Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok tatlım ben kendime değer veriyorum![]()
Hic suphem yokYok tatlım ben kendime değer veriyorum![]()
Mesajımda erkeğe hak verdiğim yazmıyor. Böyle adamı boşamanız lazım diyorum. Anlayabiliyor musunuz ne dediğimi![]()
Şımartıyorsunuz beni çifter çifter alıntılarlaHic suphem yok
Evet anlamak istemiyorum siz iyisi mi yorum yapmayın bana ihtiyacim yok sizin değersiz yorumlarınıza çünkü ben anlamak istememeye devam edeceğim siz yazdikcaMesajımda erkeğe hak verdiğim yazmıyor. Böyle adamı boşamanız lazım diyorum. Anlayabiliyor musunuz ne dediğimi![]()
Bence sizin kafanız karışıkSiz ilk yorumunuza bakar mısınız bence siz ne yazdığınıiz bilmiyorsunuz kafanız karışmış ya da benimle cevap vermek yarışına girmekten iyice sacmalamissiniz
Evet haklisinizSiz onun ailesi ile gorusmuyorsunuz diye misilleme yapmis aklinca, araniz da bozukmus adama gün doğmus resmen. Yaptigi sey, her seyden once size saygisizlik. Esiniz eve gelmediğinde, ailenize duydugunuz mahcubiyeti anlayabiliyorum. Bana kalirsa su surecte siz ailenize odaklanin. Onlarla guzel vakit gecirmeye calisin ve esinizi umursamayin. İster gelsin, ister gelmesin. Aileniz gittikten sonra net bir sekilde tavrinizi ortaya koyarsiniz.
Neden uzatarak gereksiz tartışmaya giriyorsunuz?
Konu açmışsınız millet fikrini yazıyor işte.
Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz önemli olan bu.
Yani önemi var mi sizce nicin gelmediğinin sonuçta gelmedi esimin vicdansiz yönünü bu şekilde göstermesi beni cok üzdü çocuğumun boyle bir babayı örnek alacak olmasi beni cok üzüyor bunu atlatamyacagimi düşünüyorumBosanmaya karar veren kisi genelde buraya yazmaz bence. Ya da boşanmaya karar verdim surec nasil diye sorar.
Bosanmayacaksaniz, su an ailenize de kendinize de gunleri zehir etmeyin. Aileniz gittikten sonra eve geldiginde sakince oturun ve konusun. Sakince olmasi önemli. Çünkü haklıyken haksiz duruma dusurmeyin kendinizi.
Soyledigi cevaba gore yol alirsiniz. Inat mi etti yoksa zaten kavgali oldugunuz icin mi gelmedi. Bunun cevaplarini o verecek. Akli basinda birine benziyorsunuz. Verdigi cevaba gore yolunuzu cizersiniz.
Konusma sekli tavri da zaten kendini ele verir. Eger ailenizle alakali olmayip da ikiniz arasindaki gerginlikten dolayi eve gelmediyse ailenize ayip ettigini, aranizdaki meseleye disaridan birilerinin dahil olmasinin uygun olmadığını anlatırsınız. Geri adim atarsa ailenizden ozur dilemesini istersiniz vs vs vs uzar gider ihtimallere gore
Tek derduniz bosatmak miBoşanmayacak ki![]()
Sitede her boşattığımızdan pirim alıyoruz bilmiyor musunuzTek derduniz bosatmak mi
Bakın hepimiz sizi anlamaya çalışıyoruz ve çoğunluk size hak vermiş zaten. Şahsen ben eve birkaç defa gelmeyerek beni cezalandırmaya çalışan biriyle devam etmeyi defalarca düşünürdüm. Hatta istemezdim.Yani önemi var mi sizce nicin gelmediğinin sonuçta gelmedi esimin vicdansiz yönünü bu şekilde göstermesi beni cok üzdü çocuğumun boyle bir babayı örnek alacak olmasi beni cok üzüyor bunu atlatamyacagimi düşünüyorum
Bence aile büyüğünüz bu konuda aracı olmalı, benim de başıma benzer bişey gelmişti, babama saygı duydukları için onu dinliyorlar ancak annem bir fikrini söylese eşim kiyametleri koparır.Merhaba arkadaşlar, ailem şehir dışından geldi be eşim eve gelmedi, ondan önce bir konu yüzünden eşimle konuşmuyorduk ama ben söyledim yine de ailemin geleceğini ama gelmedi, ben ailesiyle konuşmuyorum cok büyük sorunlar yaşadık hatırlamak istemeyecek kadar kötü şeyler yaşadım ve uzak durma karari aldım ama benim ailem gerçekten eşime karşı çok iyiler hic kalbini kırmadilar eşimin yaptığı bana cok ağır geldi boşanmayi bile düşünüyorum çünkü bunu yıllar önce birkac kere daha yaptı ama artik görmezden gelemiyorum kendimi cok degersiz hissediyorum.