Eşim ve Ailesinin Sürekli Beni Aptal Yerine Koyması boşanmaya düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay bu para önemli değil diyip kuruş kuruş sayanlara da çok gülüyorum ya. 95 gram bilezik az mı ya dalga mı geçiyorsunuz milletle? Ben bundan kaç sene önce evlendim, ekonomi daha iyiydi, o zaman bile o kadar bilezik takılmadı. Yok elime çeyrek koymadı bilmem ne. Bir de yurtdisinda özel üniversite kısmına da çok güldüm yani tam lazım olan şeydi asalak eşinizi yurt dışında okutmak. Çünkü biliyorsunuz ki yurtdisinda okumayınca asla olmuyor.

Gram altınları dert etmedim arkadaşlar, yurtdışı planımızı bu altınlara güvenerek yapmıştık. Sorun ailesinin yalan söylemesi. Sürekli kurnazlık yapması. Eşimin de bana iyi bir eş olmayıp, hiçbir şeyde benim arkamda durmaması.

Canım yol yakınken ayril daha gençsin yada ben cekicem dersen vah haline sinir hastalığına kalırsın

Kayınvalidem ve kayınbabam sürekli beni sıkıştırıp yurtdışına gidin yurtdışına gidin diye baskılıyorlardı, sanki oğulları Harvard’ı kazandı da ben engel oldum. Daha önce sanki oğulları Amerikadaydı da ben getirdim önüne engel oldum gibi davrandılar. Şimdi gidiyorduk ben Almanya’da devlet üniversitesini burslu kazandım eşim onu bile beceremedi bütün altınları, arabamı ve kendi birikimimi eşim için kullanacaktık yalnızca. Altınlar düşünce satmak istemedik bir de söyledikleri gramdan çok çok altı geldi onlar öyle söylediği için biz planlarımızı ona göre ayarlamıştık, bu durumda ailem yardım etmeye başladı ama oğlanın tarafının hiçbir şey umurunda değil. Her zamanki gibi ellerini hiçbir şeye atmıyorlar.

Yahu deli misin ablacım, elindeki vari yogu satıp sevip bir mal değneğini okutmak icin mi kullanacaksın, ailesi okutsaymış sen velisi misin bu adamın? Yapılacak şey belli altınlar kanunen belli, topla hepsini, bosan git okuluna kurtul bu asalaklardan kur hayatini. Bu gerzek tipi sırtında ne demeye tasiyacaksin?

Özel okul parası olan insanlar için seçenektir, parası olmayan ve ders çalışmayanlar için değil. Evlenip sonra üniversite okuyalım beraber diye plan mı yaptınız gerçekten? Bi de memursunuz. Çok tuhaf hayatlar var ne diyeyim.

Anladigim kadariyla maddi sorununuz yok bosanmamak icin bir sebebiniz de yok coluk cocuk.uzgunum oraya gideceksiniz size ayak bagi olucak.gercekler bu sekilde.deger gormediginiz biriyle israrci olmayin.aileniz neler yasamis nisan misan bunlar sacma salak isler.benim dedem ölmustu dugunumden birkac zaman once gelin almaya davulla gelmeyelim dedi kaynimgil.istemeye gelirken isterseniz hickimseyi getrmeyelim dediler kendi kendimize gelelim dede hasta zahmet vermeyelim.esimde kimse biseu ugrasmasin ben alayim kuru pasta biseyler demisti.normali budur.sizi manipule etmesine izin vermeyin.gidin ve yeni hayatinizda mutlu olun insallah.

Hanımefendi ben normalde yüksek öğrenimde eğitim alanında personelim, yurtdışında okul ile gitme amacımız yasal yolla kolay bir oturum almamıza yardımcı olması ikimizin de işi gücü vardı orada çalışmak için.

Eşimle iki yıldır sürekli konuşuyoruz hiçbir şey değişmiyor, deprem zamanı öfke patlamalarım ve krizlerim nedeniyle ona kötü davrandığım zamanlar kırdığım zamanlar oldu bu nedenle huzurlu bir hayatımız olsun diye onun için psikiyatrik tedaviye başladım öfkemi eğittim tartışmalarda hiçbir cevap vermeyip takmıyormuş gibi yaptığı zaman boş boş yüzüme baktığı ve cevap vermediği için sesim yükseliyor sadece o da bunu kullanıyor bana bağırıyor diye ama normalde her zamana sakince sorunlarımızı konuşarak başlıyorum sakin sakin ama adam hiç cevap vermiyor duvar gibi yüzüme bakıyor sadece iki yıldır bu böyle.

İnanın ben de öyle düşünüyorum 27 yaşında adam 60 yaşında gibi yaşıyor, yurtdışına tatile gittik sürekli telefonla oynadı ben de arkadaşlarımla konuşmak zorunda kaldım boşluktan. İşe gidip gelir tek bildiği bu. Benim çalıştığım işi daha az yorucu diye küçümser ve ev işlerine en ufak katkı sağlamaz.

Yazınızdan samimiyetinizi çok net hissettim. Eşiniz nasıl biri?
Sıkıcı biri bence bana kaliteli vakit ayırmaz telefonla oynar sürekli işe gider gelir sadece sorunlarımızı konuşurken yüzüme sadece duvar gibi bakar hiçbir şey söylemez beni sinir krizine sokup bağırttırır en sonunda da ne yapayım olan oldu ne yapabilirim şu an canlarını mı alayım der geçer

İs gücü olan iş bulup gider hepimiz gibi. İki kişi üç sene en az okul planı yapmanız çok mantıksızmış. Onu bile borç harç yapmak..

Hanımefendi bana bütün taktıkları altınları ben üç ayda kazanıyorum zaten. Evimin bütün eşyalarını çöp kutusuna kadar ben aldım.
İs gücü olan iş bulup gider hepimiz gibi. İki kişi üç sene en az okul planı yapmanız çok mantıksızmış. Onu bile borç harç yapmak..
Ben işin eğitim sektörü olduğu için isimle gidiyorum zaten. Burs da kazandım misafir araştırmacı olarak. Okul 1 yıllık masterdi daha sonra iş arama için 2 yıl oturum izni vardı onun, ben doktoralı bir araştırmacıyım buna ihtiyacım yok zaten.

Bosanacaksınızdır umarım. Bu saçmalığa hala aileniz ve siz para mı harcıyorsunuz

Diğer şeylere gerek yok. Hepimizin evliliğinde koca tarafı sorunsalı var maalesef. Onlara diyecek sözüm yok fakat evliliğinizin gidişatına karar vermek için paragraf yeterli evlilikte birşey paylaşmayacaksanız neden evlisiniz ki. Herkes ayrı odada takılacaksa…
Boşanmak ve daha da önemlisi boşanmaya karar vermek çok zor. Bunu dille getirmek bile zor. Eşinizi alın karşınıza konuşun. İlişkinizin dinamiğini en iyi siz bilirsiniz. Kendince sorunları var demek ki. O da mutsuz fakat sizi kaybetmeyi göze almış mı yoksa bu evlilik için çabalar mı bi konuşun. Herkes eteğindeki taşları döksün. Kolay evlenilmedi kolay da boşanılmaz.

Yani dertsiz başına dert açmışsın. Boşan git okulunu oku hayatını yaşa. Senin eşin orda okumaz paranda boşa gider.

Sakın 5 kuruş harcama. Delimisin ne. Beslemeye adammı alıyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…