• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ailesi hayatımı mahvetti :(((

Geister

Ancamı aklına geldi !!
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2018
285
333
18
Selam HANIMLAR aramıza yeni katıldım .. Üyeliğim teni ama uzun süredir takip ediyordum sayfayı uzaktan .. Bende içimi dökmek istedim sadece kimseye anlatamadığım şeyleri paylaşmak bellide geçmişle yüzleşmek .. Yurtdışına gelim geldim ve burda kimsem yok sadece eşimin ailesi var ... Bende eşimin ailesi i ile yaşıyorum halende böyle malasef... !!!! Koskoca 13 sene ömrümün en güEl yılı geçti gittidenen geçti gitti ... Çocuklarımın odası olmadı kayanımın evi daha büyüktü ama diyorumya kimse seni kendi ailen gibi düşünmez !! Hiç biri demedi yazık bu kıza !! Bende dil bilmiyorum iz bilmiyorum be derlese evet dedim :KK43:( aileme bile anlatamadı. Annem hasta zaten... Şimdi ev aldık ..2 katlı eşim !! İstemiyorum aalında ama elimden gelen bişe yok!!! Kayınpederim sinirli kibirli herşeyi ben bilirim Java'larında çok konuşan ve herkesi küçümseyen biri.. Kaynanam ise hastalık hastası hiç bi iş yamaz yok belim ağrıyor yok yanım ağrıyor... Kocasının yemeğini bile koymaz önüne..! Not: yemek ütü bulaşık çamaşır ev temizliği hepsi bende ... Ocakta pişen yemeği bile koymaz kocasının önüne !! :KK43: Eşim kafasına göre gezer çıkar ben evde sürekli ailesi ile gelen misafir giden misafir .. Ne gezmem var nede sosyal bi faliyeti !!!..... Çok zoruma gitti çok ağladım ama hiç bişe yapamadım küçük bebeğim vardı çünkü kimsem yoktu burda mecbur kabullendim olayı ....sizce yanlışmı yaptım çok pişman oluyorum bazen !! Birde Hakkı'mı helal etmiyorum hiç biriisine günahmı giriyoum..

Son düzenleme:
Ya sen neden bu insanları çekiyorsun be ablacım?
O rezil kocan Allah karımdan razı olsun diyeceğine gidip aldatmış mı bir de seni?
Boşanamayacağın çok belli. Yinede bi ihtimal varsa boşanmayı dene. Çok kalpten diliyorum Allah o kocanı sana muhtaç etsin de kafasına vursun ben Annehgrla nın kıymetini bilemedim diye, pişmanlıktan ateşlerde yansın böyle kendi içinde

Valla habire doğurmuşsun. Dil bilmiyorsun iz bilmiyorsun! 13 yıl bir insanı evden hiç çıkartmasalar bile dil nasıl öğrenmez?
Hah söyle bakalım şimdi o çocuklara,sana ne olacak? Dil yok, iz yok. İş yok!
Yazık Valla kendinize gördüğünüz bu hayata, çok yazık!

Hata üzerine hata yanlış üzerine yanlış yapılmış hep. Bi yerde itiraz etseydin birleyler yapsaydın.

Dil öğrenseydin evde hizmet edeceğine 13 yılda mutlaka + birşeyler yapabilirdin.

Bu saaten sonra hiç birşey değiştiremezsin. Çocuklarını bırakacak halinde yok. Sabredeceksin

İnsanın kendine ettiğini dünya toplansa ona yapamaz. Yurtdışına gitmen zateb hataydı. Üzerine bi de her şeye evet diyorsun. Ne bekliyorsun. Seni baş tacı etmelerini mi.. sen bile kendine kıymet vermezken kim sana değer verir ki.. hickimse..

Eşinizin ailesi dil öğrenmenizi istememişlerdir diye düşünüyorum çünkü öğrenseydiniz orda ki haklarınızı öğrenip onların hizmetini gören biri olmicaktı.Hala geç değil yeni Doğan bebeğinizlede gidebilirsiniz dil okullarının içinde day care de oluyor oraya bırakıp dil öğrenebilirsiniz.

Valla habire doğurmuşsun. Dil bilmiyorsun iz bilmiyorsun! 13 yıl bir insanı evden hiç çıkartmasalar bile dil nasıl öğrenmez?
Hah söyle bakalım şimdi o çocuklara,sana ne olacak? Dil yok, iz yok. İş yok!
Yazık Valla kendinize gördüğünüz bu hayata, çok yazık!

+++++++++++++

Ah kuzum hiç mi yol göstereniniz yok? Vallahi sinirlendim kızacaktım ama daha çok kıyamadım. Yazık günah değil mi sana, neden sabrediyorsun? Boşansana, hem oralarda düstur daha elverişli daha güzel imkanlarınız var
Tamam ortami iyi degil fakat bosanmak kolaymi bence dil ogrenip ayri eve cikmali

ALLAH yardimciniz olsun. Sizin kaynananiz ayni benim kaynana gibi. Benden saglam ama her zaman hastayim der yalandan. Kocamla kardesi yemeyi, temizliyi, camasiri, utuyu, yemeyi kendileri yapmislar cocuk yaşlarindan. Kendi onune cay yemek koyar, cocuklarinin onune koymaz. Boyle bencil insanlara tahammul etmek zor. ALLAH size sabr versin. Gorumceden kurtuldugunuza sevindim ...

