Eşim ve Ailesinin Sürekli Beni Aptal Yerine Koyması boşanmaya düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımefendi bana bütün taktıkları altınları ben üç ayda kazanıyorum zaten. Evimin bütün eşyalarını çöp kutusuna kadar ben aldım.
Ee! Madem ekonomik olarak bu kadar güçlüsünüz ne diye size zerre değer vermeyen asalak eşiniz ve ailesini besliyor ve katlanıyorsunuz? Boşayın şu faydasız eşinizi. Boşu boşuna vakit kaybediyorsunuz.

öncelikle Allah rahmet eylesin,geçmiş olsun. hepsini okudum. ben nişan döneminde eviniz yokken ve kaybınız varken 30 kişi geleceğiz dedikleri yerde bırakmıştım. muhtemelen o zamanki travmalı durumunuzdan kaynaklı sağlıklı düşünememişsin ve acele karar vermişsin. ki bence o dönem yanına geldiği için de kendini borçlu hissediyorsun içten içe. nişan düğün dönemi bu kadar problem zaten çıkmamalıydı bu kadar yalanla dolanla olmaz,sizi adam yerine hiç koymamışlar.
eşin gerekli tavrı koyabilse tmm düzelir diyeceğim de eşin de ayrı fecaat son paragraf zaten boşanma sebebi. sırtında kambura ne gerek var? ailenin bu kadar şeyden sonra bir de elin adamını okutmaya ne ihtiyacı var? çalışsaymış kazansaymış yapan yapıyo demek ki hem burnunu yere indirmesin hem bi de size ödetsin eğitim masrafını ,o zaman kendi anasından babasından alsın?! diyememiş tabi bizi kandırdınız eksik çıktı diye şimdi size hırlıyo suç bastırıyo tamamen.bu kadar iyi niyetinizi haketmiyorlar kendinizi aptal yerine koymayın. koca olarak da işe yaramazmış bu böyle gider değişmez çözülmez yol yakınken boşan yoluna bak derim ben.

Hanımefendi bana bütün taktıkları altınları ben üç ayda kazanıyorum zaten. Evimin bütün eşyalarını çöp kutusuna kadar ben aldım.
Allah daha cok versin, bol kazanclarinizda olsun konu sahibi ama konu maddiyat degil diyerek Manas Destani uzunlugunda takilan takilardan ve bunlarin eksik olusundan bahsedince "gozum maddiyatta degil" kismi gercegi yansitmiyor.

Yani isterseniz 3 ayda isterseniz 1 gunde kazanin, bu sonucu degistirmiyor.

Zaten benim size uzuldugum nokta paranizin yenmesi degil, siddet goruyor olmaniz ki konudaki tek onemli detayda bu bence, o yuzden dilerim kendinizi kurtarirsiniz bu adamdan ve yiyici ailesinden.

Konu maddiyatla ilgili değil de sürekli ekonomik olarak söndürülmem ile alakalı. Sürekli ekonomik konularda yalan söylenmesi ve ayrıca diğer var olan durumlardan da bahsettim.

Arkadaşlar insanlar şey der ya “elalem yüzünden yuvanı yıkma diye” sizce ben eşimin ailesi yüzünden mi yuvamı yıkıyorum? Ailesini boşver ne yapacaksın falan der insanlar ama ben buna katılmıyorum eş kadar aile ve eşin tutumu da önemli geliyor bana. Eşim çık sevgisiz duruyor ayrıca düğün albümlerimiz geldi kapağını açıp kapattı birlikte bile bakmadık asla düğün fotoğrafımızı paylaşmadı bunları söyleyince kilolu görünüyorum kendimi beğenmiyorum o yüzden diyor. Bazen sanki yüzüme tiksinerek bakıyor gibi, sürekli kendimi beni seviyor mu diye sorguluyorum. Doğum günümü ve önemli günlerimi kutlamadığı oldu ve sürekli tartıştık, ona çok güzel hediyeler almış playstationlar almış planlar yapmıştım, sonra artık sevgililer gününe hediye aldı ama o kadar belliydi ki kavga çıkarmayayım diye aldığı ama ben tabii akıllanıp bir şey almadım ama gerçi bu ay benden ona ayakkabı almamı istedi iki tane onları almıştım olaylar olunca iptal ettim. Dışarı çıkarız kahve içeriz sürekli elinde telefon sosyal medya sürekli gizli saklı telefonu ilginç bilmiyorum.

