Eşim ve ailesiyle çok kötü tartışmalar yaşadım

bende suan malatyadayım annemler malatya oturuyor ben elazıgda ben malatyada dogdum büyüdüm .ne güzel kocanın taraf tutmaması eşin zorlamıyorsa niye sık görüşesinki insan olanla görüüşülür oturup kalkılır insalıktan anlamayanlarla işin olmayacak sonra benim gibi bu hale getirirler insanı

inşaallah canım benim cok sagol .yok bizim yerimize lohusalık depresyonunu eslerimiz yasıyor.ya problem oluyor tabiki ama böyle büyük bi problem olmamıstı tabiki esiim yine ailesine böyle düşkündü ama karısmıyordu bana arada sırada ufak seler oluyordu bu son olay annemin evden gitmesi istemesi benim için kopma noktası oldu

öylede canım bazen diyorum kendime 3 günlük dünya dediklerini duymazdan geleyim ama bakıyorum bu defa eşimle bozuşmuşuz...hayır bide kıymet bilseler ...bende çok evi terkettim eşime küstüm onların yüzünden sonra baktım laf anlayan insanlar değil eşimin lafı hayatta geçmiyor onlar yine bildiklerini okuyorlar sonra dedim boşver yuvamı yıkmayayım şimdi az görüşüyorum ...canım sende bebişinle mutlu ol inan onların yaptığı kesinlikle yanlarına kalmaz bak gör onlar bi şekilde cezalarını bulacaklar...allah büyük de sabret bence...

işte karşılaşırsa zoraki konuşuyor ayda yılda
ama aramaz sormaz baştan beri böyle
utandığını hiç sanmıyorum hep ben haklıyım diyor çünkü

yüzünü karrartıpta ben haksızım derlermiki o kadar kaburgaları kalındır bunların desene aynı koca sendede var benimde eşim bastan beri ailemi sevmedi gitti bişi yokken taaa nişanlılıktan beri aynı sennkisi gibi ne arar ne sorardı o zamanda ailesi herhalde fazla yüz verme evine fazla gidip gelmesinler diye fitliyolardı eşim cok etkileniyor onlardan bunlarda kızın ailesine değer verme ki gidiş geliş olmasın zihniyeti var

cok dogru söylüyorsunda işte insan olana insan gibi muamele edicen.valla öle yapmaya calısıyorum canım dedigin gibi yanlarına kalmaz Allah bu yavvrumun ahını cıkarsın bana acımıyordunuz bari buna acısaydınız biraz hiç mi demediniz bu kadın lohusa sütü kesilirse bu cocugun rızkı kesilirse biz nasıl hesab vercez Allah ın katında yapın durun bakalım bu dünyada acaba o hesap günü ne yapacaksınız

son durum nedir???konusabildinmi esinle?? insallah burdan güzel haberlerini aliriz,..

yok canım eşimle görüşmedim görüşememde yarın kuzenimin eşiyle bulusacaklar(bugün yarın derken gün c.tesiye kadar uzadıı.)bakalım yarın neler sölicek inşaallah dediğin gibi güzel haberler veririm

Didem, konuna hiç yorum yapmadım sanırım ama umarım eşinin aklı başına tez zamanda gelir, her şey gönlünce olur canım. Gelişmeleri takip ediyorum.

Didem, konuna hiç yorum yapmadım sanırım ama umarım eşinin aklı başına tez zamanda gelir, her şey gönlünce olur canım. Gelişmeleri takip ediyorum.

inşşaallah dediğin gibi olur canım sağol bende bi gelişme olursa yazarım bugün görüşeceklerdi haber gelmedi bu ssaat oldu demek göüşmediler

inşşaallah dediğin gibi olur canım sağol bende bi gelişme olursa yazarım bugün görüşeceklerdi haber gelmedi bu ssaat oldu demek göüşmediler

ben hala babama sitem ediorum senin kızında aynı yollardan geçicek galiba allah hayırlısı neyse onu versin canım ama eve dönünce anasından emdiğini burnundan getir
ve dişiliğini kullan dedem babam lafını dinlemeyip anneme hak verdiğinde karısının donuna girmiş derdi kocanı o hale getir adam olsun :)

:) :) inşaallah bi evime gideydim getircemde burnundan gidebilecek miyim ki cok kötüyüm ya yine duygusala bagladım agladım aglayacam babam yanımda diye aglayamıyorum zor tutuom kendimi offffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…