- 12 Aralık 2012
- 451
- 596
- 323
- Konu Sahibi jtaime020626
-
Eğer çocuklar için çocuk parası alıyorlarsa neden olmasın? Konu sahibinin çocukları 15 gün yumurta ve ekmekle beslenebiliyor. Her çocuk aileye gönderilebilecek daha fazla para demekher hamile kaldığınızda doğurmak zorunda mısınız mesela 5.ye hamile kalsanız doğuracak mısınız çok ilginç...
Oda ayrı garipEşiniz sizin sayenizde gitmiş anlaşılan yurt dışına. 7 senedir ailesine para yediriyorsunuz yani. Ailesi de küserse Küssün. Para gelmiyor diye küsen aileyi kim ne yapsın. Evini, çocuklarının yiyeceğini düşünmeyen adama da adam denmez kusura bakmayın ama. Eldeki avucundakini yollasın, evinde çocukları ekmek yumurta yesin. Karısının cüzdanında kalan son 100 lirayı da babasına versin
Başka nasıl bir sorun bekliyorsun?Şaka flan degil . Eşimle tek anlaşamadığım konu bu sadece . Başka hiç bir sorunumuz yok .
Boşayın şu kocayı Avrupadasınız yahuu ne çekiyorsunuz?adam ekonomik psikolojik şiddet uyguluyor. Daha ne türlü sebep arıyorsunuz boşanmak için pesss2 oğlum 1 kızım var çok şükür .
allah razı olsun hepimizinkini bağışlasın
Abiside yurtdışına gelecek bir defa gitti yakalandı . 80 milyar para gitti . Hepsini eşim borç yaptı . Yine gidecek . Benim kocamda akıl yok .
yeter artık diyip yumrugı masaya vurmuyor . Ben ne desem zaten kabullenmek istemiyor
Millet zengin sonuçta7 yıl ve 4 çocuk. Bu kadar bebek arasında parayı dert edecek vakti nasıl buldunuz? Ayrıca eşiniz bu kadar çocuğa rağmen yollayacak para buluyorsa o da ilginç
Kızlar boşu boşuna yazmayın hanimefendi ne kendini ne eşini üzmek istiyor . Cocuklari yumurta yesin yeterki kocişi üzülmesin..Ailesini çocukları düşünmeyen boş buzdolabı olsa bile karısının son parasını babasına veren kocası için mı yıkacak. Ne saçma? Onun canı kocası var çocuk değindiğin nedir ki ? Nasıl olsa bir değil iki değil dört tane yapmışlar. Olmadı yenisini yaparlar.Kızlar şimdi genelleme bir yorum yapayım .
şimdi diyorsunuz ki eşin çocuklarından üstün mü diye hayır degil . Çocuklarımı aç bırakmak hoşuma mı gidiyor tabiki hayır hangi anne bunu ister ki .
eşime gelecek olacak artık herşeyin farkında ama abisinin de yurtdışına gelmesini bekliyor o gelsin bütün hesapları ayıracam dedi . Nereye kadar böyle devam edebiliriz ki diyor oda . Yani artık eşimi mecbur kılıyorlar . Kendilerine bakmaya .
oda bıkmış ama artık abisi aradan çıksın hepimiz rahata erecez. Bende sesimi çıkarmasını bilirim . Ama ailemi neden onun ailesi için yıkayım ki .
sabır ettim bunca zaman az ramak kaldı . Herşey ayrı olacak Allahı.in izniyle .
o yüzden ne kendimi nede eşimi üzmek istemiyorum.
Bir koca kolay bulunmuyor, bir "yuva" kolay kurulmuyor, ne demek kocası kendisini, çocuklarını mağdur ediyor diye boşansın? Başka sorunları yokmuş ki. Lütfen bu kadar boşandırma meraklısı olmayınBoşayın şu kocayı Avrupadasınız yahuu ne çekiyorsunuz?adam ekonomik psikolojik şiddet uyguluyor. Daha ne türlü sebep arıyorsunuz boşanmak için pesss
Bu ne ya akıllara zarar bir türsünüz. Keşke anne olma ehliyeti verilse bu kadınlara. Kocayı üzmeyeyim diye çocukları aç. Tek anlaşamadığı konu buymuş. DAHA NE OLACAKTI?Şaka flan degil . Eşimle tek anlaşamadığım konu bu sadece . Başka hiç bir sorunumuz yok .
Kusura bakmayın da sizin yaptığınız da yanlış!Ahh ahh saygımdan susuyorum duygularıma tercüman oldun . Rabbim büyüktür diyip dizimi kıvırıp oturuyorum. Yeter ki kalp kırmayim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?