amin canım Allah razı olsun seninnde bebişini Rabbim sana bagıslasın güzel günler göstersin inşaallah.engüzelini yapıyorsun Allah a havale edelim o herseyin hakkını verir merak etme senin ne zaman oldu bu olay
evet malatyalıyım...ayrıca eşlerimizin ailesi anlattığına göre birbirlerine çok benziyor...benimde görümcelerim çok fesatlar ...sürekli laf sokmalar inanırmısın onlarla görüştüğüm gün hep eşimle kavga ederdim eşim onlardan taraf değil ama sinirlerim alt üst olurdu ...şimdi sık görüşmüyorum..daha rahatım..
tam iki yıl oldu canım
eşin ailenle konusuyor mu simdi yoksa haala küsler mi bide yaptıgından utandı mı
canım benim çok geçmiş olsun hem sana hem minik bebeğine çok üzüldüm.Rabbim yardımcınız olsun .
ben bu erkeklerin lohusa psikolojisini anlamıyorum yahu bırakında rahat rahat biz girelim.
önceki durumları bilmiyorum ama acaba baştan beri problem varmıydı ailenle?yoksa o anda mı patlak verdi?
umarım herşey yoluna girer.çitlembik aileniz yeniden birleşir:)
bende suan malatyadayım annemler malatya oturuyor ben elazıgda ben malatyada dogdum büyüdüm .ne güzel kocanın taraf tutmaması eşin zorlamıyorsa niye sık görüşesinki insan olanla görüüşülür oturup kalkılır insalıktan anlamayanlarla işin olmayacak sonra benim gibi bu hale getirirler insanı
işte karşılaşırsa zoraki konuşuyor ayda yılda
ama aramaz sormaz baştan beri böyle
utandığını hiç sanmıyorum hep ben haklıyım diyor çünkü
öylede canım bazen diyorum kendime 3 günlük dünya dediklerini duymazdan geleyim ama bakıyorum bu defa eşimle bozuşmuşuz...hayır bide kıymet bilseler ...bende çok evi terkettim eşime küstüm onların yüzünden sonra baktım laf anlayan insanlar değil eşimin lafı hayatta geçmiyor onlar yine bildiklerini okuyorlar sonra dedim boşver yuvamı yıkmayayım şimdi az görüşüyorum ...canım sende bebişinle mutlu ol inan onların yaptığı kesinlikle yanlarına kalmaz bak gör onlar bi şekilde cezalarını bulacaklar...allah büyük de sabret bence...
son durum nedir???konusabildinmi esinle?? insallah burdan güzel haberlerini aliriz,..
Didem, konuna hiç yorum yapmadım sanırım ama umarım eşinin aklı başına tez zamanda gelir, her şey gönlünce olur canım. Gelişmeleri takip ediyorum.
inşşaallah dediğin gibi olur canım sağol bende bi gelişme olursa yazarım bugün görüşeceklerdi haber gelmedi bu ssaat oldu demek göüşmediler
inşşaallah dediğin gibi olur canım sağol bende bi gelişme olursa yazarım bugün görüşeceklerdi haber gelmedi bu ssaat oldu demek göüşmediler
ben hala babama sitem ediorum senin kızında aynı yollardan geçicek galiba allah hayırlısı neyse onu versin canım ama eve dönünce anasından emdiğini burnundan getir
ve dişiliğini kullan dedem babam lafını dinlemeyip anneme hak verdiğinde karısının donuna girmiş derdi kocanı o hale getir adam olsun :)
İnşallah güzel haberler alırsın
Didem son durumlar ne merak ettim...
bende merak ettm canım inşallah evine dönmüşsündür
valla henüz daha bişi yok ne ses ne seda bu gidişlede cıkmayack sanırım bugün eltim arıcak son haberleri ucurcak bana kulagım telefonda yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?