Eşimin memleketine gitmiştik ordanda hiç bişey getirmek istemedi Aslında sevmediği insanlara karşı böyle diyebilirim. Aklinca kimseye minnet etmezAnnenize geri vermesi cok ayip ama annenizin bu sert çıkışı da cok anlamsiz olmuş sizin arada kalacaginizi bilerek evinden kovmak dogru değil. Esinizin goturmek istememsinin altinda baska sebepler vardir mutlaka. Belki bu konuda duyduğu bir şeye bozulmuştur belki ailesinden kaynaklidir. Acaba kendi ailesine yada başkalarına karşı da boyle mi tavrı?
Ailemi silmek gibi bi niyetim yok şimdilik ortalık sakinlessin diye zamana bıraktım. Eşim çocuğu ve beni gondermeyerek onları cezalandirdigini düşünüyo heraldevelev ki ailen dibine kadar haksız olsun. elin adamı için aileni silecek misin?
benim kocam ailemle düşmanlar, ama eşim bana ailene gitme yoksa çocuğu göstermem diyemez. derse onun alnını karışlarım.
kocan da ailen de olsa herkes sınırını, haddini bilecek.
Ne yani kocan göndermiyor diye ananın babanın yanına gitmeyecek misinAilemi silmek gibi bi niyetim yok şimdilik ortalık sakinlessin diye zamana bıraktım. Eşim çocuğu ve beni gondermeyerek onları cezalandirdigini düşünüyo heralde
göndermek fiilini dahi kabullenme. istediğin zaman gider görürsün. o küs olabilir, gider veya gitmez kendi bilir. ama ailenle olan ilişkine karışamaz.Ailemi silmek gibi bi niyetim yok şimdilik ortalık sakinlessin diye zamana bıraktım. Eşim çocuğu ve beni gondermeyerek onları cezalandirdigini düşünüyo heralde
Kimseye muhtaç değilisiniz ama ayrı bi ev açamayıp ailesiyle birlikte yaşıyorsunuz eşinin mantık iyiymiş. Beniö annemin elleriyle açtığı mantığı alıp geri verecek Ada'mın alnını karışlarım ayrıca beni çocuğumla tehdit edecek Ada'ma(!) ne yaparım hiç bahsetmiyorumKimseye muhtaç değiliz hiç bişey getirme istemiyorum diyo
Muhtaç olmakla ne alakası var ya bende annemin gözünün içine bakarım ev yapımı tarhana turşu Salça için. Annenin açtığı içine koyduğu kıyma ile yapılan mantı ile market mantısı bir mi olurmuş buna taş kafalı kocaniz nasıl anlamaz.bu işin içinde başka is var bence gerilimin nedeni başka ama olan mantıya olmuşKimseye muhtac degilseniz neden onun ailesiyle birlikte yasiyormussunuz acaba.
ewiniz haksiz haksiz olmasinada goturseniz ne olurki bogazindan gecmemiwtir ama tanidigim var oyle erkekler kadinin ailesinden hic bir wey istemiyor ailesi sonra kafasina vurmasin diye istemyinlerde var ama kusura bakmayinda annenizde de hata var ewiniz mantiyi geri vermesi saygisizlik tamam amma Allah belani versin denmez ki bunun icinMerhaba hanımlar fikirlerinize ihtiyacım var
Eşim ve ailemin arası biz evlenene kadar gayet iyiydi. Bütün skintilar evlendikten sonra başladı. Eşimle ortaokuldan beri arkadaştık sevgili olmadığımız süre icindede evimize gelip gidiyordu. 5 yıl sevgililikten sonra ben üniversiteyi bitirince evlendik. Şuan için eşimin ailesi ile birlikte oturuyoruz. Eşimin ailesi bayramda memlekete gitti. Esimde oğlumla beni annemlere bıraktı. 2 gün kaldık. Ne olduysa dönüşte esim bizi almaya geldiğinde oldu. Annem mantı açmıştı goturmem için birazda bana verdi. Eşim annemlerden hiç bişey getirmemi istemiyo daha öncede söylemişti ama ben annemi kırmak istemedim ve esim istemiyo diyemedim. Eşim posete bakıp mantiyi görünce çıkarıp anneme verdi istemiyorum diye annemde sen yemezsen kızım yer götür dedi. Eşim almamakta ısrar edince annem sinirlendi ve Allah belanı versin dedi Ben hiç bişey diyemedim esim geri dönüp bişeyler söyleyince annemde defol git dedi. Esimde bi daha sakin benim kapima gelmeyin dedi. Eve geldik ve bir sürü kavga ettik. Eşim bi daha ailemle görüşmemi istemiyo. Eğer gorusucek olursam bi daha bana çocuğu gostermiyecegini soyluyo.
Ben simdi napicam araları nasıl duzelicek bilmiyorum.
İlk defa konu açıyorum bi hatam olduysa affola
Şu yorumu alkışlıyorum, ağzınıza sağlıkKendisi seni ailesiyle birlikte yasatmaktan , ayri bir birey olup kendi evini acamamaktan utanmiyor da senin annenin ufacik destegine terbiyesizlik yapiyor. Aileni bu adam icin gormemezlik etme sakın.
Anamm sizde biz gibisiniz :)Onda ne varki benim annem poset poset doldurur hicte gocunmayiz boğazından gecmez bizsiz esimle oturur yeriz cok sacma esinizin yaptigi kv mi dolduruyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?