eşim ve ailem

velev ki ailen dibine kadar haksız olsun. elin adamı için aileni silecek misin?
benim kocam ailemle düşmanlar, ama eşim bana ailene gitme yoksa çocuğu göstermem diyemez. derse onun alnını karışlarım.
kocan da ailen de olsa herkes sınırını, haddini bilecek.

Eşimin memleketine gitmiştik ordanda hiç bişey getirmek istemedi Aslında sevmediği insanlara karşı böyle diyebilirim. Aklinca kimseye minnet etmez

Kocan için asla ailenden vaz geçme . Ailen hatalı bile olsa ailenin yanında dur . Hem ne o öyle bişey diyemedim demek ya ister amir ol ister memur o mantı poşetini önce kafasına sonrada çiğ çiğ yedirirrim valla. Ne demek ailenle görüşmeyeceksin o kim oluyor sen onun anasının babasının yüzünü her dakika görürken o kim oluyor ya. Nasıl göstermeyecek cocugunu bi yapsın ara bakalım polis jandarma napaliyor. Su gözünüzü bi açın arkadasım ya ezilmeyin cahil olmayın bu nedir ya şu ülkeyi terk edesim var gerçekten . Okuyan bunu yaparsa bizim cahil kesmimiz napar ya

Ailemi silmek gibi bi niyetim yok şimdilik ortalık sakinlessin diye zamana bıraktım. Eşim çocuğu ve beni gondermeyerek onları cezalandirdigini düşünüyo heralde

Ailemi silmek gibi bi niyetim yok şimdilik ortalık sakinlessin diye zamana bıraktım. Eşim çocuğu ve beni gondermeyerek onları cezalandirdigini düşünüyo heralde
göndermek fiilini dahi kabullenme. istediğin zaman gider görürsün. o küs olabilir, gider veya gitmez kendi bilir. ama ailenle olan ilişkine karışamaz.
cezalandırmak ne haddine. o görüşmez, olur biter.

Yorumlarınızdan anladığım kadarıyla eşinizin dediğini yapacaksanız. Bu cesaretsizliğinizden cesaret buluyor demek ki.

Ne diyelim, yazık ailenize.

Eğitimsiz,cahil,ayakları üzerinde duramayan,ailesi arkasında olmayan kadınların bunu kabullenmesini bi nebze anlarımda,böyle okumuş,kendi parasını kazanan,ailesi destekleyen kadınların "eşim beni anneme göndermiyor..." cümlelerini okuyunca hayretler içerisinde kalıyorum...Yahu çocuk musunuz,aciz misiniz ? Ne demek göndermemek,kendi aklınız fikriniz kararlarınız yok mu ? Hep böyle sizinle ilgili kararları eşiniz mi alır.Kendi istemiyorsa görüşmesin ama ne demek sizi ailenizden mahrum bırakmak,ne haddine bir kere ? Bir de çocukla tehdit etmiş haspam,sanki kendi kendine yaptı.Çocuğu alırım falan da demiyor,alacağı garanti bir de göstermem diyor.
Amaaan neyse yaa,siz tüm bunlara rağmen tatlılıkla halletmeye çalışın, belki insafa gelir de ailenizle görüşme iznini kaparsınız !

Kimseye muhtaç değiliz hiç bişey getirme istemiyorum diyo
Kimseye muhtaç değilisiniz ama ayrı bi ev açamayıp ailesiyle birlikte yaşıyorsunuz eşinin mantık iyiymiş. Beniö annemin elleriyle açtığı mantığı alıp geri verecek Ada'mın alnını karışlarım ayrıca beni çocuğumla tehdit edecek Ada'ma(!) ne yaparım hiç bahsetmiyorum

Arkadaşlar Allah aşkına şu yumuşak karnınızı göstermeyin eşlere ne olur.
Çocuğu göstermem dediğinde cevabını verin.Korksanız da lütfen belli etmeyin.
Ben o kısma takıldım eşiniz annenize de çok kaba davranmış ve haksız gibi görünüyor ama yüzde yüz haklı da olsa Nasıl bir anneyi evladıyla tehdit edebilir!

çocuğu göstermeme lafına neden takıldınız ki? naasıl bir kafa, nasıl yapacak onu acaba... madem kolaylıkla yapılabiliyor sne ona gösterme çocuğu ne dersin?

o yaptığı terbiyesizliği ağzından burnundan getirirdim ben olsam. kimseye ihtiyacı olmamakla annenin yaptığı mantıyı almanın ne alakası var? ben olsam var ya o yaptığının üstüne ne beni ne çocuğunu o evden çıkarıp götürebilirdi. annenin ayaklarına kapansın öyle affet onu.

kin tutmanın anlamı yok. senin annen söylenmiş de napmış... annesine babasına küfür mü etmiş ne demiş olabilir ki... o kadarcık da ana baba nazı çekemiyosa defolsun gitsin, her yaşlı insan biraz söylenir... kötü niyetli değildir eminim. eşin çok kinci ve cahil bir insan, laf anlatılabilecek birisi olduğunu sanmıyorum. çok sinirlendim kusura bakma

Kimseye muhtac degilseniz neden onun ailesiyle birlikte yasiyormussunuz acaba.
Muhtaç olmakla ne alakası var ya bende annemin gözünün içine bakarım ev yapımı tarhana turşu Salça için. Annenin açtığı içine koyduğu kıyma ile yapılan mantı ile market mantısı bir mi olurmuş buna taş kafalı kocaniz nasıl anlamaz.bu işin içinde başka is var bence gerilimin nedeni başka ama olan mantıya olmuş

ewiniz haksiz haksiz olmasinada goturseniz ne olurki bogazindan gecmemiwtir ama tanidigim var oyle erkekler kadinin ailesinden hic bir wey istemiyor ailesi sonra kafasina vurmasin diye istemyinlerde var ama kusura bakmayinda annenizde de hata var ewiniz mantiyi geri vermesi saygisizlik tamam amma Allah belani versin denmez ki bunun icin

Valla kim haklı kim değil unursamadan, bana sana çocuğunu göstermem diyecek şanslı kişinin anasından emdiği sütü boğazından getiririm. İması bile yeter, doğurduğum çocuğu babası bile sahiplenemez benden önce

Mantiyi verdigi an ortam
Gerildiginde hic mi bir tepkiniz olmadi.
Esiniz terbiyesizlik yapmis.
Kizim yer dediginde anneniz benim burada gozlerim doldu
Siz nasil o an onunla gidebildiniz ki.
Bir de telinize el koyup numaralari silmis.
Bir cogunuza belki inandirici gelmeyecek ama direk dalardim orada.
Ya o beni ya ben onu.
Sakinliginize hayran kaldim.

Eşin çok kompleksliymiş canım, muhtaçlıkla ne alakası var annen incelik yapmış anlayana.

Eşin çok kompleksliymiş canım, muhtaçlıkla ne alakası var annen incelik yapmış anlayana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…