eşim ve ailem

Tam olatak her cümlesine imzamı atarım.

Konu sahibi eşiniz kim ki çocuğunu göstermiyor önce aileye saygili olmasını öğrensin nasıl kendisinin ki aile ise sizinki de aile... ikincisi çocuğunuzla sizı tehtid eden adamla allah kolaylık versin nasıl ömür geçer bilemedim. Ailemle görüşmem kimse karışamaz kocaysa kocaligini bilsin adam olsun

Bu nasıl is ya
Kv kokusu aliyorum annesi doldurmuş olabilir.

Terbiyesiz.. o istiyo diye ailenizi görmemezlik etmeyin lütfen.. anneme her gittiğimizde annem kendi yaptığı her şeyen katar katıştırır.. zeytinimize kadar yapıyo Allah razı olsun.. eşim de bayılarak yer.. kv de verir sağolsun.. ki çok şükür durumumuzda iyi.. bizi düşünüyolar diye çok mutlu oluyoruz biz dua ediyoruz hep..

Eşiniz adam olup ev tutsun önce.. siz nasıl gocunmuyosanız saygısızlık etmiyosanız o da eşşek gibi efendi olmak zorunda.. bi de çocukla tehdit ediyo.. adam olan bi anayı evladıyla tehdit etmez.. öküz kere öküüüzzzz

O kadar sinirlendim ki okurken.ne demekmis bunu al istemiyoruz diye geri vermek.terbiyesizlik etmis.annen de keske allah belani versin gibi bir laf etmeseydi.laf kotu olmus ama butun suc esinde.kapima gelmeyine kadar gitmis is.cok uzuldum senin icin nasil arada kalmissindir.bir de ailesiyle yasiyorsun isin zor.acaba sen memlekete gitmedin diye mi bozuldular kimbilir

Eşinizin yaptığı çok saçma muhtac olmakla ne alakası var anneler böyledir ama annenin de birden allahim belanı versin demesi garibime gitti açıkçası önceden herangi bişey geçmiş gibi duruyor

Tamamen kasitli yapilmis ailenin gelip giymesini ve seninde gitmeni istemiyor seni ve aileni sindirmeye calisiyot. Esin cok ahlaksiz kusura bakma sen kimsin ki annesiyle ailesiyle gorusmesine mudahil olabililirsin dinimizde kocanin boylr bir hakki yok terbiyesiz belli ki anasi doldurmus git olay cikar yuz verme vur lafi cik gel demis. Esin sana deger vermiyor aileni de hice saymis zerre saygisi yok senin ve ailenin iyi sabirli insan oldugunuzu biliyorlar bu yizden ezecekler seni ve aileni seninde esini yuvani yikamayacak kadar korktugunu ve sevdigini bildiklerinden esin pofpoflanmis canim iyi bir derse ihtiyaci vat hem annenle gorusmicem hem de anne olarak evladi la tehdit edileceksin vayyy anam vayyyyy coooooookkkk yuz vermissin kardesim cok git ailesiyle konus her seyi anlat anneeemmmm o benim de kimse karisamaz girusmeme de ogluniza terbiyesini verin yoksa gelecegimiz yok de korksunlar biraz ayaklan kendine ailenr sahip cik o kimmis yaaaa elin oglu gelecek senin dogurup vuyuttugun biricik kizini tehdit edecek bir de gorusturmeyecek heeee adamin tuz buz ederler terbiyesi ayy sinirden duramiyorummm.

Allah sabir versin. Esin cokkk büyük terbiyesizlik etmis. Ne demek verilen seyi zorla geri vermek nasil bir sacmalik bu? Bence kayinvaliden esini dolduruyor yoksa yaptigi mantiksiz baya. Benim esimde annemin yorulmasini istemez de ondan annemddn asla birsey istemez ama annem yapinca da asla geri cevirmez. Annenin gönlünü almalisin canim. Madem bide kinseye muhtac defilsiniz niye ailesiyle yasiyorsunuz? Hem bir manti mihtacliktan mi verilirmis ne varki bunda ya vallah sasirdim kaldim

Hem sen niye ailesiyle oturuyosun esin muhtac degilmis yaa ciksin ayri eve kendi ailesi aile sen onun ve ailesini malimisin cok yuz bulmus senin terbiyesiz sindirme kendini dik dur hemen cik o evden esine de sart kos gitsin annenden ozur dilesin terbiyesiz

Sadece ilk yazdigini okudum bir de ilk sayfadaki yorumlari. Bence hatali olan once esin sonra sensin. Esinin yaptigi dupeduz terbiyesizlik ve sen buna musaade ediyorsun. Ne munasebet annenle tartisicak bir de sana cocugu gostermem diye tehdit edicek. Benim esim annemle tartistigi an (konu ne olursa olsun) benim icin elin herifinden hic bir farki kalmaz

Tebrikler seni ayakta alkisliyorum konu sahibi
TEK SUCLU SENSIN

Yazacak cok sey varda neyse....

Bütün yorumları tek tek okudum. Siz bu şekilde herşeye susarak eşinizin yola geleceğini mi düşünüyorsunuz? Annenize terbiyesizlik yaptı. Sustunuz.. eve gelip bir daha annengile gitmek yok dedi sustunuz. Elinizden telefonunuzu alıp aileniniz tellerini sildi. Sustunuz. Çocuğunuzu elinizden alıp göstermemekle tehdit etti yine sustunuz. Bence artık susmayın. Restinizi çekin.. onun ailesiyle oturup senin ailenle görüşmeyeceksiniz. Oldu. Hemen bişeyler yapmalısınınız. Susmayın lütfen..

Bir de burdan baksak.. Eşin onları almaya evden geç çıktığı için annen laf dizelemiş, ablan küfür etmiş.. Şu tavrı bana kocamın ailesi takınsa suratına bakmam..
Mantıyı almadığı için Allah belanı versin ne demek.. Tamam eşin pürü pak diyemem ama ailende suçsuz değil..

Vay be...

Ne kadar terbiyesiz bir esin varmis?

Oyle mi? Sende onun ailesine karsi esini mahcup et.

Beni. Aileme oyle yapacak esim. Hem birlikte yasiyormussunuz. Ailesinin burnundna getirirdim.
Hem madem benim ailem yok bizim hayatimizda senin ailen de olamayacak derdim.hemde ailesinin yaninda...

Kalkin gidin istemiyorum sizi. Benim kocam benim ailemi istemiyor bende sizi istemiyorum derdim. Eger ev kv denin se...
Yinede herseyi derdim. Bavulalri herseyi toplar disari ciksriridim hadi gidiyoruz. Senin ailende hayatimizda olmayacak diye.

Sen kimsin cocugu gostermiyorsun?
Cok sinirlendim ya.

Yorumun hepsini okudum. Son hal nedir bilmiyorum ama benim gozlemledigim sizin hakkinizi savunamayacak birisi oldugunuz. Memursunuz ailenizden eviniz var sanirim yanlis anlamadiysam esiniz cocugunuzla tehdit ediyo ve siz agzinizi acip sen kimsin diyemiyorsunuz. Ortalik sakinlessin diye dusunuyorsunuz. Oda kadini ne guzel sindirdim diye dusunuyor. Sizde buna canak tutuyorsunuz. Siz o an tepki verecektiniz ki esiniz sınırını bilecekti ama artik boş... esin aileni sevmeyecek evinizden bisey istemeyecek sende ona dur demeyip aileme soyleyemiyorum esim istemiyor diye mecbur aliyorum diyeceksiniz. Yazik diyorum sadece..

Anneniz çabuk sinirlenip beddualar edecek karakterde biri değildir diye düşünüyorum, annenizi bu sürece getiren başka bir şeyler var. Başka dertleriniz var da, o günlük süre içinde annenizle dertleşmiş olabilir misiniz? Başka bir dolmuşluk var sanki annenizde..
Eşinize gelince.. Çok yüz veriyorsunuz bu adamlara ya.. Kızmayın ama öyle.. Nedir bu bizim kadınlarımızda ki bir tuhaf kendini ezdirme psikolojisi ya.. Gerçekten derinlemesine incelemek lazım.. Saygı tamam, saygı karşılıklı olduğu sürece, üslup muhafaza edildiği sürece, çok güzel bir şey... Ama kendine bunları söyletecek kadar ezik olma durumu da nedir?
Bir annenin verdiğini bırak, yedi kat elin verdiğini insan geri iade etmez.. Utanır.. Al, istemiyorsan at çöpe.. Geri çevirmek nedir? Çok yüz göz olunmuş.. Eşiniz kendine güveneceği kadar laubalılık yaşamış sizin evde... Bilemiyorum..
Size yol gösteremeyeceğim.. Önce kendinize olan saygınızı kazanın, sonra da eşiniz size biraz saygı duymaya başlasın.. İnşaallah bunu yapabilirsiniz..

Konuyu açmış sitede görülmüş ama cvp verme zahmetinde bulunmamış konu sahibi.

Kizdigim bir konuda buraya konu acip biseyler soruyorsunuz sonra yapilmasi gerekenin tam tersini yapincada yok oluveriyorsunuz.. sayfaniza bakiyorumbayada paylasima devam etmissiniz baska konularda.. kendim icin demiyoru ama insan size o kadar yol gosterenlere saygi olarak bir cevap yazardi degil mi? Bu nezaket icabi olsa bile yapilirdi

eşin bildiğin ahlaksız.
ay ben kv ve annem bişeyler versin diye beklerim, eşimde öyle
yokluktan değil çok şükür ama zamanım yok yemek yapacak. onların verdikleri bize zaman olarak çok iyi geliyor. bir de onların el lezzeti başka.
ben yemeğinden huylandığım biri verse bile sessizce alıp, ya çöpe atıyorum hayvanlara. ayıp yani poşeti bırakmak.
ayrıca lütfen sizde cahil kalmayın. ne demek çocuğu göstermeyeceğim. daha aileseine bir ev bile edinemeyen erkeğe hakim çocuk falan vermez.
hatta şansını zorlarsa görme iznini bile yanında senin olur vereceğin biriyle görebilir. sen onun ailesiyle aynı evde yaşa kendi ailene böyle cephe alsın. oldu yani!
ne kadın ne erkek bu kadar ailesini gömdürmemeli çok ayıp. ileride bizim çocuklarımızda bize aynısını yaparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…