- 31 Ocak 2018
- 285
- 333
- 18
Selam HANIMLAR aramıza yeni katıldım .. Üyeliğim teni ama uzun süredir takip ediyordum sayfayı uzaktan .. Bende içimi dökmek istedim sadece kimseye anlatamadığım şeyleri paylaşmak bellide geçmişle yüzleşmek .. Yurtdışına gelim geldim ve burda kimsem yok sadece eşimin ailesi var ... Bende eşimin ailesi i ile yaşıyorum halende böyle malasef... !!!! Koskoca 13 sene ömrümün en güEl yılı geçti gittidenen geçti gitti ... Çocuklarımın odası olmadı kayanımın evi daha büyüktü ama diyorumya kimse seni kendi ailen gibi düşünmez !! Hiç biri demedi yazık bu kıza !! Bende dil bilmiyorum iz bilmiyorum be derlese evet dedim
( aileme bile anlatamadı. Annem hasta zaten... Şimdi ev aldık ..2 katlı eşim !! İstemiyorum aalında ama elimden gelen bişe yok!!! Kayınpederim sinirli kibirli herşeyi ben bilirim Java'larında çok konuşan ve herkesi küçümseyen biri.. Kaynanam ise hastalık hastası hiç bi iş yamaz yok belim ağrıyor yok yanım ağrıyor... Kocasının yemeğini bile koymaz önüne..! Not: yemek ütü bulaşık çamaşır ev temizliği hepsi bende ... Ocakta pişen yemeği bile koymaz kocasının önüne !!
Eşim kafasına göre gezer çıkar ben evde sürekli ailesi ile gelen misafir giden misafir .. Ne gezmem var nede sosyal bi faliyeti !!!..... Çok zoruma gitti çok ağladım ama hiç bişe yapamadım küçük bebeğim vardı çünkü kimsem yoktu burda mecbur kabullendim olayı ....sizce yanlışmı yaptım çok pişman oluyorum bazen !! Birde Hakkı'mı helal etmiyorum hiç biriisine günahmı giriyoum..

Son düzenleme: