakaretler edecek olsaydı onlar artık eski eşim ve ailesi olurdu.
Kadın olarak kendime okadar değer veririmki, eşmiş çocukmuş dinlemem. Bana yapılan saygısızlığı affetmem. Sizede tavsiye ederim.
Peki size kolaylıklar dilerim.

Siz eşinizle neden tartıştınız. Ailenizden bağımsız olarak bu tartışmanın sonucu da olabilir.

Bu arada ailelere tartışmaların belli edilmesi çok çocukça geliyor bana. Hiç olgun bir davranış değil.
Tartışmamizin ailemle ilgisi yoktu nedeni misilleme yapmak

Boşanmayacak ki 😌

Peki size kolaylıklar dilerim.
Asıl ben size kolaylıklar dilerim.
Az önce kadındı, insandı değerdi diyordunuz? Noldu?
Hepsi boş lafmıydı? Size saygısı olmayan bir eş ve eş ailesi var karşınızda, bu nasıl kendinize değer vermektir?
Ha doğru, çocuğunuz vardı dimi. Doğru ya, hatırladım. Yersennn

Boşanmayacak ki 😌
Tabiki boşanmayacak, hepimiz biliyoruz bunu.
Zaten boşanıp, boşanmaması beni ilgilendirmezde
Hani kadın ve insan olarak değerden bahsediyordu ya oraya takıldım ben.
Hani insan olarak çok değerliydi, ozaman kendine hakaret eden birine ve onun ailesine nasıl katlanır bir insan, orayı çözemedim ben.

Hani insan olarak çok değerliydi, ozaman kendine hakaret eden birine ve onun ailesine nasıl katlanır bir insan, orayı çözemedim ben.
İşte çocuk var deyip bahane ediyor. Eşinin de çocuk olduğu için boşanmaya yanaşmayacağını düşünüyor. Hani şunu dese ona iyi bir ders vermek istiyorum anlarımç beylik laflar edip sonra da böyle söylemesi dalga geçer gibi

Tartışmamizin ailemle ilgisi yoktu nedeni misilleme yapmak
Sizinle tartıştığı için de gelmemiş olabilir diyorum
Daha açık yazayım. Ailenizin gelip gelmemesi değil ya da bnmkilere küs bede öc alayım değil.

Hatunla kavgalıyım. Eve gitmek istemiyorum. Bu.

Yani haksızmı adam?
Benim eşim benim ailemle görüşmese-haklı yada haksız ne sebeble olduğu önemli değil, bende onun ailesiyle arama dağlar koyarım. Nekadar iyi oldukları, daha önce sorun yaşamamış olmamın hiç bir önemi olmaz.
Sapla samanı birbirine karıştırmak olur bu durum ama .

Siz "adama' hak verdiniz ya bence hak vermeye devam edin ilerisi sizi aşar boşanmam ya da bosanmamam sizi okadar ilgilendirmis ki üşenmeyip hic tanımadığınız birine yorum yapmışsınız üstüne yorum üstüne yorum yapmışsınız bence siz mükemmel bir kadın insan olarak kafanızı benim konuma yormayın

Siz "adama' hak verdiniz ya bence hak vermeye devam edin ilerisi sizi aşar boşanmam ya da bosanmamam sizi okadar ilgilendirmis ki üşenmeyip hic tanımadığınız birine yorum yapmışsınız üstüne yorum üstüne yorum yapmışsınız bence siz mükemmel bir kadın insan olarak kafanızı benim konuma yormayın
Mesajımda erkeğe hak verdiğim yazmıyor. Böyle adamı boşamanız lazım diyorum. Anlayabiliyor musunuz ne dediğimi 😌

Back
X