Eşim ve ailesiyle çok kötü tartışmalar yaşadım

Canım peki hiç mi kimse konuşmuyor eşinle , irtibata filan geçmiyorlar mı..?Bu durum nereye kadar devam edecek böyle acaba yaa..:44: :44:

bende bilmiyorm tatlım :S .benim tarafımdan kimse görüşmez eşimle kuzenimin eşi işte haber bekliyor ondan eşim onla konusmak istemişti dönmemiş hala kuzenimin eşine

çok üzüldüm.
iki tarafta gururlu olunca hiç bir adımda olmuyo ortada..o bebeğini düşünmüyosa sen düşün ve ara.
zaten eve gidince bazı şeyler konuşulur tartışılr.
en heyecanlı zamanlarınıza yazık ediyosunuz

öyle tabi dediğin gibi en güzel anlarımızı ayrı ayrı geçiyoruz o bebeğinin heranını kacırıyor büyük mü :S büyük mü varki ortada göya kaynanam hergün aglıyormus bişiler yapmak istiyormus benle konusmak istiyormus telefonum olmadıgı için arayamıyormus evi aramayada cekiiniyormus beni araayıp ne sölicek sanki çık gel dicek gitsin ogluna oglum sana sütüm haram olaki gidip o kızı getirmezsen desin onu niye diyemiyor

inanki bilsemki bi faydası olacak hersey unutulup gidicek ben gurur yapmaz ararım niye 20gündür bekliyeyimki niye bu kadar eziyeti kendime cektireyimki bi faydası olmayacagını bildigim için eşimin hatasını kabul etmesini kafasına bazı selerin dank etmesini bekliyorum

Okudum ve inan cok üzüldüm ya. Daha yeni kucagina aliyosun bebegini ve esin bu duruma müdahale etmiyor. Üstelik o kaynanan olucak varlik ne hakla karisiyor ki.

Esin de cok ERKEKmis masallah ya esini ve bebegini bu duruma koyuyor sahip cikmiyor. YAZIKLAR OLSUN ONA. Kendine güvenmiyosa evlenmeseydi, evlilik kolay mi öyle???

Annenin arkasina saklanicagina kocalik görevini yapsin.

Canim sen takma sakin kafana (kolay demesi biliyorum ama degmez o adam icin).

Sen güclü dur bak bebegin var

Bu arada Rabbim kaderini güzel yazsin bebeginin.

Eşiniz bir erkek olarak helali olan karısından ve kendi kanından canından olan bebeğinden bu kadar zaman uzakta kalabiliyorsa ondan hayır yok demektir. Benim bildiğim yeni baba işteyken bile bebeği özler akşam olsa da evladımı görsem der, heyecanlı olur. Benim karım evimizde olsun dizimin dibinde olsun der, bırakamaz bunca zaman. Bence siz adım atmayın, haklıyken haksız duruma düşünce herşey iyi olsaydı kesin kendiniz gidin derdim, yuva bu çünkü. Ama öyle olmuyor işte...

seviyosundur gerçekten ama eşinin nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu anlayamadım bi insan ne kadar gururlu ne kadar inatçı olursa olsun tamam sana tavır yapıyor seni aramıyor ya da sormuyor kimseden peki ya o küçüçük bebeğini hiç mi aklına gelmiyor hiç mi görmk istemiyor insanın içi sızlar ya sonuçta onun canından bi parça senin için bile zordur ya ben çok üzüldüm eşin affedilecek bi kişiliğe sahip değil bence çünkü sen lohusa lohusa babanın evindesin ve ister istemz bban seni görüyor insan babasından utanır lohusa bir hanımın yeri anasının evi değil kendi evidir bence bu iş inatçı olmasıyla gururlu olmasıyla alakası yok insan ne kadar inatçı olursa olsun hı sana yapabilir ama o bebeğine de yapamaz ben senin adına çok üzüldüm ve sinir sistemlerim bozuldu madem anacıktın niye evlendin madem evvlendin ne demek bu lohusa eşini babasının evinde bırakmak çok saçma insanlarmış kaynanaın gözyaşları da timsah gözyaşlarıymış hiçbir zaman insanlara güvenme eşin bile olsa bak belki de çok güvendin eşine zamanında ama sen şimdi nerde olman gerekirken nerdesin insan oğlu işte çiğ süt emmiş ne diyim inş evine dönersin ama yine çok acı çeekrsin onu gördükçe aklına gelir seni yalnız bıraktığı hakkında hayırlısı neyse o olsun canım bırak sen üzülme eşin üzülsün

amin canım cok sagoll.güçlü durmaya calısıyorum minikim için zaten esim sahiplenseydi birazcık beni suan evimde kocamın yanında olurdum

kesinlikle adım atmayı düşünmüyorum adım atsam bişiler değişmicek ilk doğduğu hafta öyleydii ddediğin gibi işten eve nasıl geldiğini vaktin hiç gecmediğini sölerdi alır saatlerce koklaARdı bebegini sağolsun eşimin ailesi yne doldurdular

inşşallah canım sağol dediklerinde cok cok haklısın bana diyicek laf bırakmamıssın ne diyim .. hayatt bize iyi davranmadı

bende bilmiyorm tatlım :S .benim tarafımdan kimse görüşmez eşimle kuzenimin eşi işte haber bekliyor ondan eşim onla konusmak istemişti dönmemiş hala kuzenimin eşine

...Yaa canım tamam onlar göüşmesse görüşmesinler de şu eşinin inadı da tam inatmış yani..Kaç yıllık evlisiniz bu arada..?
......İnsan Eşine bir buket çiçek , kızına da bir kutu lokum alıp gelir yani deme...?
haksız mıyım...
Sonra da ailen veye sen bir şey deyip kovacak değilsiniz ya..İş tatlıya bağlanır götürür sizi eve ya da ilk önce sorun neyse masaya yatırılır tartışılır ve çözümlenir illaki bir şekilde bence...:129:
Bu kadar inat etmenin zoru ne anlamadım inan....

yıl olmuş 2013 astronotlar uzaydan dunyaya atlar yenı yenı buluşlar yapar
bızım kaynanalar yuzyıllardır aynı dondurulmuş gibi oğlanları gelınlerıne karşı doldurur
gelınlerıyle bosu bosuna arayı bozar nasıl bır zıhnıyet nasıl bır baba nasıl ınsanlar hayret ya ınsan cocugunu
gormeden yasayabılır mı? dusunuyorumda ben olsam catlarım

işte Allah kımıne evlat vermıyor kımıne aıle vermıyor dıcek bır sey bulamıyorum
yatıp kalkıp Allaha sukur etmesı lazım bana cocuk nasıp ettı dıye ama adam nankorluk yapıyor.
Allah bunları goruyor aılesınede kendısınede bunları yanına bırakmaz.

3 yıllık evliyiz canım valla canım dogru söylüyorsunda gel anlat işte bunu eşime

öyle tabi canım benimde anlamadıgım o hade beni özlemiyorsun bensiz durabiliyorsun diyelim ya kızınıda mı hiç özlemiyorsun taş mı kesilmiş bu aadam :S

merak etmistim sizi bir gelisme olmamis anlasilan olsun icinizi ferah tutun rabbim hayirli bir kapi acacaktir size insallah

merak etmistim sizi bir gelisme olmamis anlasilan olsun icinizi ferah tutun rabbim hayirli bir kapi acacaktir size insallah

inşaallah canım dua ediyorum sürekli Allah hakkımızda hayrlısını versin dua et bana sen hamilesin :) sende sağsalim bibişini kucağına alırsın inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…