eşim ve ailem

menekse21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
94
26
3
Merhaba hanımlar fikirlerinize ihtiyacım var
Eşim ve ailemin arası biz evlenene kadar gayet iyiydi. Bütün skintilar evlendikten sonra başladı. Eşimle ortaokuldan beri arkadaştık sevgili olmadığımız süre icindede evimize gelip gidiyordu. 5 yıl sevgililikten sonra ben üniversiteyi bitirince evlendik. Şuan için eşimin ailesi ile birlikte oturuyoruz. Eşimin ailesi bayramda memlekete gitti. Esimde oğlumla beni annemlere bıraktı. 2 gün kaldık. Ne olduysa dönüşte esim bizi almaya geldiğinde oldu. Annem mantı açmıştı goturmem için birazda bana verdi. Eşim annemlerden hiç bişey getirmemi istemiyo daha öncede söylemişti ama ben annemi kırmak istemedim ve esim istemiyo diyemedim. Eşim posete bakıp mantiyi görünce çıkarıp anneme verdi istemiyorum diye annemde sen yemezsen kızım yer götür dedi. Eşim almamakta ısrar edince annem sinirlendi ve Allah belanı versin dedi Ben hiç bişey diyemedim esim geri dönüp bişeyler söyleyince annemde defol git dedi. Esimde bi daha sakin benim kapima gelmeyin dedi. Eve geldik ve bir sürü kavga ettik. Eşim bi daha ailemle görüşmemi istemiyo. Eğer gorusucek olursam bi daha bana çocuğu gostermiyecegini soyluyo.
Ben simdi napicam araları nasıl duzelicek bilmiyorum.
İlk defa konu açıyorum bi hatam olduysa affola

Cok uzuldum canim gercekten esle aile arasinda kalmak cok zor..ama benim anlayamadigim bisey var annenle aralarinda ne gecti ki esinin?birden biremi boyle tavir aldi esin cok tuhaf?

Eşiniz öküzün tekiymiş, ne gerek var poşetten çıkartıp geri vermeye? Evden çıkınca atsaydınız çöpe! Resmen ipleri germek için bahane aramış. Allah bilir kendi anasıgil fişekliyordur sakın ordan birşey getirip yemeyin büyü yaparlar bilmemne diye.

+1

Biz evlendikten
Cok uzuldum canim gercekten esle aile arasinda kalmak cok zor..ama benim anlayamadigim bisey var annenle aralarinda ne gecti ki esinin?birden biremi boyle tavir aldi esin cok tuhaf?
Biz evlendikten sonra annemler bize gelicekti. Eşim onları almaya gidicekti ama umursamadigi için evden geç çıktı ve telefonla aramış babamda yola çıktıklarını söylemiş Eşim telefonu kapatmadan annem arkadan söylenmiş galiba

Bu olayların daha evveli var gibi. .
Durduk yere birşey alma der mi ?
Ben annemden ellerim dolu dönerim ,
Eşim hiçbirşey demez . .
Aradaki sorun nedir?

Çok kötü olmuş . .

Evet bende bilerek annemin damarina bastigini düşünüyorum

Kimseye muhtaç değiliz hiç bişey getirme istemiyorum diyo
Yahu bu kötü niyettir bence. Değil eşim annem arkadaşlarımın, sevgilimin ailesine bile yaptığı yöresel şeylerden gönderir Mutlu oluruz. Onlardan gelirse de aynı şekilde Mutlu oluruz. Ne kadar kompleksli biri.
Bunu yapması için bir sebebi var mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…