Tamam ortami iyi degil fakat bosanmak kolaymi bence dil ogrenip ayri eve cikmali
Oralarda boşandıktan sonra güzel bir nafaka alınıyor,üzerine çocuk parası da güzel diye biliyorum ve tüm bunlar anneye verilecek. Hatta tahmin ettiğim ülke ise işinden evine kadar yardımcı oluyorlar. Dil kursunu da ayarlarlar orada inanın.
Ayrıca adam aldatmış, sevgi yok saygı yok asıl siz söyleyin niye evliliği sürsün?

9
Selam HANIMLAR aramıza yeni katıldım .. Üyeliğim teni ama uzun süredir takip ediyordum sayfayı uzaktan .. Bende içimi dökmek istedim sadece kimseye anlatamadığım şeyleri paylaşmak bellide geçmişle yüzleşmek .. Yurtdışına gelim geldim ve burda kimsem yok sadece eşimin ailesi var ... Bende eşimin ailesi i ile yaşıyorum halende böyle malasef... 13 sene 2 oda bi salon kiralik evde evliliğimin il başları cahillik döneminde bide görümcem evlendi kocasını getirdi ... Görümcem eşi , bb eşim ve kaynanam kayınpederim beraber yaşadık 5 ay !!!! Tek banyolu evde :KK43:( sonda görümcen ev tuttu gitti ama bi yine o evde yaşamaya devam ettik ... İki kızım oldu halen o evdeyiz !!!! Koskoca 13 sene ömrümün en güEl yılı geçti gitti .!!! 2 oda 1 Salon tek banyolu evde 13 denen geçti gitti ... Çocuklarımın odası olmadı kayanımın evi daha büyüktü ama diyorumya kimse seni kendi ailen gibi düşünmez !! Hiç biri demedi yazık bu kıza !! Bende dil bilmiyorum iz bilmiyorum be derlese evet dedim :KK43:( aileme bile anlatamadı. Annem hasta zaten... Şimdi ev aldık ..2 katlı eşim illa bırakmak istmedi malasef yine beraber yaşıyoruz !! İstemiyorum aalında ama elimden gelen bişe yok!!! Kayınpederim sinirli kibirli herşeyi ben bilirim Java'larında çok konuşan ve herkesi küçümseyen biri.. Kaynanam ise hastalık hastası hiç bi iş yamaz yok belim ağrıyor yok yanım ağrıyor... Kocasının yemeğini bile koymaz önüne..! Not: yemek ütü bulaşık çamaşır ev temizliği hepsi bende ... Ocakta pişen yemeği bile koymaz kocasının önüne !! :KK43: Eşim kafasına göre gezer çıkar ben evde sürekli ailesi ile gelen misafir giden misafir .. Ne gezmem var nede sosyal bi faliyeti !!!! Derken 11 seneden sonra bir tanedaga doğum yaptım oğlum oldu ... Ve bebeğim 3 aylıkken eşimin beni aldattığını öğrendi. ... Çok zoruma gitti çok ağladım ama hiç bişe yapamadım küçük bebeğim vardı çünkü kimsem yoktu burda mecbur kabullendim olayı ....sizce yanlışmı yaptım çok pişman oluyorum bazen !! Birde Hakkı'mı helal etmiyorum hiç biriisine günahmı giriyoum..
Bence kendi hayatını kendin mahvetmişsin be canım senelerce her Denilene he demekle yapmıssın en büyük hatayı, zararın neresinden dönersein kardır, kendi ayakların üzerinde durmaya çalış ya da ailenin yanına dön.

Oralarda boşandıktan sonra güzel bir nafaka alınıyor,üzerine çocuk parası da güzel diye biliyorum ve tüm bunlar anneye verilecek. Hatta tahmin ettiğim ülke ise işinden evine kadar yardımcı oluyorlar. Dil kursunu da ayarlarlar orada inanın.
Ayrıca adam aldatmış, sevgi yok saygı yok asıl siz söyleyin niye evliliği sürsün?
13 sene emek belki hersey düzelir tekrar yeni bi düzen kurması zor olur fakat maddi acidan rahat olursa haklısınız

13 sene emek belki hersey düzelir tekrar yeni bi düzen kurması zor olur fakat maddi acidan rahat olursa haklısınız
Vallahi bacım görüyorsun adam önceden de düzgün değilmiş ki:işsiz:, eski ataerkil zihniyet gelin gelince ırgat gibi kullanıyorlar, aman oğulları kaçar diye tepe tepeye oturuyorlar hani başında evlilik olsa size hak vereyim ama başından ters gelmiş ters gitmiş olan zavallı konu sahibine olmuş, kıyamam.
Biz sanıyoruz ki herkes bizim gibi okuyor, herkesin ailesi destek ben de burada bazı zamanlar sinirleniyorum ama henüz gücünün farkında olmayan, sindirilmiş çok kadınımız var

Vallahi bacım görüyorsun adam önceden de düzgün değilmiş ki:işsiz:, eski ataerkil zihniyet gelin gelince ırgat gibi kullanıyorlar, aman oğulları kaçar diye tepe tepeye oturuyorlar hani başında evlilik olsa size hak vereyim ama başından ters gelmiş ters gitmiş olan zavallı konu sahibine olmuş, kıyamam.
Biz sanıyoruz ki herkes bizim gibi okuyor, herkesin ailesi destek ben de burada bazı zamanlar sinirleniyorum ama henüz gücünün farkında olmayan, sindirilmiş çok kadınımız var
Valla canım bilemiyorum kararsiz kaldigim bir konu ;)

Cekme..bosan..anneniz sizi elaleme hizmetcilik yap diye mi dogurdu?Kendi annemize yapmayiz bu kadar hizmet.Ne icin kim icin?

Back
X