• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve ailem

Küçük çocuklar gibi davranmanın manası yok . Oturun konuşun . Gerekirse ortak karar verip boşanın . Ama aileleri karıştırmayın kendi mevzunuza . Yetişkin gibi davranın .

Siz onun ailesi ile gorusmuyorsunuz diye misilleme yapmis aklinca, araniz da bozukmus adama gün doğmus resmen. Yaptigi sey, her seyden once size saygisizlik. Esiniz eve gelmediğinde, ailenize duydugunuz mahcubiyeti anlayabiliyorum. Bana kalirsa su surecte siz ailenize odaklanin. Onlarla guzel vakit gecirmeye calisin ve esinizi umursamayin. İster gelsin, ister gelmesin. Aileniz gittikten sonra net bir sekilde tavrinizi ortaya koyarsiniz.

Mesajımda erkeğe hak verdiğim yazmıyor. Böyle adamı boşamanız lazım diyorum. Anlayabiliyor musunuz ne dediğimi 😌
Evet anlamak istemiyorum siz iyisi mi yorum yapmayın bana ihtiyacim yok sizin değersiz yorumlarınıza çünkü ben anlamak istememeye devam edeceğim siz yazdikca

Siz ilk yorumunuza bakar mısınız bence siz ne yazdığınıiz bilmiyorsunuz kafanız karışmış ya da benimle cevap vermek yarışına girmekten iyice sacmalamissiniz
Bence sizin kafanız karışık
Kime ne yazdığınız, kimi altıntıladığınız bile belli değil.
Haksızda değilsiniz, size yapılan saygısızlığa siz alışgın olsanızda ailenizin buna şahit olması sizi oldukça üzmüş olmalı. Eşten değer görmemek ciddi sorun olurdu benim için de. Neyse, umarım çözersiniz sorunlarınızı. İyi akşamlar.

Neden uzatarak gereksiz tartışmaya giriyorsunuz?
Konu açmışsınız millet fikrini yazıyor işte.

Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz önemli olan bu.

Siz onun ailesi ile gorusmuyorsunuz diye misilleme yapmis aklinca, araniz da bozukmus adama gün doğmus resmen. Yaptigi sey, her seyden once size saygisizlik. Esiniz eve gelmediğinde, ailenize duydugunuz mahcubiyeti anlayabiliyorum. Bana kalirsa su surecte siz ailenize odaklanin. Onlarla guzel vakit gecirmeye calisin ve esinizi umursamayin. İster gelsin, ister gelmesin. Aileniz gittikten sonra net bir sekilde tavrinizi ortaya koyarsiniz.
Evet haklisiniz

Bosanmaya karar veren kisi genelde buraya yazmaz bence. Ya da boşanmaya karar verdim surec nasil diye sorar.

Bosanmayacaksaniz, su an ailenize de kendinize de gunleri zehir etmeyin. Aileniz gittikten sonra eve geldiginde sakince oturun ve konusun. Sakince olmasi önemli. Çünkü haklıyken haksiz duruma dusurmeyin kendinizi.

Soyledigi cevaba gore yol alirsiniz. Inat mi etti yoksa zaten kavgali oldugunuz icin mi gelmedi. Bunun cevaplarini o verecek. Akli basinda birine benziyorsunuz. Verdigi cevaba gore yolunuzu cizersiniz.

Konusma sekli tavri da zaten kendini ele verir. Eger ailenizle alakali olmayip da ikiniz arasindaki gerginlikten dolayi eve gelmediyse ailenize ayip ettigini, aranizdaki meseleye disaridan birilerinin dahil olmasinin uygun olmadığını anlatırsınız. Geri adim atarsa ailenizden ozur dilemesini istersiniz vs vs vs uzar gider ihtimallere gore

niye kızıp durdunuz yazılanlarla anlamadım.
adam sizi önemsemiyor ailenizin karşısında sizi düşürdüğü durumu umursamıyor çünkü size değer vermiyor. değer verse size küfür edip üstünüze yürüyen insanlarla görüşmezdi. o da sizin gibi çocuk için evliliği devam ettiriyor demek ki.

Yani olay cok sıcak olduğu için su an gerçekten sinirliyim eşime karşı bir süre görüşmeme karari aldim eşimle ailem gitti esime de söyledim ailem konuyu uzatmami beni görmeye geldiklerini söylediler belli etme diler ama ben biliyorum ki içten içe cok üzüldüler

Bosanmaya karar veren kisi genelde buraya yazmaz bence. Ya da boşanmaya karar verdim surec nasil diye sorar.

Bosanmayacaksaniz, su an ailenize de kendinize de gunleri zehir etmeyin. Aileniz gittikten sonra eve geldiginde sakince oturun ve konusun. Sakince olmasi önemli. Çünkü haklıyken haksiz duruma dusurmeyin kendinizi.

