Annemler hakliyken haksız duruma düştüler hakaret ederek Ablam küfür etmiş bide o yüzden onları savunamiyorum şuan
Annemler hakliyken haksız duruma düştüler hakaret ederek Ablam küfür etmiş bide o yüzden onları savunamiyorum şuan
bunlara hakkı yok kayınpederinle uzlaşırlar o zaman.....Babam eşimi arıyor telefonları açmıyor. O gün annemlerden gelince benim telefonumuda o gün elimden almıştı ve ailemdeki herkesin telefonunu silmiş. Telefonumu bir gün sonra verdi. Babam kayinbabami aramış oglunuda al gel konuşalım demiş ama kayinbabam koydeydi dün akşam geldiler. Bakalım kayinbabam napicak
evinize girip çıkan adam neden böyle kırk derece döndü kiMerhaba hanımlar fikirlerinize ihtiyacım var
Eşim ve ailemin arası biz evlenene kadar gayet iyiydi. Bütün skintilar evlendikten sonra başladı. Eşimle ortaokuldan beri arkadaştık sevgili olmadığımız süre icindede evimize gelip gidiyordu. 5 yıl sevgililikten sonra ben üniversiteyi bitirince evlendik. Şuan için eşimin ailesi ile birlikte oturuyoruz. Eşimin ailesi bayramda memlekete gitti. Esimde oğlumla beni annemlere bıraktı. 2 gün kaldık. Ne olduysa dönüşte esim bizi almaya geldiğinde oldu. Annem mantı açmıştı goturmem için birazda bana verdi. Eşim annemlerden hiç bişey getirmemi istemiyo daha öncede söylemişti ama ben annemi kırmak istemedim ve esim istemiyo diyemedim. Eşim posete bakıp mantiyi görünce çıkarıp anneme verdi istemiyorum diye annemde sen yemezsen kızım yer götür dedi. Eşim almamakta ısrar edince annem sinirlendi ve Allah belanı versin dedi Ben hiç bişey diyemedim esim geri dönüp bişeyler söyleyince annemde defol git dedi. Esimde bi daha sakin benim kapima gelmeyin dedi. Eve geldik ve bir sürü kavga ettik. Eşim bi daha ailemle görüşmemi istemiyo. Eğer gorusucek olursam bi daha bana çocuğu gostermiyecegini soyluyo.
Ben simdi napicam araları nasıl duzelicek bilmiyorum.
İlk defa konu açıyorum bi hatam olduysa affola
Babam eşimi arıyor telefonları açmıyor. O gün annemlerden gelince benim telefonumuda o gün elimden almıştı ve ailemdeki herkesin telefonunu silmiş. Telefonumu bir gün sonra verdi. Babam kayinbabami aramış oglunuda al gel konuşalım demiş ama kayinbabam koydeydi dün akşam geldiler. Bakalım kayinbabam napicak
hadi senin ailen hata yapmış, eşin de misliyle karşılık vermiş.Babam eşimi arıyor telefonları açmıyor. O gün annemlerden gelince benim telefonumuda o gün elimden almıştı ve ailemdeki herkesin telefonunu silmiş. Telefonumu bir gün sonra verdi. Babam kayinbabami aramış oglunuda al gel konuşalım demiş ama kayinbabam koydeydi dün akşam geldiler. Bakalım kayinbabam napicak
Merhaba hanımlar fikirlerinize ihtiyacım var
Eşim ve ailemin arası biz evlenene kadar gayet iyiydi. Bütün skintilar evlendikten sonra başladı. Eşimle ortaokuldan beri arkadaştık sevgili olmadığımız süre icindede evimize gelip gidiyordu. 5 yıl sevgililikten sonra ben üniversiteyi bitirince evlendik. Şuan için eşimin ailesi ile birlikte oturuyoruz. Eşimin ailesi bayramda memlekete gitti. Esimde oğlumla beni annemlere bıraktı. 2 gün kaldık. Ne olduysa dönüşte esim bizi almaya geldiğinde oldu. Annem mantı açmıştı goturmem için birazda bana verdi. Eşim annemlerden hiç bişey getirmemi istemiyo daha öncede söylemişti ama ben annemi kırmak istemedim ve esim istemiyo diyemedim. Eşim posete bakıp mantiyi görünce çıkarıp anneme verdi istemiyorum diye annemde sen yemezsen kızım yer götür dedi. Eşim almamakta ısrar edince annem sinirlendi ve Allah belanı versin dedi Ben hiç bişey diyemedim esim geri dönüp bişeyler söyleyince annemde defol git dedi. Esimde bi daha sakin benim kapima gelmeyin dedi. Eve geldik ve bir sürü kavga ettik. Eşim bi daha ailemle görüşmemi istemiyo. Eğer gorusucek olursam bi daha bana çocuğu gostermiyecegini soyluyo.
Ben simdi napicam araları nasıl duzelicek bilmiyorum.
İlk defa konu açıyorum bi hatam olduysa affola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?