Eşim ve ailesiyle çok kötü tartışmalar yaşadım

inşalalh güzel haberler alırsın canım

inşaallaah.gecen bizim bi tanıdık eczaneye gitmiş(esim eczane işletio)ilac almaya işte eşimle konusmus didem nasıl bebek nasıl diye sormus hiç bozuntuya vermeden cevap vermiş iiyiler falan demiş bebekle ugrasıyoruz işte bilmem ne

Didem kuzeninin eşi mi görüşecekti eşinle, arayıp sordun mu niye görüşmemişler nolmuş ne bitmiş, bana sanki onlar da kendini naza çekmeye çalışıyor gibi geliyor. Görüşememe sebepleri eşin değilse tabi. Bugün yarın diye diye bekletiyorlar, başka iletişim kurabileceği kimse yok mu ailenden. Ya da baban arayıp konuşamaz mı?

canım salı günü kuzenimler mersinden geldiler ben dün konustum kuzenimle esi demiş öle hemen gelir gelmez aramayalım hemen geldide görüştüm demesin diye biraz beklemiş dün görüşeceklerdi kuzenimin eşinin nöbeti varmıs kuzenim bugün için kesin görüşecekler arıcak dedi ama bilmiyorum babam hayatta aramaz :S

adamın niyeti belli boşayacak adam böyle konuşurmu tabikide hayır
şimdiye sizi özledi bile ama biraz evini kendisini özlemeni istiyor

tabiri caizse ( kusura bakma )agzı sürtsün diyodur kendince gelecek az sabret canım

Son düzenleme:

offf didem cabuk gorussunler artik.su belirsizlik ortadan kalksin,kavusun artik :)senin icin dua ediyorum.iyi haberlerini bekliyorum.

offf didem cabuk gorussunler artik.su belirsizlik ortadan kalksin,kavusun artik :)senin icin dua ediyorum.iyi haberlerini bekliyorum.
sağol canım yaaa bende istiyorum bian önce görüşsünler bugün bugün yarın yarın deli olacam :)

aynen valla bilmiyorum gelirmiki :) inatcı keci o bekliyor ben gideyim

olur mu gururu var onun nasıl gelip götürürsün :) bi laf vardır afedersiniz cok fazla gurur gelir göte vurur diye

eşin neden geli seni götürmüyo annenlerin evinden?

didemcim gecmiş olsun. bu erkek milleti baslarda annesinin diliyle konuşur, ancak 10 senede gelir akılları başlarına. o zamana kadar da senin ömründen yer. Allah sana sabır versin, ama sen arama aferin. yoksa evde de burnundan getirir. s
görsün senin de gözünü kararttığını.
ama sürekli bu aracılar var ya acaba onlardan duyuyo olmasın çok mutsuz vs die, ondan aramıyodur belki. nasılsa sen ararsın hani mutsuzsun ya dayanamazsın diye?
vicdansız kv de rahatlamıştır.

Allah onlara da 2 katını versin bu çektirdiklerinin.

amin canım kimse görüşmüyor ki esimle görüşen bi kuzenimin esi var oda daha konusmamıslarda bide söylemezler onlar benim nasıl bi durumda oldugumu eltimle gizli gizli konusyorum haberleri yok benim onla telefonda görüştügümü

aman iyi sevindim, söylemesinler, didem iyi kızıyla ilgileniyormuş, ikisi de çok mutlu desinler sorarsa da.
uyuzlar ya bak gene sinirlendim

Eltimlen konuştum demin.Kaynım (eşi) kaynanamı aramış demiş ki gidin getirin şu kızı artık kaynanamda oğlunun gurur yaptığını söylemiş .Kaynımda sinirlendimeyin beni türkiyeye gelir ben getiririm kızı ne gururundan bahsediyosunuz demiş.Bırakın artık o kız gelirsede biraz yanlız bırakın şunları gidip gelmeyin fazla biraz evliliklerini benimsesinler falan kaynanama kızmış hep

kuzu kuzu gelip alacak seni :)

Son düzenleme:
ama eve gidersen sende bir çogu gib urayı unutma senden güzel haberler bekliyoruz net yoks abile telefondan gir yaz bize evine gidersen haberdar et sevinecez valla

ama eve gidersen sende bir çogu gib urayı unutma senden güzel haberler bekliyoruz net yoks abile telefondan gir yaz bize evine gidersen haberdar et sevinecez valla

kuzu kuzu gelip alacak seni :)

inşaallah canım ama hiç zannetmiyorum gelsin cok inatcıdır bilmezsiniz dur tatlım daha ortada elle tutulur bişi yok eve gittigimde yok :) tabiki gidersem haber veririm ooldu kötü günde burda iyi günde yok

buarada demin kuzenimde aradı eşi aramıs eşimi görüşmek için eşim cok yogunmus suan aksama dogru müsait olursa arayacagını yoksa yarın aksama dogru görüsüreüz demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…