eşim ve ailem

Bu nasil bir mantik ya? Bunun muhtaclikla ne alakasi var ki ayrica ne demek cocugu sana gostermem buna kendisi mi karar veriyormus ?

Eşin neden annenlerden bir şey getirmenin istemiyor. Eğer haklı bir nedeni yoksa ilk ayibi o yapmış. Bu arada hiç bir şekilde gorusmene izin vermeme gibi bir hakki yok. Çocuk meselesine gelince, boşansaniz bile mahkeme çocuğu anneye veriyor. Baba da ancak mahkemenin belirlediği günlerde görüyor. Bir de üstüne kadina ve çocuğa nafaka ödüyor.Yani birak çocuğundan ayri kalmayi, asil sen onu tehdit edebilirsin. Erkekler nelerine güveniyor sürekli kadinlari çocuklarıyla tehdit ederken anlamiyorum. Kanunlar kadinin yaninda. Sanirim bizim kadınlar olarak biraz okuyup haklarimizi ogrenmemiz lazim. Simdi git o koçan olacak adama iste kapi iste mahkeme. Sıkıysa alırsın çocuğu de bir de bu yazdiklarimi oku.

Sakin bu blöflere kanma arkadasim..ailenide bir adam icin sakin ha sakin kirma aileni tercih et tecrubeye dayanarak konusuyorum yanilmassin..gece gecsin birkere cocugumu gostermem tehditlerini yo oyle bir dunya..once adam olsun ozamn seni rahat bir eve cikartsin kimseye ihtiyaci yoksa..ama unutma evladin ataya herzaman ihtiyaci vardir maddi manevi.bir poset mantiya ihtiyacin olsa ne olmasa ne? Sen aileni uzme uzdurtme kuzum bilmem anlata bildimmi

Aaa gerçekten çok ilginç bazı insanlar vardır böyle gerikafalı aman içine bişey larıştırmıştır aman dua okumuştur şu bu diyerek batıl inançlarla almazlar. Böyle bişey geldi ilk aklıma. İstemese bile orda alır yolda bırakırdı yani ne gerek var polemik yaratmaya eşiniz haksız.
Annenizin beddua etmeside olmamış ama enbaşta eş haksız.
Sonuç ne oldu hala devam mı 1 ay geçmiş konunun üzerinden ama öerak ettim

Valla kaynanamda yapar verir sagolsun ama annem daha cok verir.ve biz 13 14 saat uzaklikta oldugumuz halde buzluklarda verir getiririz sagolsunlar.kaynanam misirunumu,misirimj,kurufasulyemi fix verir arada tereyagimi alirsagolsun.yilda birkere yapar bunlari. Annemde konservelerime,yufkalarima,makarnalarima,sironlarima kadar yapar verir sagolsun allah ikisinden de razi olsun.eşim sadece cok cok vermelerinden araba cok dolmasindan sikayet eder bize buyuk araba sart diye takilir ama alma etme demez sagolsun.

Eşin dolduruşa gelmiş canim bariz belli.birkere senin annen kimse değil ki?leylekler mi getirdi dünyaya seni?Kimseye muhtac degilseniz ayirin evinizi. Nedemek annenle göruşmeyeceksin?Ama annenede kizdim acikcasi hemen öyle demeseydi keşke. kocanda tam biz öküz istemesede alir gibi yapsin enazindan.kadinin da seninde kalbini kirmiş.

Zaten kocan anneni istemiyormuş bu da bahanesi olmuş.

9 yıllık evliyim. Annem yaşarken 1 çanta dolusu erzakla eve gelirdim. Şükür hiçbir şeye ihtiyacım yoktu. Ama o bir ANNEydi. Ve kızına vermek istiyordu devamlı. Hatta hep harçlık da verirdi oğluma. Eşim anneme ne veriyorsun anne gerek yok zaten oğlumu göstererek annesi alıyor parayı diyordu. Yani beni kastediyordu. Annecimde ben zaten kızım için veriyorum derdi. Rahmetli.

Şimdide babam. Eli hiç boş gelmez. İki oğlum var. Ve elleri hep doludur. Tutturmuş oğluma akülü araba alcam diye. Gerek yok baba bi ton para dediğimde bile, torunumla arama girme diyor

Sen.....

Seni kınıyorum konu sahibi. Nasıl anneni eziklemesine izin verirsin. O senin annen. Cenneti ayaklarının altında olan annen. Seni doğuran büyüten anneni nasıl savunmazsın. Kocanla kötü olmamak için mi???

Belliki memleket dönüşü sırasında kocan ailesi tarafından ince ince işlenmiş.

Kim olursa olsun. Benim kocam dahi anneme laf edemez. Gerçi benim eşim anneme hep hürmetliydi ana derdi. Annemde eşimi çok severdi oğlu gibi.

Demem o ki, suçlu gibi neden pısıp kaldın?????

Bir de şu var. Kocan mantıyı alıp bir tşk edip gidebilirdi. İstiyorsa yolda atıversin. Maksat annenin kalbi kırılmasın. Ama bi odunla evli olduğun için bunu da yapmadı imkansızdı tabi.

annenin adına gerçekten üzüldüm,ne gerek vardı eşinin böyle tavrına,bencede dolduruşa geldi yada başka birşeye kızdı hıncını annenden,senden çıkardı,o kadar besle,büyüt,elin oğlunun yaptığına bak,çok sinirlendim

Bir de söz konusu olan yemek mantı ya mantı! Bir mantı kolay mı yapılıyor arkadaş? Demek ki kıymet veriyorlar size ki paylaşmak istemişler. Zıkkım yesin eşiniz. Muhtaç değilmişmiş bak sen, o yüzden anasıgille yaşıyorsunuz zaar! M menekse21

İki kız annesi olarak ödüm kopuyor Allah korusun böyle öküzleri adam diye karşıma dikip sonrada buldumcuk olacaklar diye korkuyorum. Konu sahibi cevap vermesende okuduğunu düşünüyorum, bu yüzden yazıklar olsun evlatlığınıza... Kocanın hem ailesiyle yaşayın hemde annenize laf söylettirin. Aman sakın cevap vermeyin sizi kocanız ve ailesi doğurup büyüttü zaten... böyle devam edin nasılsa evladınız buyuyunce anlarsınız dünyanın kaç bucak olduğunu...

Eşin olacak ayı neden istemiyor annenden getireceğin yemeği ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…