ay valla son sayfaya gelene kadar kalbim küt küt attı inş iyi haber vardır diye. ii bari aklı başında bi kaynın var yol gösteriyor o da olmasa diğerleri 10 kuruş etmiyor ne görümce ne kv... senin adamda da ne inat varmış bacı ...allah kolaylık versin inş
:) valla benim kayınlarım cok hos bu söledigimin esiylede aram cok iyi o bana haberleri ucuruyor işteBen de isterim öyle kayın
Bende işe yaramaz ne varsa mevcut görümce,kp,kv,kayın,elti puff
son sayfaya kadar tek tek okudum canım iyi bir haber okurum diye ama malesef degişen birşey olmamış bu uzun zamanda ne kadar inatmış eşin ve ailesi
hadi eşin cahil diyelim kayınvaliden aile büyükleri bir yuva yıkmak bu kadar kolay olmamalı
peki ben birşey sormak istiyorum evinize dönmek bu kadar çok isterken neden ilk adımı siz atmıyorsunuz
eşinizi bir arayıp konuşsanız okadar gecmişiniz var yazık gerçekten çok üzüldüm
eşinizi seviyorsanız hiç degilse dönmek için degilde bir oturup ne yapacagız son kararımızı beraber verelim deseniz
yazık olan bebiginize olacak inşallah hakınızda hayırlısı ne ise mevlam onu nasip etsin
cok sagol canım benim Allah razı olsun duaların için amin inşaallah.zaten aramam canım ya geldiigimin bi manası olmazBence de arama ama 18 günde az değil hani.. hiç mi bebeğini özlemedi bu adam ne inat gurur var yaniii.
Rabbim aklını başına getirsin ben ne yapıyorum ne yaptım desin de bir sirkelenip kendine gelsin inş..
Sana yavrunuza sıkı sıkı tutunsun hiç bir daha bırakmasın inş..
haklısın zaten haklıyken haksız duuruma düştüm gerci benim uslubum dogruda olsaydı ben yine haksız olurdum cadı kaynanayla görümce haklısın mı diceklerdi bana kaynanam dedi zaten zehir olaydı yutaydın gelip anene yetiştirmeyeydin bu kadar rezilllik cıkarmayaydın inşaallah canım*dediğin gibi olur"annende gelmeyiverseymiş" diyenleri gerçekten anlamıyorum ne demek annem gelmeyecek..
çocuğuma hanımıma bakıyor diye eşin annene teşekkür etmeliydi..
Kimse yumurtadan çıkmamış tabii annen gelecek hemde bu zor zamanında
canım yazdıklarından anladığım kadarıyla sende haklılığını uslubunca savunamamışsın
uslup çok önemli çünkü haklıyken haksız duruma düşebiliyor insan
İnşallah eşin hatasını çabuk anlar da bebişinizle mutlu bir ömür sürersiniz
Üzme kendini artık sen bebişinle ilgilen
bir gelişme varmı bugün ?
takma kafana seni almaya gelicektir ama bir sürü şart koyucak önüne sende ona şartlar koy aile ise herkesin ki aile geri döndüğünde artık oyunu kurallarına göre oyna canım :)
Yaa canım inan burda benim içim içimi yiyiyor...:18: :18: ..Çok üzülüyorum daha siz barışmadıkça....
Kim bilir ailen nasıl üzülüyordur.....Yazık ya hiç insan ortada bir bebekle eşini bırakır mı....:26:
:26: :26:
sağol canım desteğin için bu gidişle bişi olacagı yok eşim demiştim bastada cok inatcıdır pislik uyuz gelİp almaz bende otururum böyle burda
ilk ve son mesajınızı okuyArak yazıyorum,konu nasıl gelişti bilmiyorum .
annenizin evindesiniz,eşinizin gelip sizi almasını bekliyorsunuz,yani o gelip alırsa siz dönmeye razısınız,bunu sorunlarınız çözülebilecek boyutta diye yorumluyorum.
o halde neden siz arayıp gelip sizi almasını söylemiyorsunuz?gitmeyi göze aldıysanız gurur yapmak anlamsız değil mi?belli ki gitmezseniz sorunlar çözülmeyecek ama siz gelsin de alsın istiyorsunuz.
onun gelmesi her şeyi bitirecekse evladınıza yazık etmeyin ve arayın eşinizi,böyle konularda gurur yapılmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?