seni ailesiz tek bırakıp üstünde hakimiyetmi kuruyor acaba alttan alttanEvet bende bilerek annemin damarina bastigini düşünüyorum
Bumu yani problem?oda azcik dusunup erken ciksaymis bekletmeseymis koca adamlari hem suclu hem guclu!ne kadar ayip ya azcik saygili olur insan ee tabi nikahi basana kadar hersey!!Biz evlendikten
Biz evlendikten sonra annemler bize gelicekti. Eşim onları almaya gidicekti ama umursamadigi için evden geç çıktı ve telefonla aramış babamda yola çıktıklarını söylemiş Eşim telefonu kapatmadan annem arkadan söylenmiş galiba
Evlendigimizde benim evim ayriydi aslında Eşimin babasının evleri mutehaitte verilince onlar tasinacakti. Bende o sıra hamileydim ve atanmistim ise basliyacaktim. Eşimin babasına evler bitene kadar beraber oturalim diye ben teklif ettim. Çocuğa kv de bakicakti çünkü. Ama çok büyük hata yapmışım. Rahat batmış resmenKendisi seni ailesiyle birlikte yasatmaktan , ayri bir birey olup kendi evini acamamaktan utanmiyor da senin annenin ufacik destegine terbiyesizlik yapiyor. Aileni bu adam icin gormemezlik etme sakın.
Ne alakası var muhtaclikla ya bi erkekler de bir tuhaf. Kapı komşuna da Yemek pasta Vs veriyorsun onlar sana veriyor muhtaç olduğun için mi.Kimseye muhtaç değiliz hiç bişey getirme istemiyorum diyo
o hatayı birkere yap canım ailen hep arkanda olur eşin kovarsa kapı açarlar taviz verme eşine ailene git yoksa ezilirsin,eşin seni düşünmüyor düşünse ailendir büyüğümdr emekleri var derBiz evlenirken de bi takım sorunlar olmuştu ve bende aileme karşı durmustum
Evler bittiğinde evimiz ayrilacakEşine söyleyeceksin ayrı eve çıkacaksınız oda ailesini silecek yoksa çocuğu göstermem diyrceksin
Veya Kv ile konuşup birlikte konuşacaksınız kabul etmez diyorsan kvne böyle rest çekeceğim de yardımcı olur
Eger gidersen çocuğun yüzünü bi daha göremezsin diyo beni tehdit ediyoro hatayı birkere yap canım ailen hep arkanda olur eşin kovarsa kapı açarlar taviz verme eşine ailene git yoksa ezilirsin,eşin seni düşünmüyor düşünse ailendir büyüğümdr emekleri var der
Ondan sonra görüşmeyecek mi ailesi ileEvler bittiğinde evimiz ayrilacak
Yok gorusucez tabiki aynı binada oturucazOndan sonra görüşmeyecek mi ailesi ile
Kv ile Aran iyi ise görüş mutlaka konuş onunla
çocuk ufak mahkeme sana veriyor memursun sanırım rahatça yaşarsın evladınla restini çek aileme gdilcek deEger gidersen çocuğun yüzünü bi daha göremezsin diyo beni tehdit ediyor
Kimseye muhtaç değiliz hiç bişey getirme istemiyorum diyo
Rahatça yaşamaktan yana hiç bir skintim yok. Annemin bana verdiği bi dairem var ve memurum. Mahkeme tabiki çocuğu bana verir ama guzellikle bazı şeyler hallolsun istiyorumçocuk ufak mahkeme sana veriyor memursun sanırım rahatça yaşarsın evladınla restini çek aileme gdilcek de
Annemler hakliyken haksız duruma düştüler hakaret ederek Ablam küfür etmiş bide o yüzden onları savunamiyorum şuaneşinizin yaptığı çok büyük kabalık. anneniz size iyilik yapmaya çalışıyor çıkarıp geri vermek istemiyorum demek de nedir. sizin bu durumda ailenizin yanında durmanız gerekiyor. her ne kadar evli olsanız da ailenizden annenizden bahsediyorsunuz. üzerinizde hakimiyet kurmasına izin vermeyin bence, madem öyle ben de senin bir daha ailenle görüşmeni istemiyorum diyin bakalım ne oluyormuş.
o zaman takmadan devam et olmuyorsa huzur devam edemeyeceğini söyle ..Rahatça yaşamaktan yana hiç bir skintim yok. Annemin bana verdiği bi dairem var ve memurum. Mahkeme tabiki çocuğu bana verir ama guzellikle bazı şeyler hallolsun istiyorum
Annemler hakliyken haksız duruma düştüler hakaret ederek Ablam küfür etmiş bide o yüzden onları savunamiyorum şuan
Eger gidersen çocuğun yüzünü bi daha göremezsin diyo beni tehdit ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?