eşim ve ailem

Babam eşimi arıyor telefonları açmıyor. O gün annemlerden gelince benim telefonumuda o gün elimden almıştı ve ailemdeki herkesin telefonunu silmiş. Telefonumu bir gün sonra verdi. Babam kayinbabami aramış oglunuda al gel konuşalım demiş ama kayinbabam koydeydi dün akşam geldiler. Bakalım kayinbabam napicak

Annemler hakliyken haksız duruma düştüler hakaret ederek Ablam küfür etmiş bide o yüzden onları savunamiyorum şuan
bunlara hakkı yok kayınpederinle uzlaşırlar o zaman.....

artık babanız gerekeni yapmış
daha fazla eşinizin ve ailesinin peşinden koşmayın
resmen bahane çıkarmış eşiniz
tahrik etmiş ortalığı istediğini de almış
çok sinsi kötü niyetli bir eşiniz varmış cidden

evinize girip çıkan adam neden böyle kırk derece döndü ki

Annenize geri vermesi cok ayip ama annenizin bu sert çıkışı da cok anlamsiz olmuş sizin arada kalacaginizi bilerek evinden kovmak dogru değil. Esinizin goturmek istememsinin altinda baska sebepler vardir mutlaka. Belki bu konuda duyduğu bir şeye bozulmuştur belki ailesinden kaynaklidir. Acaba kendi ailesine yada başkalarına karşı da boyle mi tavrı?

eşiniz neyıne uvenıyor acba.. aılesyle aynı ewdeymıssınız sızın onn ılesıne karsı tavrınız nasıl olr hıc dsmuyomu aynısını sız yapsanız husna gıdermı acaba... tumu odun bunların allah akıl fıkır versın

Annen az bile demiş. Keşke kocana ağzının payını önceden verseydin de anneni bu duruma düşürmeseydin.
Kocan tam vasıfsız egolu tiplerden.

ben sorunu pek anlamadım. eşiniz neden bu kadar sert tepki veriyor bir şey getirmenize? veya onun hareketi karşısında annenizin tepkisi de aşırı değil mi? başka bir problem var bence
siz de eşiniz istemiyorsa ya mantıyı almasaydınız, ya da eşinize bunun çok sıradan bir şey olduğu fikrini önce aşılayıp sonra annenizden yemek vs götürseydiniz. evet anneden mantı almak çok masum bir şey, annecik düşünmüş vermiş allah razı olsun ama huzur kaçırmaya değer mi? "aaa bayram diye bizim evde de kayınvalidem yapmıştı, üstüste yenmez" tarzı bir şey uydurup bıraksaydınız keşke.
adamların tuhaf tuhaf huyları var, onların her tuhaflığına eyvallah diyip ezilmek istemiyorsanız bunun çaresi üstüne gitmek veya inat etmek değil, o huyun yersizliğine tatlı dille değinmek.

Eşin hanzonun teki yani kadını kırmaya ne gerek var altı üstü bi mantı ayrıca kimmiş o çocuğu göstermeyecek kendine gelsin öyle kafasına göre olmaz o işler senin ailenle görüşülmeyecekse o Zaman hemen sana ev açsın onun ailesiyle de görüşmeyin sonuçta uzun zamandır onun ailesinin de bişeylerini yiyorsunuz muhtaç değilmiş ya eşiniz. Allahım ya ne biçim bi insan

hadi senin ailen hata yapmış, eşin de misliyle karşılık vermiş.
eşine "ailem konusunda sana karşı mahcuptum ama sen de beni aileme karşı utandırdın. bir farkın yok onlardan. asıl ben çocuğumu alır giderim, yüzünü göstermem" diye tavrını koy. yoksa her fırsatta ezer seni.

Bence eşine ailesi baskı yapıyor. Senin adına üzüldüm. İnşallah hemen halledersiniz.

Böyle erkekleri ıslak odunla dövesim geliyo valla! Kim oluyo da o ailenle görüşmeni istemiyo..Ayrıca annenin verdiği şeyleri istememe gibi bir lüksü olamaz,hadsizligin alasını yapıyor bu davranışıyla..
Hem onun ailesiyle yaşayacaksın hem o ne derse yapacaksın hem de ailenle görüşmeyeceksin..Yok yeaaa..

Şu adamları bu hale anneleri mi getiriyo,eşleri mi getiriyo ya da cidden karakterleri mi bozuk kestiremiyorum.
Eşin ailenle görüşmene karışamaz öyle bir konumda değil eşin de olsa.. Bir de tehdit ediyo çocuğumu göstermem diye ve sen de buna hayıflanıyosun.Pes! Şu ezik kadın psikolojisinden çıkmalısın bi an önce!
Eve döndükten sonra evi onun başına yıkamadın mı? Ben olsam bana bunları diyecek O'nu paralardım..

Yok daha neler. Esiniz okuz mu? Kendini yetersiz görüyor anlasilan. Bende annemlere gittikce poset poset getiririm. Bunu es neden sorun etsin ki.

Esin cok terbiyesiz bi davranis gostermis hic hos degil. Hem seni buyutup yetistiren ailene gitmeni istememesi hic hos karsilanacak birsey degil...

Kusura bakmayın ama eşiniz çok saygısız ve terbiyesiz bence. O kim oluyor ki senin ailenle görüşmeni istemiyor? Kendinizi böyle adamlara ezdirmeyin be! Kimsenin bi şeyine muhtaç değiliz diyor ama hala babasının evinde oturuyor adam bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?!

Eşiniz saygısızın, terbiyesizin önde gideni.

Çok pasif kalmışsınız.
O mantıyı poşetten çıkardıgı an siz mudahale etmeliydiniz, bu hem size hem de annenize hakarettir.

Kendi ayıbını bildigi için sizi anında sindirmek üzere çocugu kullanacak, tehdit edecek kadar da kötü niyetli birisi.

Maaşınız var, eviniz var, aileiniz de arkanızda. Koşullarınız bir çok kadına göre oldukça iyi durumda.
Bu terbiyesizi ne diye çekiyorsunuz?

Ayrılın.
En azından cocugunuz erdemli olmayı, nezaketi, saygıyı ve gururlu olmayı öğrenebilecegi bir annesi oldugunu bilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…