Kimseye muhtaç değiliz hiç bişey getirme istemiyorum diyoEşiniz neden evden bir şey getirmenizi istemiyor?
Kimseye muhtac degilseniz neden onun ailesiyle birlikte yasiyormussunuz acaba.Kimseye muhtaç değiliz hiç bişey getirme istemiyorum diyo
Bana sanki adamin ailesi doldurmus gibi geldi nedense hani vardir oyle kv deler (oglum onlardan gelen birseyi yeme icme mazallah okuturlar)ogutlenmis sanki oyle geldi bana..yoksa niye istemesinki cok sacma..Eşiniz neden evden bir şey getirmenizi istemiyor?
+1Eşiniz öküzün tekiymiş, ne gerek var poşetten çıkartıp geri vermeye? Evden çıkınca atsaydınız çöpe! Resmen ipleri germek için bahane aramış. Allah bilir kendi anasıgil fişekliyordur sakın ordan birşey getirip yemeyin büyü yaparlar bilmemne diye.
Biz evlendikten sonra annemler bize gelicekti. Eşim onları almaya gidicekti ama umursamadigi için evden geç çıktı ve telefonla aramış babamda yola çıktıklarını söylemiş Eşim telefonu kapatmadan annem arkadan söylenmiş galibaCok uzuldum canim gercekten esle aile arasinda kalmak cok zor..ama benim anlayamadigim bisey var annenle aralarinda ne gecti ki esinin?birden biremi boyle tavir aldi esin cok tuhaf?
Evet bende bilerek annemin damarina bastigini düşünüyorumEşiniz öküzün tekiymiş, ne gerek var poşetten çıkartıp geri vermeye? Evden çıkınca atsaydınız çöpe! Resmen ipleri germek için bahane aramış. Allah bilir kendi anasıgil fişekliyordur sakın ordan birşey getirip yemeyin büyü yaparlar bilmemne diye.
Yahu bu kötü niyettir bence. Değil eşim annem arkadaşlarımın, sevgilimin ailesine bile yaptığı yöresel şeylerden gönderir Mutlu oluruz. Onlardan gelirse de aynı şekilde Mutlu oluruz. Ne kadar kompleksli biri.Kimseye muhtaç değiliz hiç bişey getirme istemiyorum diyo
Biz evlenirken de bi takım sorunlar olmuştu ve bende aileme karşı durmustumkonunun öncesinde kavga var sanırım
Ama ne kadar ayıp ben olsam çok üzülürdüm.Bana sanki adamin ailesi doldurmus gibi geldi nedense hani vardir oyle kv deler (oglum onlardan gelen birseyi yeme icme mazallah okuturlar)ogutlenmis sanki oyle geldi bana..yoksa niye istemesinki cok sacma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?