Soyledigi cevaba gore yol alirsiniz. Inat mi etti yoksa zaten kavgali oldugunuz icin mi gelmedi. Bunun cevaplarini o verecek. Akli basinda birine benziyorsunuz. Verdigi cevaba gore yolunuzu cizersiniz.

Konusma sekli tavri da zaten kendini ele verir. Eger ailenizle alakali olmayip da ikiniz arasindaki gerginlikten dolayi eve gelmediyse ailenize ayip ettigini, aranizdaki meseleye disaridan birilerinin dahil olmasinin uygun olmadığını anlatırsınız. Geri adim atarsa ailenizden ozur dilemesini istersiniz vs vs vs uzar gider ihtimallere gore
Yani önemi var mi sizce nicin gelmediğinin sonuçta gelmedi esimin vicdansiz yönünü bu şekilde göstermesi beni cok üzdü çocuğumun boyle bir babayı örnek alacak olmasi beni cok üzüyor bunu atlatamyacagimi düşünüyorum

Tek derduniz bosatmak mi
Sitede her boşattığımızdan pirim alıyoruz bilmiyor musunuz 😌
Boşanmayı düşünüyorum diye kendi yazmış. Kaldı ki boşanmayı düşünene kadar sorunu çözmeye odaklanması lazım.

Yani önemi var mi sizce nicin gelmediğinin sonuçta gelmedi esimin vicdansiz yönünü bu şekilde göstermesi beni cok üzdü çocuğumun boyle bir babayı örnek alacak olmasi beni cok üzüyor bunu atlatamyacagimi düşünüyorum
Bakın hepimiz sizi anlamaya çalışıyoruz ve çoğunluk size hak vermiş zaten. Şahsen ben eve birkaç defa gelmeyerek beni cezalandırmaya çalışan biriyle devam etmeyi defalarca düşünürdüm. Hatta istemezdim.
Siz hem üzüldüğünüzü atlatamayacağınızı yazıyorsunuz hem de boşanın o zaman diyenlere kızıyorsunuz. Gerginlik burada başlıyor. Kimse kimsenin yuvası dağılsın istemez, ama söylediklerinize göre eşiniz bir yuvası var gibi davranmıyor ve siz bu durumdan çok etkileniyorsunu. Durum bu.
Yazanlar diyor ki ya size bunu yapmasına izin vermeyin bir çözümünü bulun ya da hallolmayacaksa boşanın.
Üzgün olduğunuz için hassassınız çok iyi anlıyorum. Ama burada kararı verecek olan sizsiniz, kimse kolunuzdan tutup zorla bir şey yaptırmayacak. Keşke musmutlu bir evliliğiniz olsa her şey düzelse, şahsen bunu herkes için canı gönülden isterim.

Merhaba arkadaşlar, ailem şehir dışından geldi be eşim eve gelmedi, ondan önce bir konu yüzünden eşimle konuşmuyorduk ama ben söyledim yine de ailemin geleceğini ama gelmedi, ben ailesiyle konuşmuyorum cok büyük sorunlar yaşadık hatırlamak istemeyecek kadar kötü şeyler yaşadım ve uzak durma karari aldım ama benim ailem gerçekten eşime karşı çok iyiler hic kalbini kırmadilar eşimin yaptığı bana cok ağır geldi boşanmayi bile düşünüyorum çünkü bunu yıllar önce birkac kere daha yaptı ama artik görmezden gelemiyorum kendimi cok degersiz hissediyorum.
Bence aile büyüğünüz bu konuda aracı olmalı, benim de başıma benzer bişey gelmişti, babama saygı duydukları için onu dinliyorlar ancak annem bir fikrini söylese eşim kiyametleri koparır.

Bak ben de zamanında böyle saygısızlıklar gördüm. Eşim de ailesine hiç ses etmediği gibi hep bana tavır yaptı. Boşanmayı hiç düşünmedim. Ailesi yüzünden boşanmayı hiç kabullenemezdim. O kafadaydım.
Sonra ne mi oldu? Kayınvalidem eltimle çok büyük sorunlr yaşadı. Çok nankörlik gördü. Çünkü maddi manevi hep onları düşünürdü. Ondan sonra bana ses etmedi bir daha hiç. Şimdi hiç sorunumuz yok. Ama ben şimdi çok pişmanım zamanında yapmam gerekeni yapmadım. O yapılanları hiç unutamıyorum.

Siz onun ailesi ile görüşüyor musunuz?
Tahminime gore size onun ailesi ile görüsmuyorsunuz ki o da intikam almış iste.
Burada herkes eşinizi suçlamış da herkes karşılık peşinde.
Ailesi ne olursa olsun onla görüşmeyen kadinin eşi de kadının ailesi ile görüşmüyor.
Benim ailem haksız esim haklı ben objektif olayım diyen erkek az.

Back
X