Eşimin ailesiyle ilgili her şeyi tolere edebilirdim belki iyi bir eş olsaydı, maddiyatçı yazanlar olmuş bana ama ben bir ay çalışıyorum arkadaşlar bu ay yine maaşımın yarısından fazlası ona ve ailesine gitti ve ben bir kadınım. Artık sadece ekonomik olarak sömürüldüğümğ hissediyorum.

Hepsini okudum ancak önemli gelen kısım eşinizle zaten aranızın iyi olmadığını, mutlu bir evliliğinizin olmadığı. İkiniz bir aile gibi olmamışsınoz aynı evin içinde. Gerisi küçük detaylar gibi kalıyor bu sorunun yanında belki diğer bahanelerdir bitirmek için evliliği. Madem bir yol çizdiğiniz kendinize yurtdışında yeni bir hayata yalnız başlayın derim. Herkes mutlu olmayı hak ediyor.

Yurtdışında devlette bir bölüm kazanabildiğinize göre ortalamanız iyi (Arkadaşım endüstri müh, Almanya'daki devlet üniversitelerinde başvurduğu (yüksek lisans) hiçbir okuldan kabul alamadı ort. nedeniyle). İşiniz var, yardım edecek kadar maaşınız da var. Aslında siz onlara bakıyorsunuz, siz sırtlanmışsınız tüm aileyi. Neden çekiyorsunuz ki?

Evet her zaman çok çalışırım, inek öğrenci derler ya o hesap. Ayrılacağım inşallah ilk defa kendimde böyle bir güç hissediyorum.

Ben her zaman ondan daha çok kazandım bütün eşyaları her şeyi ben aldım benim borcum bitti ama onunki hala bitmedi bu ay mesela kartına euro yatıracaktık yatırma orayı çekerler borç var orada dedi 24 bin borç varmış ödedim, iki gün sonra o hesaba yine Euro yatırmak gerekti yine yatırma dedi borç var dedi. Ben de maaşını aldın ödemedin mi dedim bu ay iki defa hesap kesini yaptılar dedi ama böyle bir şey imkansız. Sürekli bir gizli saklı şeyler. Ev kirasını da bu ay ben ödedim adam 45k alıyordu geçen ay 100k bile kalmamıştır borcum dedi bugün hesaba göre 30k borçu kalması gerekirken yine 100k vardır, geçenlerde babası yine ondan yüklü bir miktar para istemişti vermedim dedi ama bilmiyorum normal değil. Atandığım ilk yıl kendime araba aldım evlendiğimden beri bir kuruş bile köşeye koyamadım . Maaş farkını sorun bile etmedim, işten çıktığı gün kredi kartımı verip al hayatım sende kalsın dedim.

Besleme gibi bir adam. Sizin gibi eli ekmek tutan çalışkan kadına erkek mi yok. Salın bunu ya. Yaşınız daha çok genç. İlerde karşınıza kendiniz gibi biri çıkar inşallah. Duygusal boşlugunuzdan yararlanıp evlenmiş sizinle. Daha fazla taviz vermeyin

Ee esiniz kumar oynuyor ve belliki ailesi kurtulmak icin sizi kullanmis.

Bir an evvel bosayin kendisini.

Sizce ben bu maddi olayları anlattığım için maddiyatçı gibi mi duruyorum birkaç kişi maddiyatçısın gram hesabı yapmışsın falan demiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…