bence anneler bagirir : ) normaldir oalabilir keske sen onu arasaydin insan annesine kizgin olabilir fakat abartmamali gerci ccocuklar hep naz yapar.. arasdaydin deseydin tatli bir dilde kirgin oldugunu.. esinde diye bilir kizida aramada ben niye o zaman arim edim ayni yaptigi gibi.. ama seninle annenin arasindaki ilikis farkli bi kere sende annesin aynisini senn cocgun sana yapsa sen nasil olurdun diye dusun : ) annende hatasini anlamis zaten : ) bi kere esin bana göre olgun davranmiyor.. hakki yok buna seni iki arada birakmaya ...senin konusman gerek onunla diceksin ki herkes hata yapar sen haklisin de ama onlarida idare etcez de senin aklina gir ... ama 35 yasinda onun babasi ona hicmi bagirmioinsan kac olursa olsun anne babanin gozunde hep cocuk bence abartmasin bu kadar ancak sen ikna ede bilirsin onu altdan al canim de banada bagidri sasirdim de iyi gününe denk gelemistir de yaparsin sen üzülme bu kadar cok : ) gecer elbet oda gurur yapmis cok.. bence aralari düzeldiginde tatli bir dilde diye bilir biraz kirgin oldugunu.. insanlar idarece olmak zorunda yoksa hic birsey yürümez bence gecer biraz zaman
Hiç biriniz şuç kabul etmeseniz de Hepiniz de suçlusunuz Bence....
işte asıl sebep geçmişe dayalı eşimin babası yok o çok küçükken (6) yaşındayken vefat etmiş..insanlara karşı heleki büyüklerinekarşı davranış bozukluğu var..ben nedesem ne etsem düzelmiyor..diyorum baban başında olsaydı sen böyle olmazdın çünkü kayınvalidem affedici oğlu ona bağırsa kızsa afferder hemen..işte bu yuzden böyle..eğer kayınvalidm affetmese kızsa kırılsa tekrarı olmaz yapmaz.oda kendi ailesi gbi zannediyo benım ailemide..defalrca anltamya çalştım ama anlamıyor anlamak istemiyr.
iletişim eksikliği.anlamadığım konu annenize işi olup olmadığını sormadan ve kaçta döneceğinizi söylemeden çocuğu götürüp bıraktınız mı?birde o kadar saat aramadınız.yani ben 2saatliğine bile bırakacak olsam nezaketen ararım uslu duruyormu bir problem var mı erken geleyimmi die.
anneniz sizi düğünde biliyor bekliyor siz gelmiyorsunuz ve haklı olarak sinirleniyor.eşinizde koca kadına yazıklar olsun diyor hiç hoş değil.siizn çocuğunuza o kadar saat bakmış bakmak zorundada değil.eşiniz ayıp etmiş.sizde öyle...
babanızda haklı olarak sinirlenmiş.insanlara kendi evinde hem zamanlarından çalıyorsunuz üstünede yinede teşekkür ederiz demek yerine yazıklar olsun deniyor hemde damat tarafından.
bayramda ve mevlüttede gitmiyorsunuz.
bence hepsi siizn hatanız.en yakın zamanda gönüllerini alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?